Închide meniul

Ofertă oficială pentru Andrea Compagno: „A fost trimisă pe adresa clubului! Este net superioară!”

Valentin Pîrcălabu Publicat: 28 ianuarie 2024, 17:53

Reclamă
Ofertă oficială pentru Andrea Compagno: „A fost trimisă pe adresa clubului! Este net superioară!

Ofertă oficială pentru Andrea Compagno

Andrea Compagno, în CFR Cluj - FCSB / Profimediaimages

Ofertă oficială pentru Andrea Compagno venit din Kazahstan. Aktobe este echipa care a făcut o ofertă oficială pentru Andrea Compagno, atacant de care Gigi Becali vrea să scape în această perioadă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Andrea Compagno nu face parte din lotul celor de la FCSB pentru derby-ul cu Universitatea Craiova şi este tot mai aproape de plecarea de la echipa lui Gigi Becali.

Ofertă oficială pentru Andrea Compagno

Conform gsp.ro, Cei de la Aktobe au trimis o ofertă de 250.000 de euro, dar şi bonuri de până la 20 la sută dintr-un viitor transfer. Oferta este superioară celei pe care turcii de la Konyaspor vor să o facă pentru atacantul italian:  de 150.000 de euro. Aktobe îi mai oferă lui Compagno şi un salariu anul de 400.00o de euro. Rămâne de văzut şi ce va alege atacantul italian.

„Este adevărat ca am fost contactat de unul dintre cluburile importante din Kazahstan, să-i asist in negocierile cu FCSB. A fost trimisă o oferta oficială pe adresa clubului, fiind net superioară față de celelalte oferte primite de FCSB pentru Compagno. 

Urmează ca agentul jucătorului și clubul kazah să negocieze. Din ce înțeleg, Compagno își dorește momentan să mai aștepte și să analizeze și celelalte oferte pe care le mai are”, a spus avocatul şi agentul de jucători, Cristian Cernodolea.

Reclamă

Gigi Becali a anunţat jucătorii care nu vor mai lipsi din primul 11 de la FCSB

Gigi Becali a anunţat jucătorii care nu vor mai lipsi din primul 11 de la FCSB. Linia de atac va fi formată din Florinel Coman, Phelipe şi Alexandru Băluţă sunt oamenii de atac.

Mai mult, Ngezana şi Dawa sunt liderii apărării, în timp ce Darius Olaru şi Adrian Şut nu lipsesc de asemenea din echipa lui Gigi Becali. Practic, singurele necunoscute sunt fundaşii laterali şi al treilea om din linia de mijloc.

”Coman, Phelipe și Băluță nu pot lipsi din echipă, ca să știe toată lumea. Nu mai pot fi schimbați niciodată. Să știe toți antrenorii din România, da?

Reclamă 4 / 0/3

Phelipe va juca în centru și se va schimba cu Băluță. Asta e părerea mea. Mie așa îmi place de el. 500% să știe.

Și Olaru, și Șut vor juca. Și mai vedem Lixandru dacă va intra. Plus ‘Panterele’ (n.r Ngezana și Dawa). Părțile laterale nu le știm încă. Nu știu cine cade, Radunovic sau Crețu. Să vedem cine va juca și în funcție de regula U21”, a spus Becali, citat de fanatik.ro.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19:07 Kyren Wilson, primul finalist al Campionatului Mondial de snooker 2024! A câştigat 8 dintre ultimele 10 frame-uri 18:36 CSM Bucureşti, OUT din Liga Campionilor. A ratat calificarea în Final Four după ce a pierdut şi returul cu Metz 18:33 „Să nu se repete!” Gigi Corsicanu, semnal de alarmă pentru șefii de la Rapid! Motivul pentru care fanii nu fac deplasarea la Cluj 18:33 U Cluj – Dinamo, 20:00, LIVE TEXT. „Câinii”, obligați să câștige pentru a mai spera la salvarea de la retrogradare 18:23 VIDEOBernadette Szocs – Natalia Bajor, exclusiv în AntenaPLAY, la Saudi Smash 2024. Diaconu a pierdut cu Chen Meng 17:56 „I-ar fi făcut rău! Nu a gândit ca un părinte!” Adevăratul motiv pentru care Gică Hagi nu l-a transferat pe Ianis la Farul 17:35 VIDEOProgramul complet al F1 Academy™ de la Miami! Abby Pulling a obținut pole-position-ul, live în AntenaPLAY 17:05 VIDEOSporting – Portimonense LIVE VIDEO în AntenaPLAY (20:00)! Boavista – Gil Vicente se joacă ACUM 17:04 Antrenorul care a fost ofertat de Dan Șucu și Victor Angelescu! Variantă surpriză pentru Rapid: „Am primit semnale” 16:48 Ce se întâmplă cu Florinel Coman, după accidentarea suferită! Elias Charalambous a făcut anunțul: „Nu vrem asta!” Vezi toate știrile
Citește și