Închide meniul

Reacţia lui Adrian Mutu, după ce Florinel Coman a fost faultat dur în Rapid – FCSB 1-0: „Prea ne văităm la orice!”

Viviana Moraru Publicat: 24 aprilie 2023, 10:30

Reclamă
Reacţia lui Adrian Mutu, după ce Florinel Coman a fost faultat dur în Rapid – FCSB 1-0: „Prea ne văităm la orice!

Reacţia lui Adrian Mutu, după ce Florinel Coman a fost faultat dur în Rapid - FCSB 1-0

Adrian Mutu, în timpul unui meci al Rapidului/ Profimedia

Reacţia lui Adrian Mutu, după ce Florinel Coman a fost faultat dur în Rapid – FCSB 1-0, nu s-a lăsat aşteptată. Tehnicianul giuleştenilor este de părere că Răzvan Onea nu i-a pus în pericol integritatea fizică a lui „Mbappe de România”, însă îl sfătuieşte pe fundaşul său să fie mai prudent, deoarece a încasat cartonaş galben încă din minutul 4 al derby-ului cu rivalii roş-albaştrii.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Rapid a învins-o la limită pe marea rivală FCSB, scor 1-0, graţie golului marcat de Alexandru Albu. Roş-albaştrii s-au plâns după meci de modul în care Horaţiu Feşnic a arbitrat partida.

Reacţia lui Adrian Mutu, după ce Florinel Coman a fost faultat dur în Rapid – FCSB 1-0

Adrian Mutu susţine că Răzvan Onea nu l-ar fi putut accidenta pe Florinel Coman, deoarece intrarea acestuia a fost cu genunchiul, şi nu cu talpa. Cu toate acestea, „Briliantul” susţine că s-a bucurat că extrema celor de la FCSB nu a păţit nimic şi l-a sfătuit pe fundaşul său să fie mai atent cu astfel de intrări dure.

De asemenea, Mutu a dezvăluit că jucătorii săi au avut o motivaţie în plus, dat fiind faptul că au jucat contra FCSB-ului, în Giuleşti.

„(n.r. despre faza din minutul 4) Prea ne văităm la orice. La Coman a fost o intrarea mai violentă a lui Onea, dar care nu a fost cu talpa, ci cu genunchiul, nu a pus în pericol integritatea fizică a lui Coman şi mă bucur că Florinel este bine. Lui Onea pot să-i spun doar să fie mai atent, a fost doar minutul 4.

Reclamă

La fiecare meci cer o agresivitate pozitivă, probabil fiind derby-ul, jucătorii s-au montat un pic mai mult, la fel ca cei de la FCSB atunci pe Arena Naţională”, a declarat Adrian Mutu, conform digisport.ro.

Adrian Mutu, după Rapid – FCSB 1-0

Adrian Mutu a fost în culmea fericirii după Rapid – FCSB 1-0. Antrenorul giuleștenilor s-a declarat foarte mulțumit de jocul elevilor săi.

„E o victorie importantă, de moral. Am trăit cu emoții finalul, mi-am dorit ca echipa mea să câștige. Au fost 2 reprize distincte. În prima repriză am fost noi echipa mai bună, în repriza a doua a avut o replică bună FCSB-ul. Vreau să-i felicit pe băieți pentru atitudinea avută, e o atitudine care mă încântă. Chiar dacă am suferit, important e că am adus cele 3 puncte acasă.

Reclamă 4 / 0/3

Nu am făcut pasul înapoi voit, ei ne-au obligat să ne apărăm mai jos, dar am rezistat, Moldovan a făcut un meci mare și astăzi, și apărarea la fel. Merită felicitați, e victoria lor, și-au dorit-o și e meritată.

În fotbal doar meciul următor contează, se uită ce ai făcut în trecut. Am simțit-o și eu, trebuie să fii concentrat în continuare. De mâine voi uita acest meci și ma voi concentra pe meciul cu CFR Cluj. N-am făcut niciun cadou nimănui, decât celor care țin cu Rapid. În rest, nu ne intereseză. Ne vedem de parcursul nostru, încercăm să obținem mai multe puncte și vedem unde ajungem”, a declarat Adrian Mutu, potrivit digisport.ro.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
13:09 Adrian Şut, aproape de transferul carierei după ce a câştigat titlul cu FCSB! Gigi Becali poate da un „tun” financiar 13:08 LIVE VIDEOCoreea de Sud – România se dispută ACUM. „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, în AntenaPLAY 13:00 VIDEORomânii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Eduard Ionescu şi Ioana Sîngeorzan joacă azi, live în AntenaPLAY 12:48 Max Verstappen a dat cărţile pe faţă despre oferta colosală de la Mercedes: „Dacă aş concura pentru locul 5, aş deveni morocănos” 12:45 Handbaliştii de la Dinamo şi-au aflat adversara din semifinalele European League! Cu cine se vor duela în Turneul Final Four 12:03 Lionel Messi a cerut transferul unui star la Inter Miami! Oficialii echipei sunt gata să-i facă pe plac 11:57 „O echipă ca oricare alta!” Dovada lui Florin Talpan că FCSB nu este continuatoarea Stelei: „Lucrurile sunt foarte clare” 11:19 Mihai Rotaru a dezvăluit, chiar înainte de Universitatea Craiova – FCSB, ce obiectiv i-a trasat lui Costel Gâlcă 10:48 Foto„Wow!” Fiica lui Marius Şumudică, şedinţă foto spectaculoasă. Sarah le-a aprins imaginaţia fanilor cu o apariţie electrizantă 10:40 „Dacă mi-ar da 35.000 de euro, tot aş zice nu!” Fostul campion cu FCSB îl refuză categoric pe Gigi Becali Vezi toate știrile
Citește și