Închide meniul

Chindia Târgovişte – FCSB 0-2. Echipa lui Gigi Becali a urcat pe podium. Billel Omrani, primul gol pentru roș-albaștri!

Reclamă

Antena Sport Publicat: 11 decembrie 2022, 22:28 / Actualizat: 17 ianuarie 2024, 18:56

Chindia Târgovişte – FCSB 0-2. Echipa lui Gigi Becali a urcat pe podium. Billel Omrani, primul gol pentru roș-albaștri!

Abdel Slem Billel Omrani se bucura alaturi de fotbalistii stelisti in meciul de fotbal dintre FCSB si CS Mioveni, contand pentru Superliga Superbet, desfasurat pe Arena Nationala din Bucuresti, luni 5 decembrie 2022. © FOTO:Razvan Pasarica/SPORT PICTURES

Chindia Târgovişte – FCSB, scor 0-2, în etapa a 20-a a Ligii 1. Echipa lui Gigi Becali a urcat pe podiumul Ligii 1 după victoria în faţa trupei pregătite de Toni Petrea. Andrea Compagno şi Darius Olaru s-au lovit cap în cap în startul partidei şi au fost transportaţi la spital.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Risto Radunovic a deschis scorul din penalty, în minutul 24. Rezultatul final a fost stabilit de Billel Omrani, care a înscris (73) primul său gol în tricoul lui FCSB. Cu această victorie, roş-albaştrii au depăşit-o pe Rapid în clasament şi au urcat pe podiumul Ligii 1. FCSB are 35 de puncte, cu 9 mai puţin decât liderul Farul.

Chindia Târgovişte – FCSB 0-2

Min 73: Chindia – FCSB 0-2. Final de meci!

Min 73: Chindia – FCSB 0-2. Billel Omrani a înscris din pasa lui Octavian Popescu. A fost primul său gol pentru FCSB.

Min. 24: Chindia Târgovişte – FCSB 0-1. Risto Radunovic a deschis scorul din penalty! A şutat sub transversală, fără şanse pentru Căbuz!

Reclamă

Min. 22: Penalty pentru FCSB! Andrei Miculescu a primit penalty după ce a fost pus la pământ de Orozco. Jucătorul Chindiei a văzut şi cartonaş galben!

Min. 2: Darius Olaru s-a dat cap în cap cu Andrea Compagno! Cei doi jucători s-au ciocnit violent. Ambii au rămas la pământ după contact.

Min. 1: A început meciul.

Reclamă 4 / 0/3

Chindia: Căbuz – Căpușă, Celea, Orozco Fernandez, A. Ioniță – Akhmatov, Vorobjovas – Neguț, Popadiuc, Dumitrașcu – D. Popa
Rezerve: Dinu Moldovan, Passaglia, C. Dinu, Mihaiu, Chamed, Jipa, A. Șerban, Atanase, G. Cooper
Antrenor: Toni Petrea

FCSB: A. Vlad – V. Crețu, Dawa, Tamm, Radunovic – Olaru, Șut, Edjouma – Cordea, Compagno, Oct. Popescu
Rezerve: Ducan, Haruț, Miculescu, Omrani, Nikolov, Oaidă, Pantea, Bouhenna, Radaslavescu
Antrenor: Leo Strizu

Leo Strizu a „intrat în pâine” la FCSB. Cu Mioveni, a făcut prima schimbare înainte de pauză. Prima sa „victimă” a fost Răzvan Oaidă, înlocuit după doar 25 de minute în partida cu CS Mioveni. A fost extrem de inspirat! La doar 6 minute după ce Edjouma și-a făcut apariția pe gazon, mijlocașul venit de la FC Botoșani a reușit să înscrie. Francezul a marcat după ce o miinge a sărit la el într-o poziție ideală în careul advers.

Pentru Malcom Edjouma a fost al doilea gol din acest sezon al Ligii 1 pentru FCSB. A mai marcat de două ori și în preliminariile Conference League, în mandatul lui Nicolae Dică.

