Închide meniul

Gigi Becali a ales echipa mai bună dintre FCSB 2006 şi FCSB 2023

Dan Roșu Publicat: 28 septembrie 2023, 12:17

Reclamă
Gigi Becali a ales echipa mai bună dintre FCSB 2006 şi FCSB 2023

Avertisment fără precedent pentru un transfer făcut de Gigi Becali

Gigi Becali, în timpul unei conferinţe de presă / Hepta

Gigi Becali a ales echipa mai bună dintre FCSB 2006 şi FCSB 2023 şi alegerea finanţatorului este una surprinzătoare. Becali susţine că echipa de acum este mai talentată decât cele conduse de-a lungul timpului de Cosmin Olăroiu şi Laurenţiu Reghecampf.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Declaraţia lui Becali surprinde, mai ales dacă ţinem cont că sub comanda lui Oli, FCSB a fost la câteva minute de finala Cupei UEFA, iar Reghe a câştigat două titluri şi a eliminat Ajax în Europa League.

Gigi Becali a ales echipa mai bună dintre FCSB 2006 şi FCSB 2023

De cealaltă parte, echipa de acum a ratat grupele Conference League şi a pierdut în ultimii ani lupta la titlul din Liga 1 cu CFR Cluj şi Farul lui Gică Hagi. Chiar şi aşa, Gigi consideră că lotul actual este mai talentat.

„E mai bună și decât aia cu Bourceanu, cu Pintilii. Da, mai bună, mai talentată decât aia a lui Reghe. Chiar mult mai talentată și decât aia a lui Olăroiu. Fotbalul este mai puternic acum. În general, fotbalul mondial e mult mai puternic. Echipa asta e mai bună decât aia”, a spus Becali, citat de primasport.ro.

Gigi Becali regretă transferul lui Vlad Chiricheș la FCSB

Un element de legătură între echipa lui Reghe şi cea de acum este Vlad Chiricheş. Fundaşul a revenit în tricoul roş-albatru, dar s-a accidentat şi Becali regretă deja transferul. Chiricheş are un salariu lunar de 40.000 de euro şi îi dă calculele peste cap patronului.

Reclamă

”Într-un fel, da, că-mi pare rău pentru bani, că sunt mulţi bani. Într-un fel, eu sunt cel care se poate spune că e vinovatul. L-am vrut foarte mult.

Îmi spuneau mulţi că se accidentează, dar îmi pare rău că… Poate ne înţelegem… Să dea Dumnezeu să nu se mai accidenteze, dar sunt mulţi bani, sunt 40.000.

De bani îmi pare rău, dar de Chiricheş nu-mi pare rău. Stau să vedem că poate nu se mai accidentează. Poate ne ajută în Liga Campionilor. Să ne aduceţi echipe”, a spus Becali, citat de sursa menţionată anterior.

Reclamă 4 / 0/3

Chiricheș a revenit în România în această vară, după o aventură de 10 ani în fotbalul din străinătate. În cariera sa a jucat pentru: FC Ardealul, Benfica U19, Curtea de Argeș, Pandurii, FCSB, Tottenham, Napoli, Sassuolo și Cremonense.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
1
mai
23:45
Borussia Dortmund – PSG 1-0! Fullkrug, singurul marcator într-un meci cu ocazii uriaşe! Mbappe nu s-a lipit la gol
1
mai
23:40
Gigi Buffon, emoţionat de revenirea lui Parma în Serie A! Mesaj superb după performanţa la care au contribuit Man şi Mihăilă
1
mai
23:31
FotoDennis Man şi Valentin Mihăilă, la bustul gol după ce au promovat în Serie A! Imagini de senzaţie cu românii de la Parma
1
mai
23:12
Mihai Stoica a spus totul despre sărbătoarea câştigării titlului! Ce a pregătit FCSB: „La cât am aşteptat, trebuia să facem ceva”
1
mai
23:02
VIDEOCristiano Ronaldo, un nou gol fabulos în Arabia Saudită! Starul portughez a început să danseze după ce a înscris
1
mai
22:36
Mihai Rotaru l-a descris în trei cuvinte pe Costel Gâlcă şi a spus cine ia deciziile la echipa lui: „Aşa am procedat cu toţi”
1
mai
22:08
Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY
1
mai
22:04
Mihai Stoica a anunţat care e primul jucător care poate semna cu FCSB după câştigarea titlului: „Au început negocierile”
1
mai
21:48
Jannik Sinner s-a retras de la Madrid! Organizatorii turneului au dezvăluit problema italianului
1
mai
21:29
Primele reacţii ale lui Dennis Man şi Valentin Mihăilă după ce au obţinut promovarea în Serie A!
Vezi toate știrile
Citește și