Închide meniul

Gică Popescu, ironii către Dan Petrescu: „Dacă joacă împotriva Dunării Calafat spune acelaşi lucru. E cel mai precaut dintre toți”

Viviana Moraru Publicat: 31 iulie 2022, 9:23

Gică Popescu, ironii către Dan Petrescu: „Dacă joacă împotriva Dunării Calafat spune acelaşi lucru. E cel mai precaut dintre toți

Gică Popescu, ironii către Dan Petrescu

Gică Popescu / AS.ro

  • Gică Popescu, ironii către Dan Petrescu
  • CFR Cluj s-a impus în fața celor de la Mioveni, cu 4-2

Gică Popescu a trimis ironii către Dan Petrescu, după ce antrenorul lui CFR Cluj se temea de partida cu Mioveni. Trupa lui Alexandru Pelici este ultima în clasament, după trei înfrângeri, din tot atâtea etape.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

CFR Cluj s-a impus în fața celor de la Mioveni, cu scorul de 4-2. Partida nu a fost lipsită de emoții pentru clujeni, nocturna picând, iar partida a fost suspendată aproximativ 40 de minute.

Gică Popescu, ironii către Dan Petrescu

Gică Popescu nu se declară surprins de declarațiile pe care le face Dan Petrescu înaintea partidelor. Președintele de la Farul a mrturisit că și în postura de jucător, „Bursucul” era la fel de precaut.

Reclamă

„Foarte complicat, foarte greu, păi nu l-am auzit pe Dan că e un meci foarte greu? Dan, şi dacă joacă împotriva Dunării Calafat spune acelaşi lucru, că e un meci foarte greu. Ăsta e Dan, nu se va schimba niciodată.

Şi dacă jucam la echipa naţională cu Liechtenstein, cu Luxemburg, foarte, foarte greu. Şi la pauză dacă aveam 3-0 ne spunea să fim atenţi. Aşa a fost tot timpul, cel mai precaut dintre toţi. Poate pentru voi e ceva nou. Călătorie lungă, nu are timp să antreneze, căldură, joacă din 3 în 3 zile.

Reclamă

Îl ştiu, am petrecut 20 de ani cu el. Îl ştiu foarte bine. Dar nu joacă un anumit rol, el aşa crede. Aşa a crezut când era jucător. Aşa crede de când a început să antreneze, aceeaşi abordare şi nu se va schimba”, a declarat Gică Popescu, pentru PrimaSport.

Dan Petrescu, prima reacţie după CFR Cluj – CS Mioveni 4-2

Dan Petrescu a putut răsufla uşurat abia la finalul confruntării din Gruia. „Dubla” lui Bogdan Rusu, dar şi defectarea instalaţiei de iluminat i-au dat cele mai mari bătăi de cap.

„Bursucul” a cerut conducerii un transfer de urgenţă. Îşi doreşte să i se aducă un atacant chiar în următoarele zile.

Reclamă 4 / 0/3

„S-au întâmplat toate anul ăsta, dacă pierdeam şi un meci din cauza nocturnei. Am avut noroc astăzi cu acest sistem, că a funcţionat în cele din urmă. CFR a trecut prin multe. Victoria cu Rapid a fost cum a fost, acum s-a întrerupt nocturna, eram speriaţi. Acum am avut noroc la VAR. E o victorie de moral, importantă. Mi-a plăcut spiritul echipei. Adversarul a dat două şuturi pe poartă şi două goluri. Şi ce goluri! Portarul, săracul, nu a făcut un meci rău.

S-au mai schimbat jucătorii, nu mai sunt aceeaşi jucători şi e normal. Să nu uităm că am venit după un drum de 10 ore din Andorra, sunt şi ceva probleme de lot. Mai e nevoie de 1-2 jucători în atac. După plecarea lui Dugandzic căutăm să aducem un jucător înaintea meciului din Europa. Dacă Buş nu e niciodată bine de 3 luni şi Birligea de 2 luni… până revin ei nu mai suntem prin Europa.

Ne-am obişnuit, aşa a fost tot timpul aici. Adevărul este că noi jucăm fotbal, jucătorii joacă, sperăm să nu fie nimic adevărat din ce se spune.

Eu niciodată nu urmăresc un adversar până nu termin meciul dinainte. Colaboratorii mei mi-au spus că sunt peste Pyunik, campioana Belorusiei nu poate fi o echipă slabă„, a declarat Dan Petrescu la digisport.ro.

CFR Cluj a obţinut a doua victorie stagională în Liga 1. Pentru campionii României urmează meciul din turul 3 preliminar al Conference League, cu Șahtior Soligorsk. Manşa tur va fi joi, 4 august, de la ora 20:00, în format LIVE TEXT pe AS.ro.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
22:16 VideoCampioana europeană Mihaela Cambei e gata să dea lovitura la Cupa Mondială de haltere, LIVE în AntenaPLAY! Cum se pregăteşte 22:15 Reacţia lui Edi Iordănescu după ce Gică Hagi l-a lăudat pe Ianis Hagi şi a dat de înţeles că trebuie să fie la EURO 2024 21:50 Eliza Samara – Wang Yidi (vineri, 07:30, AntenaPLAY), duel pentru sferturile de finală de la WTT Champions Incheon 2024 21:37 VideoAlimentele care le dau energie „tricolorilor” din naţionalele de tineret ale României! Puştii le recomandă tuturor românilor 21:29 Cum a trăit Toto Wolff momentul în care Lewis Hamilton i-a spus că pleacă la Ferrari: „Cred că a fost dificil pentru el” 20:30 Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo: „Vom ataca”! Planul „câinilor” pentru a scăpa de sancţiune! 19:54 Englezii nu îi dau României nicio şansă la EURO 2024! Verdict dur pentru grupa „tricolorilor” 19:11 CSM Bucureşti – Dunărea Brăila 35-35! „Thriller” în Liga Naţională de handbal! Brăilencele au reuşit o revenire de senzaţie 18:51 Victor Angelescu, dezvăluire de ultimă oră în scandalul materialelor pirotehnice: „Ştiam că fanii dau cu torţe cu FCSB” 18:50 Sandro Tonali, acuzat de Federaţia Engleză că a pariat din nou! De câte ori a încălcat regulamentul după transferul la Newcastle Vezi toate știrile
Pe același subiect
Adrian Mutu își poate pierde una dintre vedetele de la CFR Cluj
Liga 1 • 13:24
Adrian Mutu își poate pierde una dintre vedetele de la CFR Cluj! Poate prinde transferul carierei în Premier League sau Serie A
Gică Popescu, convins că Ianis Hagi va fi "titular incontenstabil" la EURO 2024. Singura condiţie pusă de legenda României
AntenaPLAY • 26 mart., 23:53
Gică Popescu, convins că Ianis Hagi va fi „titular incontenstabil” la EURO 2024. Singura condiţie pusă de legenda României
AntenaPLAY • 26 mart., 22:41
„Ce ar fi de remarcat?” Gică Popescu, verdict la pauza meciului Columbia – România 2-0
Gică Popescu, mesaj deosebit de dur înainte de Israel - România
Echipa naţională • 26 mart., 21:20
Cum a reacţionat Gică Popescu când a văzut „revoluţia” făcută de Edi Iordănescu, în primul 11, la Columbia – România
Fiica unui fost campion mondial şi european, apariţie uluitoare în lenjerie intimă!
Extra • 26 mart., 19:32
FOTO
Fiica unui fost campion mondial şi european, apariţie uluitoare în lenjerie intimă! A renunţat total la inhibiţii