Închide meniul

Gică Popescu, cucerit de un antrenor din Liga 1: „Are o ţinută de antrenor de afară, de antrenor spaniol, de antrenor de echipă mare”

Reclamă

Dan Roșu Publicat: 12 decembrie 2022, 8:43

Gică Popescu, cucerit de un antrenor din Liga 1: „Are o ţinută de antrenor de afară, de antrenor spaniol, de antrenor de echipă mare

Gică Popescu, replică pentru Gigi Becali

Gică Popescu, în timpul unui interviu / Antena Sport

Gică Popescu a fost cucerit de un antrenor din Liga 1. Chiar dacă a pierdut meciurile tari cu CFR şi FCSB, Toni Petrea l-a convins pe fostul căpitan al Generaţiei de Aur.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Toni Petrea a luat Chindia de pe locurile retrogradabile şi a adus-o pe 11. După 8 meciuri fără eşec, au venit înfrângerile cu CFR şi FCSB, cu acelaşi scor, 2-0. Totuşi, Gică Popescu l-a lăudat pe fostul angajat al lui Gigi Becali.

Gică Popescu a fost cucerit de un antrenor din Liga 1

”Are o ţinută de antrenor de afară, de antrenor spaniol, de antrenor de echipă mare. Vorbeşte despre adversar, despre plusurile adversarului, precizează chiar superioritatea adversarului. Mie mereu mi-a plăcut ţinuta pe care o are Toni Petrea”, a spus Gică Popescu, citat de primasport.ro.

„Nu cred că în partida cu FCSB merita Chindia mai mult, pentru că diferenţa s-a văzut. În seara aceasta a fost şi diferenţă de valoare, şi diferenţă de atitudine. FCSB a avut mingea, a avut ocazii, cred că rezultatul e unul corect”, a mai spus „Baciul”.

Toni Petrea a anunțat marele avantaj al celor de la FCSB înaintea derby-ului cu CFR Cluj

Toni Petrea a anunțat marele avantaj al celor de la FCSB înaintea derby-ului cu CFR Cluj. Fostul antrenor al roș-albaștrilor crede că „perlele” lui Gigi Becali au o tehnică superioară fotbaliștilor lui Dan Petrescu.

Reclamă

FCSB – CFR Cluj e ultimul mare meci al anului în Liga 1. Roș-albaștrii se pot apropia la trei puncte de marea rivală, în cazul unui succes în derby. Toni Petrea crede că tehnica îi poate ajuta pe jucătorii vicecampioanei să se impună!

„Nu pot să fac o comparație între FCSB și CFR Cluj. Cred că FCSB are o echipă mai tehnică, dar nu știm ce condiții vor fi. Eu văd o partidă echilibrată. Sunt două echipe valoroase. Nu mă interesează cine va câștiga. Mă interesează echipa mea. Le mulțumesc suporterilor. I-am respectat întotdeauna și le mulțumesc”, a spus Toni Petrea, conform digisport.ro.

FCSB – CFR Cluj se joacă joi, 15 decembrie, LIVE TEXT pe www.as.ro!

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
  • Toni Petrea a pierdut meciurile cu CFR Cluj şi FCSB

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
11:28 Dănuț Lupu a făcut praf Generația de Aur: „Ce au câștigat?!”. Verdict dur despre cea mai bună națională a României 11:08 „Munti time!” Dorinel Munteanu, comparație senzațională între Oțelul și Bayer Leverkusen! Se consideră un Xabi de România :) 11:03 „Te încântă!” Mihai Pintilii, laude la scenă deschisă pentru Octavian Popescu: „Când are chef!” 10:30 VIDEOLando Norris va pleca din pole în cursa de sprint din Marele Premiu al Chinei, pe Antena 3 CNN şi AntenaPLAY (sâmbătă, 06:00) 10:21 „Comportamentul lui a fost de vină!” Marcel Răducanu, mesaj acid despre transferul lui Florinel Coman în Qatar! 10:10 Palermo – Parma LIVE VIDEO în AntenaPLAY (21:30). Nedelcearu se luptă cu Man și Mihăilă! Echipele probabile 10:06 Ianis Hagi, gata să se transfere definitiv de la Rangers: „A fost uitat!” Anunţ despre varianta Galatasaray 9:34 Emma Răducanu a revenit la forma maximă! S-a calificat în sferturi la Stuttgart şi va avea un duel „de foc” cu Iga Swiatek 9:31 „Va fi făcut sfânt!” Dumitru Dragomir, mesaj despre planul lui Gigi Becali! A făcut plecăciuni în fața patronului de la FCSB 9:11 „Sunt emoții!” Jurgen Klopp nu s-a ferit de cuvinte, după ultimul meci european la Liverpool! Ce a spus despre adversari Vezi toate știrile
Citește și