Închide meniul
EXCLUSIV

Gică Popescu se gândește la campionat după Farul – Universitatea Craiova 2-1: „Arătăm bine! Suntem în lupta la titlu!”

Reclamă

Cosmin Olteanu Publicat: 7 februarie 2023, 20:29

Gică Popescu se gândește la campionat după Farul – Universitatea Craiova 2-1: Arătăm bine! Suntem în lupta la titlu!”

Gică Popescu se gândește la campionat după Farul - Universitatea Craiova 2-1

Gică Popescu / hepta

Gică Popescu, președintele Farului Constanța, se gândește la campionat după Farul – Universitatea Craiova 2-1.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mazilu și Larie au marcat golurile care au adus victoria Farului Constanța, în timp ce unicul gol al oltenilor a fost semnat de Nistor.

Gică Popescu se gândește la campionat după Farul – Universitatea Craiova 2-1

Gică Popescu este mulțumit de fotbalul pe care îl joacă Farul Constanța și susține că trupa lui Gică Hagi se luptă la titlul de campioană, în actualul sezon, însă atrage atenția la faptul că toate cele șase echipe din play-off pot spera la marele trofeu.

„Meciul de ieri l-am condus vreo 60 de minute. Am avut ocazii de gol, am ratat foarte mult. Suntem în lupta la titlu cu toate echipele participante în play-off, pentru că diferența va fi atât de mică între cele șase echipe, încât oricare dintre ele poate spera la titlu.

Arătăm bine, echipa este constantă, creează un joc colectiv foarte bun, marchează multe goluri. Suntem pe un drum foarte bun. Ambele (n.r. FCSB și CFR Cluj) sunt la fel de puternice.

Reclamă

FCSB trece printr-o formă incredibilă. Noi am câștigat cu șansă la București, când am marcat, în prelungiri, două goluri”, a declarat Gică Popescu, în exclusivitate, pentru Antena Sport.

În următorul meci din campionat, Farul Constanța o va întâlni, în deplasare, pe FC Argeș. Partida este programată duminică, de la ora 17:00.

Sorin Cârțu, afectat de rezultatul de la Farul – Universitatea Craiova

Sorin Cârțu, președintele Universității Craiova, susține că este dezamăgit de prestația Universității Craiova de la meciul cu Farul Constanța. În același timp, spune că este încrezător că trupa lui Eugen Neagoe se va revanșa la următorul meci din campionat, cel cu CFR Cluj.

Reclamă 4 / 0/3

„Sunt dezamăgit, supărat și nu vreau să fac nu știu ce comentariu. Treaba lui ce zice Vătăjelu! Mă abțin! Nu vorbesc acum… după mine… știi cum e, nu trebuie să renunți niciodată până nu e matematic. Asta e șansa la fotbal, când vine etapa următoare. Ce dacă următorul meci e cu CFR? Am mai făcut partide destul de bune”, a spus Sorin Cârțu, în exclusivitate, pentru Antena Sport.

  • 1 este locul ocupat de Farul Constanța în Liga 1
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:27 Costel Gâlcă, după înfrângerea cu CFR Cluj: „Trebuie să facem mult mai mult să câştigăm”! Ce a spus despre lupta pentru locul 2 0:10 Tabloul complet al optimilor Campionatului Mondial de snooker. 8 capi de serie sunt out 25
apr.
23:58
FCSB e la un punct de titlu, lupta pentru locul 2 devine teribilă! Cum arată acum clasamentul în play-off
25
apr.
23:55
Daniel Bîrligea, mesaj pentru Edi Iordănescu după ce a marcat în Universitatea Craiova – CFR Cluj 0-1: „O să dau totul!”
25
apr.
23:35
FotoUniversitatea Craiova – CFR Cluj 0-1. Bîrligea a marcat singurul gol al meciului! Oltenii au ratat matematic titlul
25
apr.
23:22
Nicolae Dică a spus totul despre conflictul cu Denis Alibec! Ce a declanşat tensiunile dintre ei doi: „A spus că nu e de acord”
25
apr.
23:05
„S-a operat ieri” Mihai Stoica, ultimele detalii despre situația lui Vlad Chiricheș. Când va reveni pe teren fundașul de la FCSB
25
apr.
22:53
UPDATESorana Cîrstea s-a calificat în turul 3 la WTA Madrid Open! Urmează un duel „stelar” cu Iga Swiatek
25
apr.
22:47
FotoOlimpiu Moruțan s-a fotografiat cu tortul pe patul de spital și a oferit prima reacție, după ce a fost operat de ziua lui!
25
apr.
22:41
Sorana Cîrstea, după ce s-a calificat în turul 3 la Madrid: „Nu ştiam cum joacă”! Ce a spus „Sori” despre noul ei antrenor
Vezi toate știrile
Citește și