Închide meniul

Gicu Grozav, savuros după show-ul din Bănie: „Trăiesc din execuţii şi asta mă bucură!” Cuvinte mari despre FCSB

Valentin Pîrcălabu Publicat: 22 octombrie 2023, 20:20

Reclamă
Gicu Grozav, savuros după show-ul din Bănie: „Trăiesc din execuţii şi asta mă bucură! Cuvinte mari despre FCSB

Gicu Grozav a avut un discurs savuros după show-ul din Bănie, din Universitatea Craiova - Petrolul 1-3

Gicu Grozav, în timpul unui meci pentru Petrolul/ Hepta

Gicu Grozav a avut un discurs savuros după show-ul din Bănie, din Universitatea Craiova – Petrolul 1-3. Atacantul Petrolului a marcat cu o „scăriţă” de efect şi a fost aproape de o dublă, dar arbitraul VAR i-a anulat reuşita pe motiva de offside.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gicu Grozav a promite să facă un meci la fel de bun şi în partida din etapa viitoare. Pentru Petrolul urmează derby-ul cu FCSB, echipă pe care gicu Grozav o consideră cea mai în formă din Liga 1.

Gicu Grozav, savuros după show-ul din Bănie

„A fost un meci greu, ne-am aşteptat să întâlnim un adversar tare. Noi am fost montaţi în această seară, chiar am crezut că putem să câştigăm şi am reuşit. Ştiam că acasă practică un fotbal ofensiv, pun o presiune mare , dar noi am stat bine şi am pregătit meciul. La final suntem învingători şi foarte bucuroşi. A fost o execuţie frumoasă, mi-a venit pe moment.

Trăiesc din execuţii şi asta mă bucură. Mă bucur că am luat toate cele 3 puncte. A fost frumos să mergem la fani. Ştiam că e presiune pe noi pentru că nu am marcat de câteva meciuri. Ne aşteaptă un meci şi mai greu, poate cu cea mai în formă echipă din campionat. Sperăm să îi facem fericiţi şi la următorul meci de acasă. Ne dorin să acumulăm puncte, să ne batem acolo sus şi importantă e să rămânem umili„, a spus Gicu Grozav la digisport.ro.

Universitatea Craiova – Petrolul Ploieşti 1-3. Şoc în Bănie. Gicu Grozav s-a distrat cu oltenii

Universitatea Craiova – Petrolul 1-3. Surpriză uriaşă în Bănie, acolo unde Petrolul a dat lovitura. Musi, Gicu Grozav şi Huja au marcat golurile victoriei pentru prahoveni.

Reclamă

Petrolul Ploieşti a dat lovitura în Bănie. Echipa lui Florin Pîrvu a marcat de 3 ori în Bănie, spre disperarea lui Corneliu Papură. În finalul meciului, fanii altenii au strigat demisia.

După o primă repriză în care Universitatea Craiova a avut mai multe şanse de gol şi a dominat, ploieştenii au început perfect repriza secundă, cu golul lui Muşi, din minutul 57. În minutul 70 a venit rândul lui Grozav să înscrie, acesta majorând scorul la 2-0 în favoarea oaspeţilor.

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
17:20 Novak Djokovic, decizie radicală înainte de turneul de la Roma! Sârbul a concediat încă un membru din staff-ul său 16:51 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 1 mai 16:48 VideoImnul României a răsunat după victoria istorică în faţa Ungariei! Imagini superbe cu „tricolorii” la Bolzano 16:25 Toni Petrea a transmis un avertisment, după ce FCSB a luat prima oară titlul după o pauză de 9 ani: „Sper să nu fie un accident” 16:17 „A fost un meci plin de emoţii pentru noi în faţa Ungariei”. Peter Balasz, prima reacţie după victoria uriaşă a României 15:12 Judd Trump, eliminat de la Campionatul Mondial de snooker! Jak Jones, victoria carierei 14:51 Bogdan Lobonţ, criticat de Robert Niţă: „Dacă eram Oaidă, îi ziceam `Ia, mă, tricoul și joacă tu!`” 14:07 Red Bull pierde „creierul” echipei, care e la un pas să semneze cu Ferrari! Plecare de ultim moment anunţată 13:57 Veste uriaşă pentru Gică Hagi! Proiect de 75 de milioane de euro la Constanţa: „De când aşteptam asta” 13:16 Brazilia îl omagiază pe Ayrton Senna, la 30 de ani de la moartea fostului mare campion Vezi toate știrile
Citește și