Închide meniul

Gică Hagi şi-a ieşit din minţi după ce Dragoş Nedelcu l-a înfruntat! Reacţie vehementă: „Inadmisibil! O nerecunoştinţă totală!”

Reclamă

Valentin Pîrcălabu Publicat: 22 august 2022, 22:35

Gică Hagi şi-a ieşit din minţi după ce Dragoş Nedelcu l-a înfruntat! Reacţie vehementă: „Inadmisibil! O nerecunoştinţă totală!

Gică Hagi şi-a ieşit din minţi din cauza lui Nedelcu

Sursa: orangesport.ro

Gică Hagi şi-a ieşit din minţi după ce Dragoş Nedelcu l-a înfruntat în Farul – FC Voluntari 2-1. În momentul schimbării, Nedelcu a avut o atitudine nepotrivită.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gică Hagi l-a scos din teren pe Nedelcu în minutul 68 şi l-a introdus în teren pe Constantin Grameni. Mijlocaşul a fost vizibil deranjat de decizia luată de Hagi.

Gică Hagi şi-a ieşit din minţi după ce Dragoş Nedelcu l-a înfruntat

Mijlocaşul a dat mâna cu Hagi, care i-a cerut explicaţii pentru atitudinea sa. Imediat, Nedelcu a repetat, ostentativ, gestul de a da mâna cu antrenorul său. Hagi s-a enervat şi i-a transmis un mesaj ce a părut unul dur jucătorului său.

E o formă de… Nu e frumos ce văd. E ca şi cum nu l-aş saluta niciodată pe Lucescu, e nerecunoştinţă totală.

Dă mâna, dar parcă nu ar da-o. Nu se vede nici cel mai mic entuziasm, de a respecta mentorul şi mă opresc aici. Nu înţeleg de ce l-ai saluta aşa pe antrenorul tău, mai ales că ai jucat slab. Mai greşim cu toţii, dar omul ăsta te-a reprimit în echipă, încearcă să-ţi relanseze cariera. Nu e frumos!„, a comentat Florin Răducioiu la orangesport.ro.

Reclamă

O comparație între Alibec și Nedelcu. Alibec marchează și se duce la Hagi, recunoștință pentru că i-a întins o mână. La fel a făcut și cu Nedelcu, și lui i-a întins o mână și asta e reacția lui. Supărările astea nu își au rostul, mai ales când un om ți-a dat o șansă. Dacă ar fi jucat bine, dacă avea o contribuție pozitivă la victoria asta, dar nu prea a avut”, a spus şi Gabi Balint la digisport.ro.

Denis Alibec, mesaj superb pentru Gică Hagi

În schimb, Denis Alibec, cel care a marcat un gol superb, a avut un mesaj special pentru Gică Hagi.

Sunt foarte obosit! Nu am mai jucat 90 de minute nici nu mai ştiu de când! Dacă ar fi rezum meciul, totul ar cam aşa: prima repriză – ei, a doua repriză – noi.

Reclamă 4 / 0/3

Am reuşit să joc bine pentru că mă simt bine, pentru că sunt acasă şi e normal să dau totul aici, aici m-am apucat de fotbal. Familia mea a fost în tribună şi am jucat şi pentru domnul Hagi. Pentru dânsul am ales să vin aici, la Farul”, a declarat Alibec.

Farul Constanţa – FC Voluntari 2-1. Alibec a marcat primul gol de la revenirea la Farul

Echipa Farul Constanţa a învins, luni seara, cu scorul de 2-1, formaţia FC Voluntari, într-un meci contând pentru etapa a şasea din Liga 1. Farul este lider în clasament, cu 12 puncte şi un gol mai mult marcat decât Rapid, echipa de pe locul secund.

Matricardi a deschis scorul pentru oaspeţi în minutul 24, după o fază la care Florea a şutat la poartă iar jucătorul argentinian a deviat balonul în plasă. Egalitatea a fost restabilită de Alibec, cu un şut de la distanţă, în minutul 46. Farul a marcat golul victoriei dintr-un penalti transformat de Larie, în minutul 80.

Gică Hagi a cerut concentrare la finalizare pentru a „rupe” seria de 3 remize consecutive în Liga 1. De cealaltă parte, FC Voluntari vine după o remiză cu Sepsi şi o înfrângere cu Hermannstadt.

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
25
apr.
0:39
Gigi Becali l-a comparat pe Florinel Coman cu Diego Maradona: „Asta a făcut la FCSB!”. Propunere în direct de 500.000 de euro
25
apr.
0:21
Decizia luată de Gigi Becali, după gafa colosală a lui Ştefan Târnovanu din Sepsi – FCSB 2-2: „Înseamnă că nu vede bine!”
25
apr.
0:07
„Mi-am bătut joc!” Ştefan Târnovanu şi-a asumat toată răspunderea după Sepsi – FCSB 2-2. Răspuns la ameninţările lui Gigi Becali
25
apr.
0:05
Cât de gravă e accidentarea lui Florinel Coman, din Sepsi – FCSB! Anunţ înaintea confruntării cu Gică Hagi: „Să rupem blestemul!”
23:40 Cum poate deveni FCSB campioană, după remiza cu Sepsi! Roş-albaştrii, la un pas de titlu 22:40 Sepsi – FCSB 2-2. Coman s-a „rupt”, Târnovanu a gafat. Sărbătoarea de titlu a roş-albaştrilor se amână, după un meci de coşmar! 22:40 Fabrizio Romano a anunţat că Xavi va rămâne la Barcelona! Cine l-a făcut pe antrenorul catalanilor să se răzgândească 22:35 VIDEOImagini COLOSALE din vestiarul Unirii Slobozia, după promovarea în Liga 1! S-a sărbătorit pe „modelul” Inter 22:30 VIDEOAEK – Panathinaikos 3-0 şi Aris – Olympiacos 1-1 au fost în AntenaPLAY! Pas uriaş spre titlu pentru AEK. Probleme pentru Lucescu 22:26 Florinel Coman s-a accidentat în Sepsi – FCSB! Lovitură pentru „Mbappe”, înainte de EURO 2024 Vezi toate știrile
Citește și