Închide meniul

Gică Hagi, un nou anunţ despre viitorul lui Denis Alibec: „Are o clauză! Nu e uşor să îl înlocuieşti!”

Valentin Pîrcălabu Publicat: 9 mai 2023, 20:27

Reclamă
Gică Hagi, un nou anunţ despre viitorul lui Denis Alibec: „Are o clauză! Nu e uşor să îl înlocuieşti!

Gică Hagi, decizie radicală după Farul - Sheriff 1-0

Gică Hagi, la conferinţa de presă / AntenaSport

Gică Hagi a făcut un nou anunţ despre viitorul lui Denis Alibec. „Regele” spune că nu are cum să se opună în momentul în care atacantul său va avea o ofertă din străinătate. Mai mult, conform unei clauze din contract, Alibec poate pleca gratis.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gică Hagi recunoaşte că, în cazul în care Alibec va pleca de la Farul, va fi greu de înlocuit.

Gică Hagi, un nou anunţ despre viitorul lui Denis Alibec

„Alibec are o clauză. Nu e ușor să îl înlocuiești pe Alibec la cum a jucat el anul ăsta. El are un contract, dar are și o clauză prin care poate pleca dacă are o ofertă foarte bună din străinătate.

Nu știu dacă are vreo ofertă. Nu e momentul, noi avem meciuri. Mai sunt meciuri rămase. Toată lumea trebuie să fie concentrată pe acest final de campionat. Sperăm să terminăm așa cum am dus-o până acum. Alibec pleacă gratis în străinătate.

El ne-a ajutat foarte mult, e un jucător foarte bun, care face diferența. Ca antrenor e mai ușor să faci tactica”, a spus Gică Hagi la digisport.ro.

Gică Hagi l-a descoperit pe noul Denis Alibec

Gică Hagi l-a descoperit pe noul Denis Alibec de la Farul! „Regele” susţine că Iustin Doicaru seamănă foarte mult cu golgheterul constănţenilor, şi ar putea deveni piesă de bază la echipa sa în sezonul viitor. De asemenea, managerul liderului din play-off a anunţat că un alt jucător promiţător este Alexandru Stoian.

Reclamă

Asta nu este o problemă pentru că tinerii noștri jucători, chiar dacă ies repede și arată că sunt foarte buni în spatele lor poate avem altul mai bun ca cel care pleacă. Sunt doi jucători care deja cred că îi cunoașteți.

S-a vorbit despre ei. Iustin Doicaru și Alexandru Stoian, 2007, care la anul cu siguranță o să-i vedeți. Bineînțeles. Dacă am vorbit despre ei clar că nu vorbesc gratis.

Unul care seamănă cu Alibec foarte mult, Doicaru, și care e tot din Mangalia, și Stoian care este număr 10, un „decar” foarte bun, complet. Seamănă și la fizic, seamănă mult cu el. Să vedem dacă o să aibă o carieră mai bună decât a lui Denis Alibec”, a declarat Gică Hagi, pentru fanatik.ro.

Reclamă 4 / 0/3

Denis Alibec poate pleca gratis de la Farul: „Am o înţelegere cu el şi cu mama lui!”

Denis Alibec poate pleca gratis de la Farul, iar forma din acest sezon face ca şansele unui transfer să fie mari. Omul de afaceri din Constanţa, Nuredin Beinur, spune că el se va ocupa personal să îi găsească o echipă lui Alibec în Turcia sau la arabi.

Faptul că Alibec poate pleca gratis de la Farul nu este o noutate. Chiar Hagi a recunoscut înţelegerea pe care o are cu atacantul său. Denis Alibec a marcat 14 goluri pentru Farul în acest sezon al Ligii 1. De asemenea, atacantul a marcat un gol şi în Cupa România. Cota de piaţă a lui Denis Alibec este de 900 de mii de euro.

Am o înțelegere cu el și cu mama lui să-i găsesc un club în Turcia sau spațiul arab. Cota lui e iar în creștere, probabil că va fi vânat de mulți impresari, însă pe aceste zone și-a dorit să mă ocup eu de găsirea unor variante. Poate pleca peste hotare de la Farul fără niciun fel de pretenții financiare”, a spus omul de afaceri Nuredin Beinur la prosport.ro.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
21:13 EXCLUSIVVictor Piţurcă nu concepe ca Gigi Becali să preia stadionul Steaua: „Să-şi vadă de echipa lui”! Replică dură pentru milionar 21:00 Bayern Munchen – Real Madrid LIVE TEXT (22:00). Duel stelar în semifinalele Ligii Campionilor. Echipele de start 20:24 Rapid – FCSB s-ar putea juca fără spectatori! Fanii „alb-vişinii” au aruncat cu torţe şi cu oltenii! Ce scrie în regulament 20:03 Thibaut Courtois, OUT de la EURO 2024! Decizia finală luată cu 54 de zile înainte de Belgia – România 19:37 „Îi schimbaţi pe Daniel Niculae şi Bogdan Lobonţ?” Victor Angelescu, anunţ despre ceea ce urmează la Rapid: „Nu mă aşteptam!” 19:36 Walter Zenga a fost demis după 4 luni! Bilanţ catastrofal al fostului antrenor al FCSB-ului la ultima echipă! 19:10 EXCLUSIVPetrolul a primit interdicţie la transferuri! A treia echipă din play-out sancţionată de FIFA în această lună 18:53 Motivul pentru care Mihai Rotaru nu l-a felicitat pe Gigi Becali pentru câştigarea titlului! Patronul oltenilor a spus totul! 18:36 Vestea momentului despre Dennis Man! Răsturnare de situaţie anunţată de antrenorul Parmei 18:15 Daniel Pancu, fotografie de colecţie cu Gică Hagi: „În vizită de lucru la Rege” Vezi toate știrile
Citește și