Închide meniul

Gigi Becali, 3 schimbări la pauză în FCSB – Farul Constanța! Jucătorii care l-au dezamăgit pe patron

Alex Ioniță Publicat: 9 august 2024, 22:14 / Actualizat: 10 august 2024, 8:03

Reclamă
Gigi Becali, 3 schimbări la pauză în FCSB – Farul Constanța! Jucătorii care l-au dezamăgit pe patron

Gigi Becali, 3 schimbări la pauză în FCSB - Farul Constanța!

Gigi Becali / Hepta

Gigi Becali a făcut 3 schimbări la pauză în FCSB – Farul Constanța! Patronul campioanei nu a mai rezistat, după ce a văzut că echipa sa este condusă de formația lui Gică Hagi.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Marinarii „Regelui” au intrat la cabine cu un avantaj de un gol. Scorul final al primei reprize de pe stadionul „Steaua” a fost de 2-1, în favoarea oaspeților.

Gigi Becali, 3 schimbări la pauză în FCSB – Farul Constanța!

Astfel, Gigi Becali a decis să facă trei schimbări, pentru ca echipa sa să obțină un rezultat bun de la partida cu Farul.

Au ieșit de pe teren Malcom Edjouma, Daniel Popa și Baba Alhassan. În locul lor au fost introduși Adrian Șut, Alexandru Băluță și Darius Olaru.

În prima parte, Farul a deschis scorul prin Vînă, care a înscris după un șut deviat. Campioana a restabilit egalitatea în minutul 42, prin Ștefănescu, însă Grigoryan a marcat pentru echipa lui Gică Hagi la doar un minut distanță.

Reclamă
Reclamă 4

Echipele de start în FCSB – Farul:

FCSB: Târnovanu – Antwi, Dawa, Chiricheș, Panțîru – Alhassan, Edjouma – Ștefănescu, Luis Phelipe, Musi – D. Popa

Rezerve: A. Vlad – V. Crețu, Haruț, Ad. Șut, Miculescu, Kiki, Lixandru, Pandele, Al. Băluță, Olaru, Ngezana

Reclamă

Antrenor: Elias Charalambous

Farul: Buzbuchi – M. Popescu, M. Bălașa, Henrique, Cr. Ganea – Vînă, Nedelcu, Grameni – G. Iancu, Rivaldinho, Grygorian

Rezerve: Ducan – D. Grosu, Dănuleasa, Sîrbu, Quiros, Dican, Radaslavescu, Casap, A. Ciobanu, Doicaru, Al. Stoian

Antrenor: Gheorghe Hagi

Veste uriașă pentru FCSB, înainte de returul cu Sparta Praga!

Veste uriașă pentru FCSB, înainte de returul cu Sparta Praga! Gigi Becali are un nou motiv de bucurie.

După manșa tur au apărut informații conform cărora Joyskim Dawa nu va avea drept de joc în partida retur, de pe stadionul „Steaua”. Totuși, oficialii UEFA au venit cu un mesaj important pentru staff-ul roș-albastru.

Aceștia au anunțat-o pe FCSB că Joyskim Dawa va avea drept de joc și la retur, chiar dacă a încasat 3 cartonașe galbene în preliminarii.

Conform regulamentului UEFA, care a fost citat de pagina de Facebook „Sergi Lopez”, înainte de faza ligii, după trecerea a două tururi preliminare, jucătorii și oficialii care au fost avertizați vor primi o reducere a avertismentelor, de un cartonaș galben.

Joyskim Dawa a încasat câte un cartonaș galben în ambele partide cu Maccabi Tel Aviv, dar și unul în partida tur cu Sparta Praga. Astfel, acesta nu ar fi trebuit să aibă drept de joc, dat fiind faptul că a ajuns la 3 avertismente.

Totuși, potrivit regulamentului menționat mai sus, Joyskim Dawa are acum doar 2 avertismente și poate juca în partida de pe stadionul „Steaua”.

Informația a fost confirmată și de Mihai Stoica: „Am primit confirmarea de la UEFA, are drept de joc”, a scris oficialul, pe Facebook.

Partida dintre FCSB și Sparta Praga este programată marți, de la ora 21:30 și va fi în format LIVE TEXT pe AS.ro.

Va fi din nou Florin Tănase un jucător decisiv pentru FCSB?

Loading ... Loading ...
Citește și:
9:13

România și SUA au bătut palma, dar CIO și FIG nici nu au vrut să audă! Scenariul refuzat de cele două foruri

9:05

“Românii, niște plângăcioși!” Americanii au luat “foc”, după ce Ana Maria Bărbosu a câştigat medalia de bronz

9:00

LIVE TEXTTeam România la Jocurile Olimpice 2024 – ziua 16 | Joan Melly şi Delvine Meringor vor lua startul la maraton

8:46

SUA, o nouă medalie de aur la Jocurile Olimpice la baschet masculin! Stephen Curry a făcut spectacol în finala de la Paris

8:45

„Suntem păgubaşi! Mergem la FIFA!” Mihai Stoica, noi detalii după ce FCSB nu a încasat banii după transferul lui Florinel Coman

8:25

„Nu e corect pentru nimeni” Basarab Panduru, verdict categoric în privința lui Neil Lennon, după Gloria Buzău – Rapid 1-1

1 VIDEOFC Porto – Gil Vicente 3-0. Start perfect de sezon pentru „dragoni”. Show total în Liga Portugal, live în AntenaPLAY 2 Team Romania la Jocurile Olimpice – ziua 15 | Cătălina Axente, învinsă la lupte libere! Incze, eșec în recalificări 3 Gloria Buzău – Rapid 1-1. Neil Lennon, fără victorie pe banca rapidiştilor. Criză uriaşă în Giuleşti. Budescu, gol din penalty 4 Gigi Becali i-a găsit rapid înlocuitor lui Alexandru Musi: „Gata!”. Decizia luată de patronul FCSB 5 NEWS ALERTTAS a dat decizia! Ana Maria Bărbosu a câştigat medalia de bronz. Anunţul făcut de Federaţia Română de Gimnastică 6 Ce notă a primit Florinel Coman după debutul oficial la Al-Gharafa! „Mbappe de România”, peste Joselu
Citește și