Închide meniul

Gică Popescu, despre șansele Farului de a câștiga titlul: „Suntem avantajați în caz de egalitate de puncte, nu s-a pierdut nimic!”

Reclamă

Sebastian Cristian Publicat: 1 mai 2023, 9:30

Gică Popescu, despre șansele Farului de a câștiga titlul: Suntem avantajați în caz de egalitate de puncte, nu s-a pierdut nimic!”

Gică Popescu, reacţie fără precedent după penalty-ul acordat de Sebastian Colţescu

Gică Popescu, în timpul unui interviu / Hepta

Gică Popescu a vorbit despre șansele Farului de a câștiga titlul. Președintele „marinarilor” are în continuare mare încredere că echipa sa se va impune la finalul campionatului.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Actualmente lider în Liga 1, Farul a făcut un pas greșit împotriva celor de la Sepsi, obținând un rezultat de egalitate, deși a condus cu 1-0.

Gică Popescu, despre șansele Farului de a câștiga titlul: „Suntem avantajați în caz de egalitate de puncte, nu s-a pierdut nimic!”

În ciuda rezultatului de la Sfântu Gheorghe, Gică Popescu rămâne optimist si spune că nu s-a pierdut nimic după acel meci și că totul se va juca în ultimele 4 etape de play-off.

„Noi ne-am aşteptat să avem parte de un meci foarte greu la Sepsi pentru că îi cunoaştem potenţialul, câştigătoarea Cupei de anul trecut, finalistă anul acesta. Am întâlnit o echipă motivată. O primă repriză slabă a noastră, în a doua repriză am fost aproape să închidem meciul cu Louis Munteanu.

Eu consider că am luat două puncte aseară, nu doar unul. Suntem avantajaţi în caz de egalitate de puncte. Am vorbit cu jucătorii, Gică (n.r.- Hagi) le-a transmis că nu s-a pierdut nimic. Mai avem 4 finale de jucat, sperăm la final să ridicăm trofeul.

Reclamă

Când vrei să ieşi campioană nu trebuie să te intereseze astfel de lucruri. Că au jucat pentru CFR Cluj sau nu, nu este treaba noastră să facem astfel de analize. Avem în continuare şanse să luăm titlul. Probabil că au jucat să îşi respecte blazonul de echipă profesionistă”, a declarat Gică Popescu, preşedintele Farului Constanţa, potrivit primasport.ro.

Gică Popescu, critici la adresa FCSB-ului după victoria cu Universitatea Craiova: „A fost pur și simplu inexistentă!”

Gică Popescu, critici la adresa FCSB-ului după victoria cu Universitatea Craiova. Președintele celor de la Farul consideră că roș-albaștrii nu au meritat victoria în derby-ul din Bănie, dat fiind numărul mic de ocazii avute.

Grație victoriei din cu Universitatea Craiova, scor 2-1, FCSB s-a apropiat la numai 3 puncte de liderul Farul.

Reclamă 4 / 0/3

„Meciul nu s-a ridicat la nivelul aşteptărilor, mă aşteptam la altceva, la mai multe faze de poartă. În prima repriză au fost două faze, bara lui Markovic. Singurul şut pe poartă a fost tot al lui Markovic.

FCSB a fost pur şi simplu inexistentă în prima repriză. A fost prima dată când a ajuns la poartă, atunci a marcat. FCSB a dat dovadă de mult pragmatism şi de noroc în această seară.

Rezultatul se datorează jumătate portarului Târnovanu şi jumătate norocului. Cu tot respectul pentru FCSB, a făcut un meci foarte slab, dar l-a câştigat!”, a declarat Gică Popescu, potrivit primasport.ro.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
28
apr.
0:05
Gică Hagi, discurs uriaş după ce FCSB a câştigat campionatul: „Trebuie să vorbim mai puţin şi să-i felicităm!”
23:33 VideoJucătorii de la FCSB au întrerupt conferința lui Charalambous și au declanșat nebunia: „Campionii, campionii!” 23:18 „Sunt antrenor de marcă!” Gigi Becali, reacţie savuroasă după triumful FCSB-ului: „Mă întorc la muls oile acum!” 23:16 Florinel Coman, după titlul cucerit de FCSB după 9 ani: „Golul lui Băluţă a fost cel mai emoţionant” 23:14 Octavian Popescu l-a imitat pe „Dodel” Tănase după ce FCSB a câștigat titlul: „Bravo vouă, bă!” 23:00 Gigi Becali, propunere în direct pentru Florinel Coman, după ce FCSB a devenit campioană: „Trebuie să discut cu el!” 22:51 Mihai Stoica, plin de sânge în peluză după ce FCSB a câștigat titlul! Imagine uluitoare cu oficialul roș-albaștrilor 22:43 Gigi Becali a anunţat primul jucător de pe lista de transferuri de la FCSB. Ce a spus despre Denis Alibec, Kiki şi Louis Munteanu 22:42 Gigi Becali nu le-a uitat pe rivalele Rapid şi Dinamo! Prima reacţie, după ce FCSB a devenit campioană: „Nu mă interesează!” 22:31 FotoNebunie pe Arena Națională după ce FCSB a câștigat titlul! Imagini de senzație cu noii campioni ai României Vezi toate știrile
Citește și