Închide meniul

Gigi Becali a găsit atacant şi e gata să-l transfere în iarnă! Lovitura pregătită de patronul de la FCSB

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 8 decembrie 2023, 9:16

Gigi Becali a găsit atacant şi e gata să-l transfere în iarnă! Lovitura pregătită de patronul de la FCSB

Gigi Becali are de ce să pregătească sărbătoarea de titlu

Gigi Becali, în timpul unei conferinţe de presă / Profimedia

Gigi Becali a găsit atacant pentru FCSB şi e gata să-l transfere în iarnă! Patronul roş-albaştrilor a declarat, în nenumărate rânduri, că va aduce un vârf în pauza competiţională care urmează, şi a pus ochii pe un jucător de la Sheriff Tiraspol.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Conform playsport.ro, atacantul dorit de Gigi Becali este David Ankeye, jucător care evoluează la campioana Republicii Moldova, Sheriff Tiraspol.

Gigi Becali a găsit atacant pentru FCSB

David Ankeye este un atacant nigerian în vârstă de 21 de ani, care a fost împrumutat de Sheriff Tiraspol de la Hammam Sousse, formaţie din Tunisia. Împrumutul vârfului la campioana Moldovei expiră la finalul sezonului.

Sursa citată anterior notează faptul că Gigi Becali vrea să-l cumpere definitiv pe Ankeye. Cota de piaţă a atacantului nigerian se ridică la suma de 250.000 de euro, conform site-urilor de specialitate.

David Ankeye a bifat 24 de meciuri pentru Sheriff Tiraspol în acest sezon. Atacantul de 21 de ani are cifre bune în tricoul moldovenilor, reuşind să marcheze opt goluri şi să ofere şi două pase decisive de gol.

Reclamă

David Ankeye a mai evoluat, de-a lungul carierei, la formaţii precum Sido’s, din Nigeria, şi Hammarby, din Suedia.

FCSB se va despărţi de mai mulţi jucători în iarnă. Gigi Becali a anunţat, în urmă cu câteva zile, faptul că Dorin Rotariu şi George Ganea sunt doi dintre jucătorii care nu mai fac parte din planurile sale. De asemenea, roş-albaştrii s-ar putea despărţi şi de Andrea Compagno.

Becali a mai transmis că, pe lângă un atacant, îşi mai doreşte să transfere şi un mijlocaş şi un fundaş în iarnă.

Reclamă 4 / 0/3

„O să aduc trei jucători. Un atacant, nouar, un optar și încă un atacant, acum în iarnă. Încă nu i-am semnat. Și fundaș trebuie, dar de unde să-l iau. Fundaș ne trebuie, clar”, a declarat Gigi Becali, într-un interviu acordat la Palat.

Gigi Becali a dat prima lovitură pe piaţa transferurilor

Gigi Becali ia cu asalt titlul şi a dat prima lovitură pe piaţa transferurilor. Patronul FCSB-ului nu a mai stat pe gânduri şi ar fi semnat deja cu un fundaş dreapta de 23 de ani. Nana Antwi este jucătorul care ar urma să joace la vicecampioana României.

Potrivit fanatik.ro, fundaşul ghanez a bătut palma cu Gigi Becali şi urmează să fie anunţat oficial la FCSB pe 1 ianuarie. Jucătorul este legitimat în prezent la FC Urartu şi s-a remarcat chiar împotriva Farului lui Gică Hagi

Ghanezul a jucat împotriva campioanei României în al doilea tur preliminar al UEFA Conference League. Antwi chiar a şi marcat în returul din Armenia şi i-a atras atenţia „Regelui” Hagi. Gigi Becali i l-a „suflat” naşului său.

Nana Antwi mai avea contract cu armenii până în vara anului viitor. Are o cotă de piaţă de 250.000 de euro. Gigi Becali îl descrisese a avea „viteza luminii”.

Antwi a mai jucat de lungul carierei pentru Young Wise FC, Lori Vanadzor, Lille B şi FC Urartu. În acest sezon a jucat în 21 partide din toate competiţiile şi are 2 goluri şi 3 pase decisive.

Reclamă
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
13:42 „Prima dată în viaţa mea!” Ce mesaj a primit Gigi Becali de la Dan Şucu, la miezul nopţii, după ce FCSB a devenit campioană 13:23 „Plec la Liverpool. Merg în locul lui Klopp!” Gigi Becali a făcut show după ce FCSB a cucerit titlul din Liga 1 13:11 FotoCum a fost surprinsă fiica lui Gică Popescu, după ce FCSB a învins-o pe Farul şi a câştigat titlul în Liga 1 13:06 PAOK – AEK LIVE VIDEO (19:30) în AntenaPLAY! Răzvan Lucescu, ultima şansă la titlul din Grecia 12:15 VIDEOLionel Messi, un nou meci fabulos în MLS! Argentinianul a făcut spectacol în faţa a 65.000 de oameni 12:08 Gigi Becali îl umple de bani pe Elias Charalambous, după ce FCSB a devenit campioana României: „E atât de credincios!” 11:56 FC Porto – Sporting LIVE VIDEO (22:30) în AntenaPLAY! Meciul zilei din Liga Portugal 11:38 Video„Simona Halep în acţionariat la Farul?” Stere Halep a făcut anunţul imediat după ce FCSB a devenit campioana României 11:16 Anunţul momentului în fotbalul românesc, la 12 ore după ce FCSB a cucerit titlul: „Va reveni la Steaua. Sunt discuţii” 10:47 FotoFCSB a sărbătorit pe manele titlul! Tavi Popescu, „transformat” pe dedicaţia lui Florin Tănase. Miculescu a „aruncat” cu bani! Vezi toate știrile
Citește și