Închide meniul

Gică Hagi, verdict despre transferul lui Florinel Coman în Qatar: „Să fie clar!”

Viviana Moraru Publicat: 23 aprilie 2024, 16:33

Reclamă
Gică Hagi, verdict despre transferul lui Florinel Coman în Qatar: „Să fie clar!

Gică Hagi, verdict despre transferul lui Florinel Coman în Qata

Gică Hagi şi Florinel Coman/ Colaj Profimedia

Gică Hagi a oferit un verdict despre transferul lui Florinel Coman în Qatar. După ce „Mbappe” a transmis că se sfătuieşte cu „Regele”, managerul de la Farul a transmis că vedeta celor de la FCSB e capabil să ia deciziile pe cont propriu, privind viitorul său.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Florinel Coman traversează un sezon de vis şi şi-a exprimat deja decizia de a pleca de la FCSB, la finalul acestei stagiuni. Al-Duhail, formaţie din Qatar, insistă pentru semnătura lui „Mbappe”.

Gică Hagi, verdict despre transferul lui Florinel Coman în Qatar

Gică Hagi a transmis că şi-a învăţat toţi foştii elevi să ia singuri deciziile, în carierele lor. Acesta a transmis că Florinel Coman a ajuns la maturitate şi poate decide singur unde consideră că e cel mai bine să se transfere.

De asemenea, „Regele” a transmis că e normal ca nu toţi să fie mulţumiţi de deciziile pe care le iau unii jucători, dând de înţeles, totodată, că nu l-a consiliat pe Florinel Coman, cu privire la transferul său în Qatar.

„Pe toți i-am învățat să ia decizii fiecare pentru el. Nu putem noi să le comentăm, să vorbim despre ele. Chiar dacă sunt oameni care își pot spune părerea, eu evit să fac acest lucru despre un om care decide pentru el. Coman, în momentul de față, este un jucător matur, nu mai este un copil. Nu are 18 sau 19 ani, nu are nevoie de ajutor, chiar dacă primește un sfat din când în când de la cine consideră el că vrea să vorbească.

Reclamă

Nu l-am consiliat pe această temă, ca să fie clar. Este decizia lui și trebuie să o respectăm pentru că el știe ce este mai bine pentru el în viață. El își măsoare totul, el face lucrurile și este alegerea lui. Nu întotdeauna ne convin alegerile pe care le face cineva. Nu putem să gândim așa, chiar dacă unii o fac. Eu nu, pentru că sunt într-o profesie în care nu vin să-mi dau cu părerea despre lucruri care nu țin de mine. Nu sunt analist, nu sunt televizor. Așa că îi respect decizia pe care a luat-o, a spus Hagi, la conferinţa de presă.

Florinel Coman a dezvăluit cum se sfătuiește cu Gică Hagi

Florinel Coman a dezvăluit cum se sfătuiește cu Gică Hagi, după FCSB – Rapid 2-2. „Mbappe” de la echipa lui Gigi Becali nu a arătat că uitat de unde a plecat și a vorbit despre relația pe care o are cu fostul său tehnician.

Întrebat de plecarea sa în Qatar și de controversele stârnite de această decizie, Florinel Coman a spus că ascultă părerea unui singur om: Gică Hagi.

Reclamă 4 / 0/3

„Am mai declarat și în trecut, pe mine mă interesează să iau campionatul cu FCSB. Pentru statistică este rău acest egal, dar important este că am ars o etapă.

Nu am simțit bucuria fanilor, nu vreau să simt nimic până nu pun mâna pe trofeu.

Nu mă interesează nici dacă mă face cineva în toate felurile (n.r. legat de plecarea în Qatar). Nu mă interesează de nimeni.

Mă interesează doar de opinia unui domn căruia nu vreau să îi dau numele! (n.r. Gică Hagi?) Da! Doar opinia sa contează, legat de asta”, a spus Florinel Coman, la digisport.ro.

Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
17:53 „Dacă faci iar tâmpenia asta…” Basarab Panduru îl avertizează pe Dan Şucu, după „revoluţia” anunţată la Rapid: „Asta e ţurcă” 17:45 Cristina Neagu, discurs războinic înaintea returului infernal cu Metz: „E nevoie de un meci perfect” 17:12 Siyabonga Ngezana a dezvăluit problemele cu care s-a confruntat când a ajuns la FCSB: „A fost primul şoc” 16:40 VIDEOEduard Ionescu, Elena Zaharia şi Ioana Sîngeorzan, victorii pe linie la Saudi Smash 2024, în AntenaPLAY 16:33 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 2 mai 15:44 Germania va avea 5 echipe în Liga Campionilor, în sezonul următor 15:26 Campionatul Mondial de hochei, două super-turnee de tenis de masă şi spectacolul fotbalistic sunt în mai, în AntenaPLAY 15:23 Gică Hagi şi-a fixat obiectivul, înainte de Farul – Sepsi: „Cel mai important!” Cu ce probleme de lot se confruntă 14:05 EXCLUSIVVictor Piţurcă a răbufnit după declaraţiile lui Gigi Becali: „Nu mai vorbesc în viaţa mea cu Gigi Becali” 13:53 Se „rupe” Arena Naţională! Câte bilete s-au vândut deja la derby-ul FCSB – CFR Cluj Vezi toate știrile
Citește și