Închide meniul

Gicu Grozav nu exclude transferul la Rapid: „E un club mare! La noi situația e nasoală!”

Alexandru Ivan Publicat: 9 ianuarie 2023, 20:44

Reclamă
Gicu Grozav nu exclude transferul la Rapid: „E un club mare! La noi situația e nasoală!

Gicu Grozav nu exclude transferul la Rapid

Gicu Grozav, în cantonamentul Petrolului din Antalya / as.ro

Gicu Grozav nu exclude transferul la Rapid. Fotbalistul celor de la Petrolul e cu gândul la posibilitatea de a îmbrăca tricoul formației giuleștene.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Grozav se află pe lista de transferuri a lui Adrian Mutu la Rapid, iar posibilitatea să fie antrenat de „Briliant” îi surâde. Jucătorul de 32 de ani ar putea să aducă o sumă importantă în conturile Petrolului, care are probleme cu banii.

Gicu Grozav nu exclude transferul la Rapid

„N-am vorbit cu nimeni, nu încă, toată lumea e de vânzare la noi la club. Clubul e într-o situație mai nasoală, dar sperăm să o scoatem la capăt. N-aș vrea să discut de Rapid, e un club mare, cu suporteri frumoși, un proiect frumos, Mutu e antrenor. Mai am tricoul lui Mutu, e o amintire, plăcută, a fost un jucător mare, îl păstrez acasă”, a spus Gicu Grozav, în cantonamentul Petrolului din Antalya.

Gicu Grozav a înscris șase goluri în 20 de partide disputate pentru Petrolul în actuala stagiune.

Grozav a revenit la Petrolul vara trecută, după promovarea „lupilor” în Liga 1.

Reclamă

Gicu Grozav nu și-a luat gândul de la națională

Ajuns la 32 de ani, Grozav încă se mai gândește la convocarea la echipa națională.

„Îmi doresc la națională, da… dar deocamdata nici n-am fost căutat, niciun telefon, nici dacă trăiesc sau nu”, a mai spus Gicu Grozav.

29 de selecții are Grozav la naționala României, pentru care a înscris cinci goluri.

Reclamă 4 / 0/3

Constantin Budescu a jucat răcit în meciul amical al celor de la Petrolul

Budescu a fost și el lovit de răceală la început de an. Doar că pe „Budi” l-a prins chiar în cantonament. Din cauza asta a jucat doar o repriză în amicalul Petrolului disputat luni împotriva celor de la Turan Tovuz, echipă din Azerbaidjan.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:07 Red Bull pierde „creierul” echipei, care e la un pas să semneze cu Ferrari! Plecare de ultim moment anunţată 13:57 Veste uriaşă pentru Gică Hagi! Proiect de 75 de milioane de euro la Constanţa: „De când aşteptam asta” 13:16 Brazilia îl omagiază pe Ayrton Senna, la 30 de ani de la moartea fostului mare campion 13:14 Răzvan Lucescu, cerut la Rapid în locul lui Bogdan Lobonţ: „L-aş alege şi în locul lui Mircea Lucescu!” 13:13 LIVE VIDEOUngaria – România se dispută ACUM, în AntenaPLAY. Al treilea meci al naţionalei la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1 12:27 LIVE VIDEOCremonese – Pisa, ACUM, şi Lecco – Sampdoria (19:00), în AntenaPLAY! Spectacol în Serie B 12:14 Detalii savuroase despre Ionuţ Luţu! S-a înscris la cursurile de directori sportivi de la FRF: „Avem traduceri?” 12:12 Carlos Alcaraz visează să joace la dublu cu Rafael Nadal, la Jocurile Olimpice: „Dacă totul decurge bine, vom juca!” 11:58 Adrian Şut îl aşteaptă pe Gigi Becali la petrecerea de titlu a FCSB-ului: „Ne-am bucura să fie alături de noi!” 10:50 Dan Şucu anunţă „revoluţia” la Rapid! Mesaj categoric despre situaţia lui Bogdan Lobonţ: „Noi nu ne spălăm rufele în public!” Vezi toate știrile
Citește și