Închide meniul

Gigi Becali a anunțat antrenorul de la FCSB din sezonul viitor: ”Am semnat azi”

Dan Roșu Publicat: 23 mai 2023, 14:51

Reclamă
Gigi Becali a anunțat antrenorul de la FCSB din sezonul viitor: ”Am semnat azi”

Gigi Becali, reacţie savuroasă când a aflat că Cristiano Bergodi a devenit antrenor la Rapid

Gigi Becali, într-o conferință de presă / Hepta

Gigi Becali a anunțat care este antrenorul de la FCSB din sezonul viitor. Patronul roș-albaștrilor a semnat prelungirea contractului cu Elias Charalambous, dar i-a înjumătățit salariul.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În momentul în care a ajuns la FCSB, cipriotul avea un salariu de 5.000 de euro, astfel că, după spusele lui Becali, el va câștiga doar 2.500 de euro, un salariu mic pentru pretențiile roș-albaștrilor.

Gigi Becali a anunțat antrenorul de la FCSB din sezonul viitor

”Am semnat cu Charalambous astăzi prelungire. Pe încă un an. (n.r. salariul) L-am făcut la jumate. Am zis că micșorez totul. Academie fac. Unde erau cheltuieli nefondate le-am restrâns numai că aici e altceva.

Aici înseamnă investiția în jucători ca să întărim echipa. Vreau la anul să câștig campionatul fără nicio emoție. Vreau să se bată toți în play-off pentru locul 2. Să-ți spun un lucru. Să luăm și partea plină. Locul 1 și locul 2, machedoni amândoi. Au valoare”, a spus Becali, citat de fanatik.ro.

Elias Charalambous, criticat de Dumitru Dragomir

Elias Charalambous a fost criticat de Dumitru Dragomir pentru comportamentul pe care îl are în timpul meciurilor. Fostul șef de la Ligă susține că antrenorul din acte nu se identifică cu brandul lui Gigi Becali. Mitică a avut și un derapaj legat de modul în care se îmbracă cipriotul.

Reclamă

”Ca să atrag atenția celor de la FCSB, Steaua e un brand extraordinar al acestei țări și îl reprezintă pe unul dintre cei mai mari miliardari ai României. Băi, frate, să îl îmbrace pe Charalambous ăsta.

Să-i dea niște pantaloni cum trebuie, că nu se poate așa ceva. Să fii îmbrăcat așa la un asemenea meci? Parcă era dat de pomană tot de pe el.

Și făcea numai așa… mai spui, mai faci, dar ce înseamnă asta, parcă era o sperietoare! Ăsta e un brand de țară, nu e neapărat al lui Gigi Becali, e un brand de țară.

Reclamă 4 / 0/3

A fost de râsul lumii, nu și-au dat seama. Ca să fii antrenor la Steaua trebuie să fii impecabil. Nu i-ai văzut pe marii antrenori ai lumii cum vin îmbrăcați? Ți-e mai mare dragul de ei”, a spus Dragomir, pentru sursa citată mai sus.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
13:54 FotoAndrei Vlad, petrecere de pomină cu alcool şi săruturi pasionale la Mamaia! S-a „împărţit” între o blondă şi o brunetă 13:09 Adrian Şut, aproape de transferul carierei după ce a câştigat titlul cu FCSB! Gigi Becali poate da un „tun” financiar 13:08 LIVE VIDEOCoreea de Sud – România se dispută ACUM. „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, în AntenaPLAY 13:00 VIDEORomânii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Eduard Ionescu şi Ioana Sîngeorzan joacă azi, live în AntenaPLAY 12:48 Max Verstappen a dat cărţile pe faţă despre oferta colosală de la Mercedes: „Dacă aş concura pentru locul 5, aş deveni morocănos” 12:45 Handbaliştii de la Dinamo şi-au aflat adversara din semifinalele European League! Cu cine se vor duela în Turneul Final Four 12:03 Lionel Messi a cerut transferul unui star la Inter Miami! Oficialii echipei sunt gata să-i facă pe plac 11:57 „O echipă ca oricare alta!” Dovada lui Florin Talpan că FCSB nu este continuatoarea Stelei: „Lucrurile sunt foarte clare” 11:19 Mihai Rotaru a dezvăluit, chiar înainte de Universitatea Craiova – FCSB, ce obiectiv i-a trasat lui Costel Gâlcă 10:48 Foto„Wow!” Fiica lui Marius Şumudică, şedinţă foto spectaculoasă. Sarah le-a aprins imaginaţia fanilor cu o apariţie electrizantă Vezi toate știrile
Citește și