Închide meniul

Gică Popescu, dezvăluire de ultim moment despre Denis Alibec

Dan Roșu Publicat: 12 iulie 2024, 8:44

Reclamă
Gică Popescu, dezvăluire de ultim moment despre Denis Alibec

Gică Popescu, dezvăluire de ultim moment despre Denis Alibec

Denis Alibec. în tricoul României - Profimedia Images

Gică Popescu a făcut o dezvăluire de ultim moment despre Denis Alibec, atacantul naţionalei pe care dobrogenii îl doresc la Farul. Baciul susţine că vârful e încă sub contract cu Muaither.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Asta chiar dacă toate informaţiile anunţau că Denis Alibec este liber de contract. Mai mult, mama acestuia, Emilia Stroe a susţinut că, în Liga 1, fiul său va juca doar pentru clubul lui Gică Hagi.

Gică Popescu, dezvăluire de ultim moment despre Denis Alibec

„Este jucător sub contract la altă echipă. Să dea Dumnezeu să rămână liber și să vină la noi. Cine nu și l-ar dori? Facem supoziții fără să știm”, a spus Gică Popescu, citat de digisport.ro.

Gică Hagi a vorbit şi el despre situaţia atacantului de 33 de ani cotat la 700.000 de euro. „Regele” susţine că principalul obiectiv al lui Denis este un transfer în străinătate.

„Trebuie să-l întrebați pe Denis (n.r. Alibec) dacă vrea să revină, e decizia lui. Eu nu vreau să intru în aceste lucruri, chiar dacă e clar că el e binevenit oricând acasă.

Reclamă
Reclamă 4

E casa lui, știe și el. Depinde de el, de cum vede lucrurile și de oportunitățile pe care le are. Atunci, indiferent de orice, el poate veni acasă oricând.

Am înțeles că prioritatea lui este să găsească ceva afară. Dacă nu va reuși, vine la noi”, a spus Gică Hagi, în cadrul unei conferințe de presă.

În cel 21 de meciuri adunate în sezonul precedent pentru Muaither, în campionat, Denis Alibec a marcat cinci goluri şi şi-a trecut în cont şi patru pase decisive.

Reclamă

Cine va câştiga Balonul de Aur?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
13:55

LIVE VIDEOPrezentarea lui Kylian Mbappe la Real Madrid este ACUM. Primele declaraţii ale starului francez

13:39

EXCLUSIVEdi Iordănescu pleacă de la naționala României! Când a luat selecționerul decizia și ce l-ar fi putut determina să rămână

13:19

NEWS ALERTGareth Southgate şi-a dat demisia de la naţionala Angliei: „Mulţumesc pentru tot. E timpul pentru o schimbare”

12:31

Răzvan Lucescu, înainte de noul sezon din Grecia: „Visul meu este să joc în grupele Champions League”

12:00

Horaţiu Moldovan, aproape de plecarea de la Atletico Madrid. Poate deveni coleg cu un alt român

11:33

Marian Iancu a dat verdictul în lupta la titlu: „Este mare favorită! Va fi greu să le facă faţă cineva!”

1 FotoCum a arătat tortul de nuntă al lui Ianis Hagi și al Elenei! Momente superbe la petrecerea de la Domeniul Știrbey 2 FotoImagini de vis cu valsul mirilor, de la nunta anului! Ianis şi Elena Hagi au strălucit pe ringul de dans 3 FotoImagini superbe, după ce Spania a câştigat trofeul EURO 2024! Recordul uriaş stabilit de Lamine Yamal 4 Jucătorul care a devenit favorit să cucerească Balonul de Aur după ce Spania a câştigat EURO 2024! 5 VIDEOGigi Becali a făcut spectacol la nunta lui Ianis Hagi! A dansat pe ritmuri machedonești, ca în vremurile bune! Imagini virale 6 FotoApariţie rară a Luminiţei Becali! Ce a putut spune despre căsnicia cu Gigi Becali şi cum a reacţionat patronul FCSB
Citește și