Închide meniul

Gigi Becali a aflat ce sumă trebuie să plătească pentru atacantul român pe care şi-l doreşte la FCSB!

Bogdan Stănescu Publicat: 13 decembrie 2023, 8:26

Reclamă
Gigi Becali a aflat ce sumă trebuie să plătească pentru atacantul român pe care şi-l doreşte la FCSB!

Gigi Becali a făcut strategia în lupta la titlu

Gigi Becali, în timpul unei conferinţe de presă / Hepta

Gigi Becali a aflat ce sumă trebuie să plătească pentru atacantul român pe care şi-l doreşte la FCSB. Milionarul din Pipera intenţionează să îl transfere pe Daniel Paraschiv de la FC Hermannstadt.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În vârstă de 24 de ani, atacantul a marcat în acest sezon 6 goluri şi a dat 3 pase decisive pentru Hermannstadt.

Gigi Becali a aflat ce sumă trebuie să plătească pentru atacantul român pe care şi-l doreşte la FCSB!

Paraschiv, pe care l-a dorit în trecut şi Mircea Lucescu la Dinamo Kiev, este cotat de site-ul transfermarkt.com la 1 milion de euro.

Aceasta este şi suma pe care o cer sibienii pentru atacantul lor. „Oricine e de vânzare”, a declarat finanțatorul echipei Hermannstadt, Claudiu Rotar.

De vânzare e oricine, pentru suma corectă. Se învârte în jurul a un milion (n.r.: de euro)”, a declarat Claudiu Rotar, citat de sport.ro.

Reclamă

Baba Alhassan a trecut vizita medicală şi va fi noul jucător al FCSB-ului! Ce contract i-a oferit Gigi Becali

Baba Alhassan (23 de ani) tocmai a trecut vizita medicală şi va fi noul jucător al FCSB-ului. Mijlocaşul ghanez va semna cu echipa lui Gigi Becali în următoarele ore. Hermannstadt va primi o sumă importantă pentru a-l lăsa să plece la liderul Ligii 1.

Gigi Becali a anunţat, după remiza cu CFR Cluj, că va semna cu jucătorul Sibiului. „Cu clubul am semnat contractul de transfer. Ne-am înţeles şi cu jucătorul, vine cu impresarul. 99% e făcut. Numai 1% se poate întâmpla”, spunea patronul roş-albaştrilor.

În perioada în care Mircea Lucescu era antrenorul lui Dinamo Kiev, Daniel Paraschiv a fost dorit de tehnicianul român în Ucraina, dar atacantul a refuzat, invocând faptul că se teme de conflictul din această ţară.

Reclamă 4 / 0/3

Marius Măldărăşanu, verdict despre transferul lui Baba Alhassan

Baba Alhassan este jucător de bază la Hermannstadt, formaţie de pe locul cinci din Liga 1. Mijlocaşul de 23 de ani a bifat 19 meciuri pentru sibieni, reuşind să marcheze două goluri în acest sezon.

După victoria cu Universitatea Craiova, Marius Măldărăşanu a fost întrebat despre transferul lui Baba Alahassan. Antrenorul a declarat că nu s-a oficializat nimic în privinţa mijlocaşului, şi se va baza în continuare pe serviciile lui.

Nu știu dacă e sută la sută făcut (n.red. transferul lui Baba Alhassan), știu că sunt discuții și cu FCSB și cu Rapid. Va face față, este un jucător care s-ar completa la mijlocul terenului cu Olaru. Baba e un jucător cu personalitate, se pretează ca mijlocaș central, ca inter. Nu sunt subiectiv. El putea pleca de anul trecut, a avut un sezon bun, dar chiar dacă pare matur, e un copil. A avut o cădere, dar e un jucător care ne ajută. Ne vom baza pe el până la final. Chiar dacă e o realitate că suntem în discuții cu FCSB, va juca și împotriva lor.

E un jucător puternic mental, dar e la Hermannstat, are liniște. Au fost momente în care a jucat destul de rău, dar eu îl țineam în echipă. Conducerea l-a susținut. Acolo sunt alte cerințe, altă presiune, depinde de el, dar e destul de bine mental.

Ne trebuie mai mult echilibru. Suntem un club destul de proaspăt înființat, vrem să sărim etapele. Play-off-ul e la nivel de dorință. Dacă o vom realiza, ar fi senzațional, dar ne trebuie mai mult echilibru”, a declarat Marius Măldărăşanu, despre jucătorul cotat la 750.000 de euro.

 

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Credeţi că există vreo şansă ca Gigi Becali să se împace cu CSA Steaua?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
9:06 Bogdan Lobonţ, susţinut de un rival după ce a fost atacat dur: „Mulţi nu au ajuns cu televizorul unde a jucat el” 8:32 Decizia conducerii „câinilor”, care ar putea declanşa un scandal cu fanii dinamovişti! Ultima oară suporterii au protestat dur! 8:29 Verdictul specialistului după analiza fazei care a aruncat în aer finalul meciului Real Madrid – Bayern Munchen 7:56 Ce i-a putut spune arbitrul asistent lui Matthijs de Ligt după greşeala uriaşă care a decis dubla Real Madrid – Bayern Munchen 7:48 Carlo Ancelotti nu s-a mai abţinut şi le-a răspuns nemţilor, care au protestat vehement: „Ei se plâng de asta?” 7:28 Thomas Tuchel a tunat după ce Bayern a egalat în prelungiri, iar golul a fost anulat: „Dezastru total! Au încălcat regulamentul” 0:23 Real Madrid – Borussia Dortmund e finala UEFA Champions League 2024! Ultim act de vis pe legendarul Wembley 0:00 Real Madrid – Bayern Munchen 2-1. Joselu, eroul de pe Bernabeu! Madrilenii s-au calificat în finală după o remontada istorică 8
mai
23:53
FotoFaze controversate în Real Madrid – Bayern Munchen 2-1! Meci infernal pentru centralul Szymon Marciniak!
8
mai
23:05
Problemă uriaşă pe Arena Naţională înainte de meciul în care jucătorii FCSB-ului vor primi trofeul şi medaliile de campioni!
Vezi toate știrile
Citește și