Închide meniul

Gică Popescu, reacție vehementă după ce FC Argeș a folosit 8 jucători străini cu FCSB: „Trebuie să fie mai buni decât românii noștri!”

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 27 februarie 2023, 12:40

Gică Popescu, reacție vehementă după ce FC Argeș a folosit 8 jucători străini cu FCSB: Trebuie să fie mai buni decât românii noștri!”

Gică Popescu a avut o reacţie vehementă după ce FC Argeș a folosit 8 străini cu FCSB

Gică Popescu / EDUARD VINATORU / MEDIAFAX FOTO

Gică Popescu a avut o reacție vehementă după ce FC Argeș a folosit 8 jucători străini în echipa de start în partida pierdută cu FCSB, în ultima rundă de Liga 1. Președintele de la Farul a criticat clubul argeșean pentru că se bazează mult prea mult pe stranieri, acesta fiind unul dintre motivele pentru care consideră că trupa lui Marius Croitoru a ajuns în subsolul clasamentului Ligii 1.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

FCSB s-a impus în duelul cu FC Argeș, cu scorul de 2-1. Argeșenii traversează o perioadă extrem de complicată, fiind fără victorie în Liga 1 de la finalul lunii octombrie.

Gică Popescu, reacție vehementă după ce FC Argeș a folosit 8 jucători străini cu FCSB

Gică Popescu s-a declarat bucuros de faptul că FC Argeș a ajuns într-o situație atât de delicată în clasament, deoarece s-a bazat pe jucători străini. Fostul internațional este de părere că argeșenii au greșit tactica în acest sezon, și ar fi trebuit să ia în calcul și jucătorii români.

„Baciul” a oferit și exemple și a declarat că Farul a câștigat partida cu UTA având cinci juniori din Academie în teren. Totodată, Gică Popescu a vorbit și despre momentul în care a fost transferat la Barcelona, atunci când Johan Cruyff i-a transmis faptul că l-a adus să facă diferența.

„Echipele care au în principal jucători străini sunt în subsolul clasamentului. Mă bucură foarte mult treaba asta! M-am săturat de jucătorii din străinătate de calitate îndoielnică.

Reclamă

Argeș a jucat cu 8 străini în echipa de start. Refuz să cred că fotbalul românesc a ajuns atât de sărac în calitatea jucătorilor încât să transferăm jucători care duc echipele românești în subsolul clasamentului.

Unii aleg străinii. Noi, la Constanța, ne bazăm pe români, la FCSB vedem, de asemenea, mai mulți jucători români. Noi am jucat cu 5 juniori pe teren și am câștigat la UTA. Înseamnă că le dai încredere copiilor, juniorilor, românilor. Majoritatea antrenorilor sunt fricoși și se uită în buletin și în pașaport. Dar nu, oameni buni, trebuie să vezi ce face pe teren, nu câți ani are.

Gică Popescu: „Ei trebuie să facă diferența!”

Când m-am dus la Barcelona și m-a întrebat Cruyff «De ce crezi că te-am adus?», i-am răspuns «Ca să joc». «Nu, mă, te-am adus să faci diferența». Străinii se aduc ca să facă diferența, nu poți să aduci străini la același nivel cu jucătorii români. Trebuie să fie mai buni decât românii noștri.

Reclamă 4 / 0/3

Dacă aceste echipe sunt în subsolul clasamentului, înseamnă că străinii pe care-i aduc nu sunt mai buni decât românii noștri, atâta timp cât echipele de peste ele se bazează pe jucători români. Trebuie să aducem străini doar când nu avem nicio variantă în România”, a declarat Gică Popescu, pentru primasport.ro.

Ultima victorie a celor de la FC Argeș a fost pe 30 octombrie, într-o partidă cu UTA, scor 1-0. Argeșenii se află pe locul 14, cu 26 de puncte acumulate după 27 de runde disputate.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:05 Gică Hagi, discurs uriaş după ce FCSB a câştigat campionatul: „Trebuie să vorbim mai puţin şi să-i felicităm!” 27
apr.
23:33
VideoJucătorii de la FCSB au întrerupt conferința lui Charalambous și au declanșat nebunia: „Campionii, campionii!”
27
apr.
23:18
„Sunt antrenor de marcă!” Gigi Becali, reacţie savuroasă după triumful FCSB-ului: „Mă întorc la muls oile acum!”
27
apr.
23:16
Florinel Coman, după titlul cucerit de FCSB după 9 ani: „Golul lui Băluţă a fost cel mai emoţionant”
27
apr.
23:14
Octavian Popescu l-a imitat pe „Dodel” Tănase după ce FCSB a câștigat titlul: „Bravo vouă, bă!”
27
apr.
23:00
Gigi Becali, propunere în direct pentru Florinel Coman, după ce FCSB a devenit campioană: „Trebuie să discut cu el!”
27
apr.
22:51
Mihai Stoica, plin de sânge în peluză după ce FCSB a câștigat titlul! Imagine uluitoare cu oficialul roș-albaștrilor
27
apr.
22:43
Gigi Becali a anunţat primul jucător de pe lista de transferuri de la FCSB. Ce a spus despre Denis Alibec, Kiki şi Louis Munteanu
27
apr.
22:42
Gigi Becali nu le-a uitat pe rivalele Rapid şi Dinamo! Prima reacţie, după ce FCSB a devenit campioană: „Nu mă interesează!”
27
apr.
22:31
FotoNebunie pe Arena Națională după ce FCSB a câștigat titlul! Imagini de senzație cu noii campioni ai României
Vezi toate știrile
Citește și