Închide meniul

Elias Charalambous, criticat de Dumitru Dragomir: ”Parcă era o sperietoare! A fost de râsul lumii”

Dan Roșu Publicat: 23 mai 2023, 8:16

Reclamă
Elias Charalambous, criticat de Dumitru Dragomir: ”Parcă era o sperietoare! A fost de râsul lumii”

Elias Charalambous, apariţie spectaculoasă la aeroport

Elias Charalambous, în timpul unui meci / Hepta

Elias Charalambous a fost criticat de Dumitru Dragomir pentru comportamentul pe care îl are în timpul meciurilor. Fostul șef de la Ligă susține că antrenorul din acte nu se identifică cu brandul lui Gigi Becali. Mitică a avut și un derapaj legat de modul în care se îmbracă cipriotul.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

”Ca să atrag atenția celor de la FCSB, Steaua e un brand extraordinar al acestei țări și îl reprezintă pe unul dintre cei mai mari miliardari ai României. Băi, frate, să îl îmbrace pe Charalambous ăsta.

Elias Charalambous, criticat de Dumitru Dragomir

Să-i dea niște pantaloni cum trebuie, că nu se poate așa ceva. Să fii îmbrăcat așa la un asemenea meci? Parcă era dat de pomană tot de pe el.

Și făcea numai așa… mai spui, mai faci, dar ce înseamnă asta, parcă era o sperietoare! Ăsta e un brand de țară, nu e neapărat al lui Gigi Becali, e un brand de țară.

A fost de râsul lumii, nu și-au dat seama. Ca să fii antrenor la Steaua trebuie să fii impecabil. Nu i-ai văzut pe marii antrenori ai lumii cum vin îmbrăcați? Ți-e mai mare dragul de ei”, a spus Dragomir, citat de fanatik.ro.

Reclamă

„Rămâne Elias Charalambous?” Răspunsul direct dat de Gigi Becali

„Rămâne Elias Charalambous?”, a fost întrebarea care a primit un răspuns direct de la Gigi Becali. Patronul lui FCSB a pus o condiţie esenţială pentru a-l păstra pe antrenorul cu licenţă PRO, după ratarea titlului în Liga 1.

Latifundiarul din Pipera a susţinut o conferinţă la 12 ore după ce Farul a lăsat-o pe FCSB fără titlu. Roş-albaştrii au condus cu 2-0, dar au fost învinşi incredibil cu 2-3. Gică Hagi şi jucătorii săi au reuşit o „remontada” istorică.

„(Reporter: Rămâne Elias Charalambous?) Păi, rămâne, dar să vedem în ce condiţii. El are… eu acum fac tăieri… şi la academie, peste tot. Adică, trebuie făcute tăieri, altfel îngheaţă picioarele. Să vedem, dacă el vrea să rămână la un salariu mai mic. Adică de la 10 să se micşoreze salariul şi să aibă prime de obiectiv. Aşa rămâne, cred că şi rămâne„, a declarat Gigi Becali.

Reclamă 4 / 0/3

Patronul lui FCSB a anunţat şi că renunţă să mai vândă echipa, pentru că nu a primit acceptul duhovnicului. Anunţă că va face transferuri de titlu, în încercarea de a cuceri titlul. Din 2015 aşteaptă să triumfe din nou în campionatul României.

Ce a declarat Elias Charalambous, după Farul – FCSB 3-2

„Am jucat multe mingi lungi, adversarul a fost mai bun. Nu am fost cei care trebuia să fim în cel mai important meci al sezonului. Pe de altă parte, dacă mă uit la ultimele meciuri ale echipei nu pot spune nimic rău despre jucători.

Am fost foarte aproape să luptăm până la ultima etapă, dar nu am arătat ce trebuia să arătăm azi. Farul a fost mai bună în repriza a doua, a meritat victoria. A fost important golul marcat de Farul înaintea pauzei. Pentru noi, a picat foarte prost. Îi felicit pe cei de la Farul și pe antrenor.

În repriza a doua n-am jucat bine. Era cel mai important meci al nostru, dar nu l-am abordat bine. Îmi pare rău pentru suporteri că au venit aici și am pierdut. Vreau să le cer scuze”, a spus Elias Charalambous, la digisport.ro.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
10:50 LIVE VIDEORomânii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Eduard Ionescu joacă ACUM, în AntenaPLAY 10:48 Foto„Wow!” Fiica lui Marius Şumudică, şedinţă foto spectaculoasă. Sarah le-a aprins imaginaţia fanilor cu o apariţie electrizantă 10:40 „Dacă mi-ar da 35.000 de euro, tot aş zice nu!” Fostul campion cu FCSB îl refuză categoric pe Gigi Becali 10:19 Marius Lăcătuş, semnal de alarmă pentru CSA Steaua! Mesaj categoric despre situaţia echipei: „Fanii vor fi alături de FCSB!” 10:02 Marius Şumudică, anunţ despre gafa de proporţii făcută de Ianis Hagi înainte de EURO 2024: „Nu ştiu de cine a fost sfătuit” 9:55 Finală de vis la turneul de la Madrid! Iga Swiatek şi Aryna Sabalenka se vor lupta pentru trofeu 9:43 „Vor dispărea în mediocritate şi Max Verstappen va pleca!” Fratele lui Michael Schumacher anunţă dezastrul la Red Bull 9:36 Afacerea de lux cu care Ionuţ Chirilă a dat lovitura! Cristi Borcea i-a devenit client: „Vând foarte scump!” 9:09 „Ar fi putut juca la Bayern, cu Real Madrid!” Fanii îl cer pe Radu Drăguşin titular, după ce a fost din nou „uitat” pe bancă 8:55 Foto„De ce nu bei apă?” Gabi Tamaş, reacţie savuroasă din numai patru cuvinte! Dezvăluiri despre perioada în care juca în Anglia Vezi toate știrile
Citește și