Închide meniul

Gică Popescu, anunţ de ultimă oră despre revenirea lui Denis Alibec la Farul: „El ştie asta!”

Reclamă

Valentin Pîrcălabu Publicat: 16 ianuarie 2024, 21:30

Gică Popescu, anunţ de ultimă oră despre revenirea lui Denis Alibec la Farul: „El ştie asta!

Gică Popescu, anunţ de ultimă oră despre revenirea lui Denis Alibec la Farul:

Hepta

Gică Popescu a făcut un anunţ de ultimă oră despre revenirea lui Denis Alibec la Farul. Atacantul naţionalei României a lăsat să se înţeleagă, la finalul anului trecut, că e dispus să plece de la Muaither.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gică Popescu a anunţat că Denis Alibec este aşteptat cu braţele deschise la Farul, dacă acesta va decide să plece. La finalul anului trecut, Denis Alibec a anunţat că le simte lipsa colegilor de la Farul. Alibec a plecat la începutul sezonului la Muaither, echipă din Qatar.

Gică Popescu, anunţ de ultimă oră despre revenirea lui Denis Alibec la Farul

„Am afirmat imediat după ieșirea publică a lui Alibec și am spus că îl dorim cu brațele deschise. El știe acest lucru. Este o alegere personală a lui Denis, dacă va decide să facă pasul către noi, îl primim cu brațele deschise„, a spus Gică Popescu la digisport.ro.

Denis Alibec are un singur regret în 2023

Alibec a dezvăluit şi că le-a propus jucători români celor de la Muaither, formaţia la care evoluează în Qatar. În plus, el a recunoscut că le simte lipsa foştilor colegi de la Farul Constanţa, dar încă nu au existat discuţii în privinţa unei posibile reveniri la formaţia de pe malul mării. De asemenea, singurul regret al lui Alibec din acest an este că nu şi-a putut ajuta foştii coechipier în preliminariile Europa League.

„Pierdem. E greu acolo. Dar cu antrenorul nou am început să jucăm mai bine, să ne batem cu oricare echipă. Din ianuarie sperăm să câștigăm. Așa am înțeles. Le-am propus români (n.r. să fie transferați la echipă). Nu vă spun care! O să vedeți dacă vor veni.

Reclamă

(n.r. 2023, cel mai bun an din cariera ta?) Da, mai ales că am luat și campionatul, ne-am calificat și la EURO. Mai mult de atât ce îmi pot dori? Timpul trece repede, trebuie să ne pregătim și să fim cu capul acolo. Să fim toți sănătoși.

E o grupă OK, se putea mai rău. Mergem să ne batem cu ei de la egal la egal și să vedem care se califică mai departe. Da, cu siguranță, trebuie să avem încredere. Am vorbit și cu staff-ul și cu restul colegilor. Suntem încrezători și vom merge acolo să facem o pregătire bună.

Să trăiască momentul și să dea totul pe teren. Altă șansă e greu să se mai ivească.

Reclamă 4 / 0/3

Cu mine nu știu ce se va întâmpla. Am un contract și nu pot pleca. Le simt lipsa (n.r. celor de la Farul). Îmi doream să joc și turul de calificare de Europa League, dar asta a fost să fie.

Nu e nicio discuție deocamdată (n.r. să mă întorc la Farul în iarnă). Mă uit la meciuri. Surprinzător, 10 puncte pentru FCSB. Să vedem acum”, a declarat Denis Alibec, citat de sport.ro.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
21:49 FCSB – Farul LIVE TEXT (sâmbătă, 20:30). Roş-albaştrii sunt la un punct de titlu. Gică Hagi încearcă să le strice sărbătoarea! 21:29 LIVE TEXTDinamo – FC Voluntari 1-1. „Câinii” au deschis cu noroc scorul, dar au fost egalaţi imediat! Penalty dat şi anulat pentru Dinamo! 21:20 QPR – Leeds LIVE VIDEO în AntenaPLAY (22:00). Continuă lupta incendiară pentru promovarea în Premier League! Echipele de start 21:18 FotoAnunţul despre starea lui Adrian Mititelu Jr, la 5 zile după ce „Spaima litoralului” l-a găsit inconştient şi i-a salvat viaţa! 21:13 Rafael Nadal a dezvăluit de ce nu ia în calcul să se retragă. Ce îl mai motivează, la 37 de ani: „Să-i ofer o amintire!” 20:14 Liverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Anunţul lui Fabrizio Romano 19:36 Jaqueline Cristian s-a calificat în turul 3 la Madrid! Revenire de senzaţie a româncei, care pierduse primul set! 19:32 VIDEO„Împreună putem deveni campioni!” Mobilizare generală la FCSB, înaintea meciului care le poate aduce roş-albaştrilor titlul 18:40 În ce stadiu se află dosarul penal al lui Daniel Niculae! Anunţul unui renumit avocat român: „Vă spun cu certitudine” 18:35 Deciziile finale luate de Xavi! Catalanii au anunţat cum va arăta Barcelona sezonul viitor. Jucătorii aşteptaţi pe Camp Nou Vezi toate știrile
Citește și