Închide meniul

Gică Popescu, după ce Dan Petrescu și-a ieșit din minți din cauza arbitrajului: ”CFR Cluj se poate plânge de multe lucruri, dar nu de arbitraj”

Dan Roșu Publicat: 8 mai 2023, 9:31

Reclamă
Gică Popescu, după ce Dan Petrescu și-a ieșit din minți din cauza arbitrajului: ”CFR Cluj se poate plânge de multe lucruri, dar nu de arbitraj”

Gică Popescu, după ce Dan Petrescu și-a ieșit din minți din cauza arbitrajului

Gică Popescu, în timpul unei emisiuni / Antena Sport

Gică Popescu a avut o primă reacție după ce Dan Petrescu și-a ieșit din minți din cauza arbitrajului. Oamenii de la CFR Cluj au acuzat deciziile luate de Radu Petrescu și de VAR în timpul meciului cu Universitatea Craiova. Răspunsul celor de la Farul a venit chiar de la Popescu.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

”Când ești obișnuit cu un anumit nivel de arbitraj și lucrurile se îndreaptă crezi că sunt împotriva ta. CFR Cluj se poate plânge de multe lucruri în ultimii ani, dar nu de arbitraj.

Gică Popescu, după ce Dan Petrescu și-a ieșit din minți din cauza arbitrajului

Au fost 7 decizii întoarse de VAR, dar nu a fost o singură persoană care a luat astfel de decizii. Au fost mai mulți arbitri care s-au dus la VAR și au îndreptat situația. Nu cred că există o echipă în cazul căreia să se fi procedat altfel.

Dacă facem o paralelă între ce se întâmplă acum la CFR și ce se întâmpla anii trecuți, ușurința cu care marcau din fazele fixe, cred că problema este la ei, nu la deciziile luate din camera VAR”, a spus Popescu, citat de primasport.ro.

Ardelenii s-au simțit dezavantajați în mai multe rânduri în derby-ul cu oltenii, Mai întâi, Radu Petrescu l-a eliminat pe Andrei Ivan, dar a revenit asupra deciziei, după ce a consultat VAR-ul. Același Ivan a egalat dintr-o poziție suspectă de ofsaid. CFR a mai cerut și un penalty, la un henț al lui Badelj.

Reclamă

Dan Petrescu a părăsit conferința de presă înjurând

Dan Petrescu a părăsit conferința de presă înjurând, după CFR Cluj – Universitatea Craiova 1-1. Antrenorul gazdelor și-a continuat tirada la adresa arbitrilor și după flash-interviul din care a plecat nervos.

După ce a părăsit sala de conferințe, Petrescu a fost auzit înjurând și exclamând ”Bravo, mă!”, înainte ca ușa să fie închisă rapid de oamenii din club, astfel că nu știm către cine și-a îndreptat acesta furia.

La conferință, antrenorul campioanei a vorbit doar de arbitraj. ”Asta e, ce să facem? Dacă am fost furați 7 din 7, ce să facem? Dacă eu am penalty la Rapid, la Moraes, nu dă. Acum avem cartonaș roșu, se întoarce. Avem gol din ofsaid clar. Birligea e penalty, nu e penalty. Ofsaid la golul lui Băluță. Totul e împotriva noastră.

Reclamă 4 / 0/3

Nu contează cum a jucat echipa. Nu mai contează nimic acum, mai sunt trei meciuri, ce mai contează? Au vrut să ne scoată din lupta pentru titlu, foarte bine, au reușit. Nu mai rezist. Trag liniile alea cum vor. Toate deciziile VAR sunt contra noastră.

În rest, nu mai am ce să zic despre meci. Nu mai vreau să comentez. 7 din 7. Nu e complot. Am venit (n.r. – la conferință) din respect pentru voi. Am vrut să zic să sunt bolnav, dar n-are rost. N-am ce să vorbesc despre fotbal, sunt foarte supărat. Nu am fost lăsați 7 meciuri. Nu mai vreau să vorbesc, că vorbesc urât”, a spus Petrescu.

 

Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:15 VIDEOMax Verstappen, pole position în cursa de sprint a Marelui Premiu de la Miami (Antena 3 CNN şi în AntenaPLAY, de la ora 19:00) 3
mai
23:57
Mihai Stoica a anunţat o schimbare majoră la FCSB: „Poate chiar se va ajunge să se voteze!”
3
mai
22:55
„Penibil!” Oficialii de la Sepsi au ieșit la atac după 4-1 cu Farul! Mesaj dur despre scandările xenofobe
3
mai
22:45
„Nu le-am dat nicio șansă” Reacții categotice din tabăra lui Sepsi după 4-1 cu Farul! Ce s-a spus despre performanța de la Ovidiu
3
mai
22:37
Prima reacţie a lui Gică Hagi, după umilinţa din Farul – Sepsi 1-4: „Un meci de care îţi este ruşine! E greu să accepţi”
3
mai
22:26
Marius Ștefănescu, anunțul momentului despre transferul la FCSB. Ce a spus despre declarațiile lui Laszlo Dioszegi
3
mai
22:16
VIDEOProgramul complet al F1 Academy™ de la Miami! Abbi Pulling, pe primul loc în a doua sesiune de antrenamente, live în AntenaPLAY
3
mai
21:59
Farul – Sepsi 1-4! Umilință uriașă pentru echipa lui Gică Hagi! Safranko a făcut spectacol la Ovidiu
3
mai
21:29
România – Japonia LIVE VIDEO în AntenaPLAY (13:30). Ultimul meci de la Campionatul Mondial de hochei pentru tricolori
3
mai
21:27
OFICIAL! Edi Iordănescu poate convoca 26 de jucători pentru EURO 2024. Decizia luată de UEFA
Vezi toate știrile
Citește și