Închide meniul
EXCLUSIV

Sorin Cârțu, afectat de rezultatul de la Farul – Universitatea Craiova 2-1: „Sunt dezamăgit și supărat!” + Ce spune despre meciul cu CFR Cluj

Reclamă

Cosmin Olteanu Publicat: 7 februarie 2023, 16:40

Sorin Cârțu, afectat de rezultatul de la Farul – Universitatea Craiova 2-1: Sunt dezamăgit și supărat!” + Ce spune despre meciul cu CFR Cluj

Sorin Cârțu, reacție fermă după FCSB - Universitatea Craiova 1-1

Sorin Cârțu / Hepta

Sorin Cârțu, președintele Universității Craiova, s-a declarat afectat de rezultatul de la Farul – Universitatea Craiova 2-1.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Pentru Farul, au marcat Mazilu și Larie, în timp ce unicul gol al oaspeților a fost semnat de Nistor.

Sorin Cârțu, afectat de rezultatul de la Farul – Universitatea Craiova 2-1

Sorin Cârțu susține că este dezamăgit de prestația Universității Craiova de la meciul cu Farul Constanța. În același timp, spune că este încrezător că trupa lui Eugen Neagoe se va revanșa la următorul meci din campionat, cel cu CFR Cluj.

„Sunt dezamăgit, supărat și nu vreau să fac nu știu ce comentariu. Treaba lui ce zice Vătăjelu! Mă abțin! Nu vorbesc acum… după mine… știi cum e, nu trebuie să renunți niciodată până nu e matematic. Asta e șansa la fotbal, când vine etapa următoare. Ce dacă următorul meci e cu CFR? Am mai făcut partide destul de bune”, a declarat Sorin Cârțu, în exclusivitate, pentru Antena Sport.

Bogdan Vătăjelu: „Am fost penibili!”

Bogdan Vătăjelu, fundașul Universității Craiova, a avut o reacție dură, după înfrângerea suferită în fața Farului.

Reclamă

„Am avut şedinţă, Mister e supărat pe noi. Am fost penibili, chiar dacă a doua repriză ne-am mai revenit puţin. Chiar am fost penibili. În seara asta, începând cu mine. Chiar şi aşa penibili cum am fost, puteam să egalăm. Dar chiar era nedrept dacă egalam. Atâta timp cât noi nu suntem sută la sută, sunt zile în care nu poţi să faci nimic. Am ieşit pierzători şi e păcat. Eu, cel puţin, am fost penibil.

Multe nu mai sunt de zis. Trebuie să băgăm capul în pământ şi să o scoatem la capăt. Numai noi o putem face. Am avut deja 3 meciuri în care pirma repriză a fost slăbuţă şi ne revenim în a doua. Ne trezim prea târziu şi nu mai avem acel noroc să scoatem un egal. Dacă ne prezentăm aşa, e clart că o să ne fie foarte greu cu CFR. După un meci ca ăsta, ce poţi să mai zici.

Suntem o apă şi un pământ, toată lumea ne înjură. Suntem penibili. Ok, antrenorul plăteşte pentru că este o singură persoană.Cum am mai zis, ar fi timpul să plece 10-15 jucători. Poate, nu știu. Dacă asta ar fi bine pentru club și jucători, nu știu. Asta cred că poate o să se întâmple, deși e foarte greu. Nu vreau să spun lucruri la cald, deja am zis”, a spus Bogdan Vătăjelu. la finalul partidei cu Farul, pentru digisport.ro.

Reclamă 4 / 0/3
  • 5 este locul ocupat de Universitatea Craiova în Liga 1
Recomandări

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
23
apr.
23:37
VIDEOLeicester – Southampton a fost live în AntenaPLAY. Liderul din Championship, victorie categorică
23
apr.
23:29
„Nu am mai trăit aşa ceva în viaţa mea!” Zeljko Kopic s-a prăbuşit emoţional, după ce Dinamo a fost învinsă de Botoşani
23
apr.
23:19
Ce a spus Bogdan Andone după victoria uriaşă cu Dinamo despre momentul în care a „explodat” la arbitri şi a văzut cartonaşul roşu
23
apr.
23:12
„Începe hegemonia FCSB-ului?” Răspunsul dat de Mihai Pintilii! Roş-albaştrii, la un pas de primul titlu după nouă ani
23
apr.
23:01
Marius Şumudică, sfătuitorul din umbră al lui Valeriu Iftime! Cum s-a implicat la Botoşani: „Îi mulţumescu mult!”
23
apr.
22:53
AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi este invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român
23
apr.
22:50
Dennis Politic a cedat şi a transmis un mesaj categoric, după Botoşani – Dinamo 2-1: „Suntem penibili!”
23
apr.
22:20
„Ceva nu se leagă!” Răzvan Patriche, la pământ după ce Dinamo a fost învinsă în prelungiri de Botoşani
23
apr.
22:18
Ionel Dănciulescu a găsit principalul vinovat după ce Dinamo a fost învinsă de FC Botoşani: „Interpretează foarte prost”
23
apr.
21:59
Dinamo Bucureşti – Skjern Handbold 28-27, în turul sferturilor European League
Vezi toate știrile
Citește și