Închide meniul

„Doar opinia lui contează!” Florinel Coman a dezvăluit cum se sfătuiește cu Gică Hagi, după FCSB – Rapid 2-2

Alex Ioniță Publicat: 20 aprilie 2024, 23:20

Reclamă
„Doar opinia lui contează! Florinel Coman a dezvăluit cum se sfătuiește cu Gică Hagi, după FCSB – Rapid 2-2

Florinel Coman a dezvăluit cum se sfătuiește cu Gică Hagi, după FCSB - Rapid 2-2

Colaj cu Gică Hagi și Florinel Coman / Profimedia

Florinel Coman a dezvăluit cum se sfătuiește cu Gică Hagi, după FCSB – Rapid 2-2. „Mbappe” de la echipa lui Gigi Becali nu a arătat că uitat de unde a plecat și a vorbit despre relația pe care o are cu fostul său tehnician.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Întrebat de plecarea sa în Qatar și de controversele stârnite de această decizie, Florinel Coman a spus că ascultă părerea unui singur om: Gică Hagi.

Florinel Coman a dezvăluit cum se sfătuiește cu Gică Hagi, după FCSB – Rapid 2-2

Vedeta de la FCSB a vorbit și despre partida de pe Arena Națională, dar și de arbitraj. Acesta a spus că prestația lui Marcel Bîrsan a fost excelentă, în opinia sa.

„Am făcut 1-0, am primit acel gol la puțin timp. Iar din fază fixă, contra Rapidului. Dar e un plus față de ei.

Pe noi ar trebui să ne intereseze diferența dintre noi și locul 2. Asta e tot. A mai trecut o etapă, mergem la Sf. Gheorghe. Dacă câștigăm titlul matematic vom sărbători acolo.

Reclamă

Nici în returul campionatului nu a anunțat nimic meciul. E important că ne-am învățat lecția. E important că am marcat. Am câștigat 4/4, dar e imprevizibil fotbalul. Azi am avut 1-0 și s-a făcut 1-2.

Am mai declarat și în trecut, pe mine mă interesează să iau campionatul cu FCSB. Pentru statistică este rău acest egal, dar important este că am ars o etapă.

Nu am simțit bucuria fanilor, nu vreau să simt nimic până nu pun mâna pe trofeu.

Reclamă 4 / 0/3

Mingea lui Olaru nu a ieșit niciodată! La cornerul meu s-a ridicat fanionul, nici atunci nu a ieșit!

Arbitrajul a fost foarte bun, splendid, ne-a ținut în meci. Era normal să fie așa, cu înjurături, la atâția oameni. Dar a fost un arbitraj bun!

Nu mă interesează nici dacă mă face cineva în toate felurile (n.r. legat de plecarea în Qatar). Nu mă interesează de nimeni.

Mă interesează doar de opinia unui domn căruia nu vreau să îi dau numele! (n.r. Gică Hagi?) Da! Doar opinia sa contează, legat de asta”, a spus Florinel Coman, la digisport.ro.

Alex Băluță, verdict despre lupta la titlu după FCSB – Rapid 2-2

Alex Băluță, verdict despre lupta la titlu după FCSB – Rapid 2-2. Jucătorul roș-albaștrilor și-a revenit din accidentare și a fost trimis în teren, de Gigi Becali, în a doua repriză a duelului. Acesta a reușit să marcheze golul egalizator.

„Până la urmă am reușit să facem egal, era și păcat să pierdem acest meci, în fața suporterilor. În a doua repriză am fi putut să câștigăm meciul, am avut mai multe ocazii.

Așa sunt derby-urile, a fost un derby pe cinste! Mă bucur că am revenit cu gol în echipă. Am adus acel plus de care colegii aveau nevoie.

Reclamă

Ne deranjează că nu am câștigam, lumea aștepta o victorie. Eram datori față de ei. Totuși, și Rapid a făcut un meci bun. Mai avem un pas către titlu, ăsta e cel mai important lucru.

Din păcate am făcut anumite greșeli, asta ne-a costat. Ei au știut să profite, la singurele ocazii pe care le-au avut ne-au taxat. Ăsta este fotbalul, e important să învățăm ceva din meciul ăsta.

În seara aceasta am arătat ca o campioană. Trebuie să fim serioși și să o ținem tot așa. Trebuie să rămânem cu picioarele pe pământ, încă nu suntem campioni.

Noi trebuie să continuăm la fel, să o ținem tot așa săptămâna asta. Ne așteaptă două meciuri foarte importante. Apoi putem să și sărbătorim.

Probabil că vom sărbători la Sf. Gheorghe, dacă vom fi matematic campioni”, a spus Alex Băluță, la orangesport.ro.

Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:45 „Nu le-am dat nicio șansă” Reacții categotice din tabăra lui Sepsi după 4-1 cu Farul! Ce s-a spus despre performanța de la Ovidiu 22:37 Prima reacţie a lui Gică Hagi, după umilinţa din Farul – Sepsi 1-4: „Un meci de care îţi este ruşine! E greu să accepţi” 22:26 Marius Ștefănescu, anunțul momentului despre transferul la FCSB. Ce a spus despre declarațiile lui Laszlo Dioszegi 22:15 LIVE VIDEOProgramul complet al F1 Academy™ de la Miami! A doua sesiune de antrenamente este ACUM în AntenaPLAY 21:59 Farul – Sepsi 1-4! Umilință uriașă pentru echipa lui Gică Hagi! Safranko a făcut spectacol la Ovidiu 21:29 România – Japonia LIVE VIDEO în AntenaPLAY (13:30). Ultimul meci de la Campionatul Mondial de hochei pentru tricolori 21:27 OFICIAL! Edi Iordănescu poate convoca 26 de jucători pentru EURO 2024. Decizia luată de UEFA 21:08 Scandări xenofobe și decizii controversate la Farul – Sepsi! Fanii au „luat foc” după hattrick-ul lui Safranko 20:52 FotoCum a fost surprins Gică Hagi după ce Pavol Safranko a marcat un hattrick în prima repriză din Farul – Sepsi 20:28 „Îi vei lua locul lui Daniel Niculae la Rapid?” Dani Coman a dat cărțile pe față! Răspunsul a uimit pe toată lumea Vezi toate știrile
Citește și