Leo Strizu l-a lăudat pe Toni Petrea

Leo Strizu e gata acum pentru duelul cu Toni Petrea. La conferinţa de presă premergătoare meciului, antrenorul lui FCSB l-a lăudat pe rivalul său.

Întâlnim o echipă puternică, condusă de Toni, pe care îl cunosc și am asistat la antrenamentele lui. Este un antrenor bun, se ghidează după niște principii bune și solide. Tot ce a arătat Chindia de când a venit el, avem de înțeles că a încercat și a putut să facă un lucru foarte bun. Mă refer mai ales la partea defensivă.

Antrenorul Toni le-a dat încredere și putere în faza ofensivă. Cuvântul spus este răbdare. Echipa noastră este pe un drum foarte bun, rezultatele ne confirmă acest lucru. Am mare încredere că vom obține cele trei puncte.

Reclamă

Toni Petrea este un antrenor bun, de-al nostru. Este la un alt club, își face meseria foarte bine, dar nu cred că este o situație delicată sau specială. (Reporter: Poate are ceva de demonstrat până la urmă) A demonstrat și aici, a avut rezultate. A demonstrat și la Târgoviște. Poate să fie un orgoliu. Nu știu de ce a plecat, nu pot să intru în acest subiect. Orice antrenor își dorește să demonstreze la fiecare club. Orice antrenor care întâlnește FCSB are o ambiție, vrea să bată. Acum rămâne de văzut dacă și poate”, a declarat Leo Strizu la conferința de presă„, a declarat Leo Strizu.

FCSB are patru victorii la rând în campionat și atacă o clasare pe podium. Chindia tocmai a suferit prima înfrângere în Liga 1 după aproape trei luni. A cedat duelul cu CFR Cluj și s-a oprit la 8 meciuri fără eșec.

Recomandări
  • Chindia Târgovişte – FCSB, LIVE TEXT pe AS.ro
  • Leo Strizu i-a pus gând rău lui Toni Petrea

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
19
apr.
23:55
VIDEORafa Mujica, un nou gol în AntenaPLAY. Atacantul dorit de Gigi Becali a marcat în Rio Ave – Arouca 1-1, din Liga Portugal
19
apr.
23:47
„E incredibil” Ce a remarcat Mihai Stoica la Gică Hagi după Farul – CFR Cluj 5-1
19
apr.
23:40
Formula 1: Cursa de sprint a Marelui Premiu al Chinei, LIVE pe Antena 3 CNN și LIVE STREAM în AntenaPLAY (06:00)
19
apr.
23:32
„Ce ar spune Dan Petrescu după ce aţi primit 5 goluri de la Farul?” Cristi Manea a cedat şi şi-a anunţat plecarea de la CFR Cluj
19
apr.
23:30
Palermo – Parma 0-0 în AntenaPLAY. Dennis Man şi Valentin Mihăilă s-au întrecut în ratări!
19
apr.
23:23
Mario Camora, devastat după Farul – CFR Cluj 5-1! Mesaj dur către colegi: „Să le fie ruşine tuturor, să nu ieşim din casă”
19
apr.
23:07
Gică Hagi a dezvăluit de ce a renunţat la Constantin Budescu: „Ştie că e un hotel frumos la Mamaia!”. Anunţ după Farul – CFR 5-1
19
apr.
22:59
Răspunsul lui Louis Munteanu atunci când a fost întrebat de interesul FCSB-ului şi al Rapidului! Ce a spus vedeta lui Gică Hagi
19
apr.
22:46
Ionuţ Cojocaru, noul star al lui Gică Hagi. „Dublă” şi assist în Farul – CFR Cluj 5-1: „Un meci formidabil! Asta trebuie să fac”
19
apr.
22:33
Farul a ajuns pe locul 2 în Liga 1, CFR Cluj a căzut pe 4 după umilinţa de la Ovidiu! Cum arată acum clasamentul în play-off
Vezi toate știrile
Citește și