Închide meniul

Gigi Becali a acceptat trei oferte pentru Andrea Compagno. Anunţul momentului la FCSB: „Să o aleagă pe care vrea!”

Iulian Focșăneanu Publicat: 29 ianuarie 2024, 13:22

Reclamă
Gigi Becali a acceptat trei oferte pentru Andrea Compagno. Anunţul momentului la FCSB: „Să o aleagă pe care vrea!

Gigi Becali a acceptat trei oferte pentru Andrea Compagno

Andrea Compagno, în timpul unui meci / Profimedia

Gigi Becali a acceptat trei oferte pentru Andrea Compagno, iar atacantul italian va pleca de la FCSB până la finalul acestei perioade de mercato. Patronul roş-albaştrilor a făcut anunţul momentului, după victoria cu Universitatea Craiova, scor 3-0.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Chiar dacă l-a transferat cu 1.5 milioane de euro de la Craiova lui Mititelu, Gigi Becali vrea să scape cu orice preţ de golgheterul FCSB-ului de sezonul trecut. Finanţatorul liderului nici nu se mai uită la bani.

Gigi Becali a acceptat trei oferte pentru Andrea Compagno

Becali a afirmat că şi-a dat acordul să îl vândă pe Compagno atât cu 150.000 de euro, cât şi cu 300.000 de euro. A refuzat să anunţe unde ar putea ajunge vârful de 27 de ani.

De Compagno nu știu. Am avut trei oferte. Una de 300.000 de euro, una de 150.000 și una de 250.000 de euro. Să plece unde vrea. Le-am acceptat pe toate trei. Să o aleagă pe care vrea. Dacă el nu a vrut să meargă cu echipa, îți dai seama că are de gând să plece.

Nu are rost să mai vorbim de el. La revedere! Știi care e treaba? La mine poți să pasezi greșit, dar trebuie să pasezi repede. Vreau viteză. Dacă stai și dormi cu mingea la picior și ți-o fură adversarul, gata! Dacă joci în viteză, cu mine ești prieten.

Reclamă

Dacă dormi pe teren până vine baba cu colaci, gata! Nu mai merge așa! Dacă vine baba, bagă colacii la cuptor și îi mănâncă până vii tu și pasezi… Dacă stai cu mingea la picior, cum face Compagno, că «Stai să mă întorc», nu e bine. Gata!”, a declarat Gigi Becali.

Aktobe ar fi echipa care a trimis o ofertă de 250.000 de euro, dar este dispusă să şi bonusuri de până la 20 la sută dintr-un viitor transfer. Echipa din Kazahstan îi oferă lui Compagno şi un salariu anul de 400.000 de euro. Propunerea este superioară celei făcute de turcii de la Konyaspor: 150.000 de euro.

Universitatea Craiova – FCSB 0-3

Meciul a început cu un incident la tribuna a 2-a, acolo unde un suporter al oltenilor s-a accidentat şi a fost nevoie de intervenţia ambulanţei. Pe teren, Târnovanu a intervenit în minutul 25 la şutul lui Mitriţă, iar Băluţă a trimis peste poarta gazdelor în minutul 36. Deschiderea scorului a venit dintr-un penalti acordat de Marcel Bîrsan, după sesizarea VAR, în prelungirile primei reprize. Zajkov a atins balonul cu mâna în propria suprafţă de pedeapsă şi Olaru a marcat cel de-al 14-lea său gol stagional, transformând penaltiul.

Reclamă 4 / 0/3

FCSB a majorat scorul în minutul 50, prin Florinel Coman, iar Miculescu a profitat de greşeala lui Bancu, din minutul 84, a recuperat balonul, a pătruns şi a şutat din afara careului, stabilind scorul fina. Echipa bucureşteană s-a impus cu 3-0, ajungând la 50 de puncte şi fiind lider detaşat în clasamentul Ligii 1. Universitatea Craiova este pe locul 5, cu 34 de puncte.

UNIVERSITATEA CRAIOVA: L. Popescu – Maldonado, Zajkov (Raul Silva 79), Badelj (J. Markovic 46) – Soiri, Al. Creţu, Al. Mitriţă, Căpăţînă (Mekvabishvili 46), N. Bancu – Cîmpanu (Koljic 57), Baiaram (Danciu 46). ANTRENOR: Ivailo Petev

FCSB: Târnovanu – Pantea (V. Creţu 46), Dawa, Ngezana, Radunovic – Olaru, Ad. Şut, Lixandru (Baba Alhassan 69) – Al. Băluţă (Miculescu 83), Luis Phelipe (Oct. Popescu 46), Fl. Coman (Ov. Popescu 77). ANTRENOR: Elias Charalambous

Cartonaşe galbene: Badelj 1, Al. Mitriţă 5, N. Bancu 82 / Oct. Popescu 61, Olaru 72

Arbitri: Marcel Bîrsan – Vasile Marinescu, Marius Marica – Ionuţ Coza

Arbitri VAR: Cătălin Popa – Mircea Grigoriu

Observator: Teodora Albon

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
11:29 Ovidiu Ionescu – Wang Chuqin LIVE VIDEO (13:35, AntenaPLAY). Duel infernal la Saudi Smash 2024 contra liderului mondial 11:13 Verdictul lui Săpunaru, după ce Dan Şucu a anunţat că vrea să îl aducă pe Mircea Lucescu la Rapid: „Îl cunoaşte toată lumea!” 10:36 FotoTransformarea radicală a lui Sabin Ilie! Fratele său l-a dat de gol: „Îl mai lua somnul, dar acum nu mai e aşa!” 10:24 Ofertă spectaculoasă din Liga 1 pentru Laurenţiu Reghecampf 10:23 Alexandru Băluţă, devastator înainte de Universitatea Craiova – FCSB: „Nu vreau să mai am vreodată o discuţie cu Rotaru” 9:51 FotoMădălina Ghenea a anunţat de Paşte că s-a despărţit de iubitul său milionar: „Vă rog să ne respectaţi intimitatea” 9:42 VIDEONebunie la Lisabona după titlul câştigat de Sporting! Cum au sărbătorit jucătorii 8:55 VIDEOReacţia de mare campion a lui Max Verstappen, după ce a fost învins de Lando Norris în Marele Premiu de la Miami 8:55 Marius Şumudică a anunţat ce l-ar face să renunţe la Rapid fără cel mai mic regret: „Aș face 5 paşi în spate” 1:04 VIDEOBucurie nebună la McLaren, după ce Lando Norris a câștigat Marele Premiu de la Miami! Pilotul, copleșit de emoții Vezi toate știrile
Citește și