Închide meniul

Gică Hagi, un nou anunţ despre revenirea lui Denis Alibec în Liga 1

Dan Roșu Publicat: 8 august 2024, 9:58

Reclamă
Gică Hagi, un nou anunţ despre revenirea lui Denis Alibec în Liga 1

Gică Hagi, un nou anunţ despre revenirea lui Denis Alibec în Liga 1

Denis Alibec, în tricoul Farului - Profimedia Images

Gică Hagi a făcut un nou anunţ despre revenirea lui Denis Alibec în Liga 1. „Regele” îl vrea pe internaţionalul român la Farul, aşa cum şi Gigi Becali l-a dorit la FCSB.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Atacantul de 33 de ani cotat la 700.000 de euro este liber de contract şi aşteaptă o nouă ofertă de afară. Dacă aceasta nu va veni, Farul va deveni varianta perfectă pentru atacant.

Gică Hagi, un nou anunţ despre revenirea lui Denis Alibec în Liga 1

„Am vorbit, mai așteptăm, trebuie să vină un răspuns. Depinde de el. Dacă el dorește și nu are nimic altceva, o să încercăm să-l aducem. Suntem dependenți de prioritățile lui, dar ni-l dorim foarte mult”, a spus Hagi, la conferinţa de presă.

În cel 21 de meciuri adunate în sezonul precedent pentru Muaither, în campionat, Denis Alibec a marcat cinci goluri şi şi-a trecut în cont şi patru pase decisive.

Gică Hagi a rupt tăcerea despre momentul în care s-a enervat cu fanii Farului

Pe de altă parte, Gică Hagi a rupt tăcerea despre momentul în care s-a enervat cu fanii Farului! „Regele” a avut un mesaj pentru fanii Farului care au comentat în timpul meciului cu Poli Iaşi.

Reclamă
Reclamă 4

„Sunt lucruri care se întâmplă. Ele rămân acolo. La cald zici una-alta, că aşa e, dar după ne liniştim şi ne vedem de ale noastre. Numai împreună putem să fim puternici. E clar că ce aud în spatele meu, la un moment dat, ar trebui să nu se mai întâmple.

Eu sunt acolo să iau deciziile, să fac formaţia, iar în tribună oamenii, bineînţeles, dacă sunt nemulţumiţi, suporterii pot să îşi manifeste lucrul ăsta. Dar în momentul în care eram noi oamenii trebuiau să fie, unii dintre ei, focusaţi doar pe a încuraja echipa. Echipa avea nevoie.

A fost bine la Constanţa înainte. Suporterii noştri sunt cei mai fericiţi din România, au avut doar succese. Echipa are nevoie de încurajări. Oamenii care vin trebuie să fie lângă ei”, a declarat Gică Hagi la conferinţa de presă de dinainte de meciul FCSB – Farul.

Reclamă

FCSB – Farul se joacă vineri, 9 august, de la ora 21:00. Meciul e în format LIVE TEXT pe AS.ro.

Va fi din nou Florin Tănase un jucător decisiv pentru FCSB?

Loading ... Loading ...
Citește și:
18:09

VideoAntenaSport Update! Acestea sunt cele mai tari ştiri sportive ale zilei de 8 august 2024

17:57

Caz incredibil la Jocurile Olimpice! O sportivă din SUA a primit nota ZERO la Paris! Ce s-a întâmplat la proba de sărituri în apă

17:52

„Putem să ne calificăm în Liga Campionilor” Florin Tănase, prima reacție după ce a revenit la FCSB! Ce le-a transmis suporterilor

16:46

„Sunt din nou acasă!”. Denis Alibec a dezvăluit cum au decurs negocierile cu Gică Hagi şi ce obiectiv are la Farul

16:28

Jucătorul care a refuzat naționala României, aproape de a deveni coechipier cu Dennis Man și Valentin Mihăilă la Parma!

16:08

Maccabi Petah Tikva – CFR Cluj LIVE SCORE (21:00). Echipa lui Dan Petrescu ţinteşte play-off-ul Conference League

1 Team Romania la Jocurile Olimpice 2024 – ziua 12 | Cătălin Chirilă, start perfect. Mihaela Cambei a cucerit argintul la haltere 2 FotoSoția lui Joyskim Dawa, anunț despre plecarea fundașului de la FCSB: „Are obiective înalte în viaţă!” 3 FotoSimone Biles, reacţie categorică despre gestul „dezgustător” făcut alături de Jordan Chiles: „Totul ţine de sportivitate!” 4 FotoDavid Popovici, prima imagine din vacanţă! Cum s-a pozat medaliatul cu aur şi bronz de la Jocurile Olimpice: „Ei nici nu ştiu” 5 Gigi Becali s-a descătuşat după „furtul” de la gimnastică: „Râd de noi, suntem săraci!”. Ce a spus despre boicotul lui Ciolacu 6 Ce se întâmplă în F1 în timpul vacanței de vară. Explicaţiile lui Adrian Georgescu
Citește și