Închide meniul

Gică Popescu, reacţie categorică după faultul lui Răzvan Onea în Rapid – FCSB 1-0: „Putea să-i rupă piciorul!”

Viviana Moraru Publicat: 24 aprilie 2023, 10:52

Reclamă
Gică Popescu, reacţie categorică după faultul lui Răzvan Onea în Rapid – FCSB 1-0: „Putea să-i rupă piciorul!

Florinel Coman şi-a stricat seria de vis! A ratat un penalty în Oţelul - FCSB

Florinel Coman, în timpul unui meci pentru FCSB/ Profimedia

Gică Popescu a avut o reacţie categorică după faultul dur al lui Răzvan Onea asupra lui Florinel Coman, din Rapid – FCSB 1-0. Fostul internaţional susţine că fundaşul giuleştean ar fi putut să-l accidenteze grav pe „Mbappe de România”. De asemenea, „Baciul” le-a dat şi un sfat jucătorilor tineri care evoluează într-un derby atât de încins.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Răzvan Onea a avut o intrare criminală asupra lui Florinel Coman, în debutul partidei din Giuleşti, mai exact în minutul 4. Fundaşul celor de la Rapid a fost sancţionat cu cartonaş galben de către arbitrul Horaţiu Feşnic.

Gică Popescu, reacţie categorică după faultul lui Răzvan Onea în Rapid – FCSB 1-0

Gică Popescu este de părere că Răzvan Onea i-ar fi putut rupe piciorul lui Florinel Coman, jucătorul FCSB-ului având mare noroc că nu s-a întâmplat acest fapt. Fostul internaţional îi sfătuieşte pe tinerii jucători să fie profesionişti şi să îşi respecte adversarul.

De asemenea, preşedintele de la Farul a declarat că spiritul de luptă al unui jucător nu constă în intrări violente, ci mai degrabă se reflectă în încercarea lor de a câştiga dueluri în mod corect.

„Nu știu de ce s-a dus Onea așa, putea să-i rupă piciorul. Șansa lui Coman e că a apucat să sară, altfel putea să-i rupă piciorul.

Reclamă

Eu aș vrea să spun un lucru. Aș vrea să le spun jucătorilor aceștia mai tineri că a fi profesionist înseamnă să-ți faci meseria, să te respecți pe tine, dar în același timp să-ți respecți și adversarul.

Ei trebuie să înțeleagă că și adversarul are aceeași posibilitate ca și ei, să joace fotbal. În momentul în care ai astfel de atacuri atât de dure, care pun în pericol integritatea corporală, asta nu înseamnă să ai spirit.

Înseamnă că nu ai respect. A avea spirit înseamnă a fi primul la minge, a încerca să câștigi dueluri, să anticipezi în fața adversarului, nu să ai astfel de atacuri care pun în pericol integritatea corporală, pentru că așa cum ei își câștigă pâinea jucând fotbal, așa o face și cel pe care tu îl ataci de la spate, așa cum a fost atacul respectiv”, a declarat Gică Popescu, pentru primasport.ro.

Reclamă 4 / 0/3

Reacţia lui Adrian Mutu, după ce Florinel Coman a fost faultat dur în Rapid – FCSB 1-0

Reacţia lui Adrian Mutu, după ce Florinel Coman a fost faultat dur în Rapid – FCSB 1-0, nu s-a lăsat aşteptată. Tehnicianul giuleştenilor este de părere că Răzvan Onea nu i-a pus în pericol integritatea fizică a lui „Mbappe de România”, însă îl sfătuieşte pe fundaşul său să fie mai prudent, deoarece a încasat cartonaş galben încă din minutul 4 al derby-ului cu rivalii roş-albaştrii.

De asemenea, Mutu a dezvăluit că jucătorii săi au avut o motivaţie în plus, dat fiind faptul că au jucat contra FCSB-ului, în Giuleşti.

„(n.r. despre faza din minutul 4) Prea ne văităm la orice. La Coman a fost o intrarea mai violentă a lui Onea, dar care nu a fost cu talpa, ci cu genunchiul, nu a pus în pericol integritatea fizică a lui Coman şi mă bucur că Florinel este bine. Lui Onea pot să-i spun doar să fie mai atent, a fost doar minutul 4.

La fiecare meci cer o agresivitate pozitivă, probabil fiind derby-ul, jucătorii s-au montat un pic mai mult, la fel ca cei de la FCSB atunci pe Arena Naţională”, a declarat Adrian Mutu, conform digisport.ro.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
9:55 Finală de vis la turneul de la Madrid! Iga Swiatek şi Aryna Sabalenka se vor lupta pentru trofeu 9:43 „Vor dispărea în mediocritate şi Max Verstappen va pleca!” Fratele lui Michael Schumacher anunţă dezastrul la Red Bull 9:36 Afacerea de lux cu care Ionuţ Chirilă a dat lovitura! Cristi Borcea i-a devenit client: „Vând foarte scump!” 9:09 „Ar fi putut juca la Bayern, cu Real Madrid!” Fanii îl cer pe Radu Drăguşin titular, după ce a fost din nou „uitat” pe bancă 8:55 Foto„De ce nu bei apă?” Gabi Tamaş, reacţie savuroasă din numai patru cuvinte! Dezvăluiri despre perioada în care juca în Anglia 8:45 Cum ar putea arăta primul 11 de la FCSB, în Champions League! Numele surpriză propus de la Rapid de Basarab Panduru 8:31 „Anchete în stilul Bulibașa!” Mircea Sandu a auzit acuzațiile lui Mircea Lucescu și a izbucnit nervos: „Perversitatea asta…” 8:18 Florin Talpan, atac furibund la adresa FCSB! Campioana a primit interzis în Ghencea: „Nu are ce să caute acolo!” 0:00 AS Roma – Bayer Leverkusen 0-2 şi Marseille – Atalanta 1-1! Meciuri nebune în semifinalele Europa League şi Conference League 2
mai
23:54
EXCLUSIVVictor Piţurcă, discurs neaşteptat despre Elias Charalambous după ce FCSB a devenit campioană: „Nu ştiu cine e, nu-l cunosc!”
Vezi toate știrile
Citește și