Închide meniul

Gigi Becali a anunţat 3 transferuri la FCSB! Plăteşte peste un milion de euro pentru un atacant: „Au cerut 1.500.000 de euro!”

Valentin Pîrcălabu Publicat: 8 decembrie 2023, 11:35

Reclamă
Gigi Becali a anunţat 3 transferuri la FCSB! Plăteşte peste un milion de euro pentru un atacant: „Au cerut 1.500.000 de euro!

Gigi Becali şi-a ieşit din minţi şi vrea să scoată un jucător de naţională din echipă

Gigi Becali, în timpul unei conferinţe de presă/ Hepta

Gigi Becali a anunţat 3 transferuri la FCSB şi e dispus să plătească peste un milion de euro pentru un atacant. Este vorba de David Ankeye, jucător care evoluează la campioana Republicii Moldova, Sheriff Tiraspol.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Pe lângă atacantul de la Sheriff Tiraspol, Becali mai aduce doi jucători. Patronul de la FCSB a anunţat că îi va prezenta pe toţi 3.

Gigi Becali a anunţat 3 transferuri la FCSB! Plăteşte peste un milion de euro pentru un atacant

Mă duc în Europa League, pe mine nu mă interesează. Eu ori în Champions League, ori nu mă interesează. 100% fac echipă de Champions League, deja am 3 jucători luați și îi pun pe toți. Trei iau. E adevărat că e atacantul de la Sheriff Tiraspol, nu l-am luat, negociem.

Ei au cerut, pana la urma au ajuns de la 1.500.000 de euro la 1.100.000. Dar să vedem, nu sunt sigur. Aș vrea să-l iau, să vedem. Nu vă spun de ce. Pentru că vreau să îi anunț pe toți 3 de o dată. Am spus că îi iau pe toți 3, pe toți 3 îi anunț de o dată.

Vreau să-l văd că joacă cu Roma, i-am pus pe toți să-i vadă și pe Meme și pe toți. Ia să-l văd eu, ochiul stăpânului îngrașă animalul. Și Gigi Becali când vede el, ia ceva. Acum sunt în post și în rugăciune, și fac rugăciune la Hristos și el să aleagă, să-l iau sau să nu-l iau.

Reclamă

Eu ți-am spus 3. Nu am zis pe ce posturi? Iau un atacant, un optar 100% și eventual încă un atacant care să joace stânga sau dreapta. Când nu e Băluță, să joace el. Sau să schimbă în 4-2-3-1, cu un decar„, a spus Gigi Becali la fanatik.ro.

Gigi Becali a găsit atacant şi e gata să-l transfere în iarnă

Gigi Becali a găsit atacant pentru FCSB şi e gata să-l transfere în iarnă! Patronul roş-albaştrilor a declarat, în nenumărate rânduri, că va aduce un vârf în pauza competiţională care urmează, şi a pus ochii pe un jucător de la Sheriff Tiraspol.

Conform playsport.ro, atacantul dorit de Gigi Becali este David Ankeye, jucător care evoluează la campioana Republicii Moldova, Sheriff Tiraspol.

Reclamă 4 / 0/3

David Ankeye este un atacant nigerian în vârstă de 21 de ani, care a fost împrumutat de Sheriff Tiraspol de la Hammam Sousse, formaţie din Tunisia. Împrumutul vârfului la campioana Moldovei expiră la finalul sezonului.

Sursa citată anterior notează faptul că Gigi Becali vrea să-l cumpere definitiv pe Ankeye. Cota de piaţă a atacantului nigerian se ridică la suma de 250.000 de euro, conform site-urilor de specialitate.

David Ankeye a bifat 24 de meciuri pentru Sheriff Tiraspol în acest sezon. Atacantul de 21 de ani are cifre bune în tricoul moldovenilor, reuşind să marcheze opt goluri şi să ofere şi două pase decisive de gol.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:45 „Nu le-am dat nicio șansă” Reacții categotice din tabăra lui Sepsi după 4-1 cu Farul! Ce s-a spus despre performanța de la Ovidiu 22:37 Prima reacţie a lui Gică Hagi, după umilinţa din Farul – Sepsi 1-4: „Un meci de care îţi este ruşine! E greu să accepţi” 22:26 Marius Ștefănescu, anunțul momentului despre transferul la FCSB. Ce a spus despre declarațiile lui Laszlo Dioszegi 22:15 LIVE VIDEOProgramul complet al F1 Academy™ de la Miami! A doua sesiune de antrenamente este ACUM în AntenaPLAY 21:59 Farul – Sepsi 1-4! Umilință uriașă pentru echipa lui Gică Hagi! Safranko a făcut spectacol la Ovidiu 21:29 România – Japonia LIVE VIDEO în AntenaPLAY (13:30). Ultimul meci de la Campionatul Mondial de hochei pentru tricolori 21:27 OFICIAL! Edi Iordănescu poate convoca 26 de jucători pentru EURO 2024. Decizia luată de UEFA 21:08 Scandări xenofobe și decizii controversate la Farul – Sepsi! Fanii au „luat foc” după hattrick-ul lui Safranko 20:52 FotoCum a fost surprins Gică Hagi după ce Pavol Safranko a marcat un hattrick în prima repriză din Farul – Sepsi 20:28 „Îi vei lua locul lui Daniel Niculae la Rapid?” Dani Coman a dat cărțile pe față! Răspunsul a uimit pe toată lumea Vezi toate știrile
Citește și