Închide meniul

Gigi Becali a anunţat că Dan Şucu a intrat pe fir şi îl vrea pe Daniel Bîrligea la Rapid: „Nu credeam că poate să facă aşa ceva”

Bogdan Stănescu Publicat: 3 septembrie 2024, 0:19

Reclamă
Gigi Becali a anunţat că Dan Şucu a intrat pe fir şi îl vrea pe Daniel Bîrligea la Rapid: „Nu credeam că poate să facă aşa ceva

Gigi Becali a anunţat că Dan Şucu a intrat pe fir şi îl vrea pe Daniel Bîrligea la Rapid

Dan Şucu şi Gigi Becali / Colaj Hepta

Gigi Becali a anunţat că Dan Şucu a intrat pe fir şi îl vrea pe Daniel Bîrligea la Rapid. Patronul FCSB-ului a dezvăluit ce a discutat cu Dan Şucu.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dan Şucu i-a transmis că „are o stare proastă” să îl vadă pe Daniel Bîrligea la FCSB. Becali a spus şi ce ofertă i-a făcut Dan Şucu lui Neluţu Varga pentru Bîrligea.

Gigi Becali a anunţat că Dan Şucu a intrat pe fir şi îl vrea pe Daniel Bîrligea la Rapid: „Nu credeam că poate să facă aşa ceva”

Nu mai facem în seara asta nimic, dar sper să vină mâine (n.r.: azi) băiatul aici. Eu așa simt, că vine. Actele cu CFR sunt semnate, cu băiatul m-am înțeles, nu putem să ne blocăm de un impresar. Și da, s-a băgat Șucu, așa am aflat, dar nu e nici el fraier să dea aproape trei milioane. Vedem mâine (n.r.: azi).

Hai să vă spun un lucru. Nu credeam că Şucu poate să facă aşa ceva. Credeam că e un om de onoare, îmi plăcea de el, un om de calitate.

Înseamnă că au discutat înainte. Am vorbit eu cu Şucu.

Reclamă
Reclamă

(n.r: A oferit 1 milion înaintea dumneavoastră?) A oferit 1 milion jumate în trei tranşe. Eu deja m-am înţeles, am semnat contractul.

Eu nu ştiam nimic despre ei, am negociat cu Varga.

După aia Şucu, că îţi dau 1.800.000 în trei tranşe. I-a spus Varga: ‘Am vorbit cu Gigi şi a zis că dă 2 milioane toţi odată’.

Reclamă

Nu contează asta. Poţi să faci licitaţie. Alta e după ce am vândut marfa. Am vândut marfa.

Am fost dezamăgit, aveam altă impresie despre Şucu”

(n.r: Ilie Dumitrescu: Dacă nu te-ai înţeles cu jucătorul nu e marfă vândută) Mie îmi plăcea de Rareş Pop, ăla, ce au luat ei. Am auzit că negociază, nu că au semnat, am zis ce fac, stau să intervin eu. Păi ce trebuia, să dau şi eu telefon, să negociez şi eu?

Aşa cred. Eu am altă mentalitate.

Ştia (n.r: Dan Şucu), i-a spus Varga. Mi-a spus mie (n.r: Dan Şucu), că el nu e parte în contract. ‘Domnul Becali, eu nu sunt parte în contractul vostru’.

E posibil să fi contactat Rapidul înainte CFR. Eu ştiu ce mi-a zis (n.r: Dan Şucu), că are o stare proastă. ‘Domnul Becali, trebuie să înţelegeţi că eu am o stare proastă că îl ia FCSB pe Bîrligea’. ‘Bine, Dane, atunci ne lăsăm toţi de fotbal să nu mai ai tu o stare proastă, să ai o stare bună’.

Ca oameni de afaceri, ne-am înţeles (n.r: Gigi Becali şi Neluţu Varga). Dacă vezi că doi oameni au făcut o afacere… Acum îţi spun ţie, nu o să îl ia. Nu se duce băiatul la Rapid, ce, e fraier? I-am zis, ‘la anul pe timpul ăsta ai 3 milioane salariu’. Nu ştiu dacă a crezut, vom vedea mâine (n.r.: astăzi).

Mâine dimineaţă o să răspundă (n.r: Bîrligea), o să vedeţi că e rezolvată treaba. Am fost dezamăgit, aveam altă impresie despre Şucu”, a spus Gigi Becali la digisport.ro.

Ilie Dumitrescu: „Îl dă la Rapid, e rezolvată”

Anterior, Ilie Dumitrescu a transmis că el crede că Daniel Bîrligea va ajunge la Rapid.

Îl dă la Rapid, nu l-a dat la FCSB, e rezolvată. Eu cred că va ajunge la Rapid.

E un jucător care a ajuns la maturitate, Bîrligea. Nu era prima soluţie în perioada Dan Petrescu, când a venit prima oară, Bîrligea.

E un jucător care face pressing, e combativ, câştigă dueluri, joacă bine cu spatele la poartă, e un jucător de contraatac. Suferă atunci când o echipă se retrage deliberat, spaţii reduse, nu are o tehnică individuală foarte bună, dar este un 9 autentic.

Poţi să îl foloseşti şi extremă. La Petrescu, în 4-3-3, a jucat şi în dreapta. Are o capacitate foarte bună de efort”, a spus Ilie Dumitrescu pentru sursa citată.

Gigi Becali spunea, anterior, că nu crede în varianta deturnării lui Daniel Bîrligea din drumul spre FCSB de către Dan Şucu.

 

Reclamă

Ce rezultat va înregistra România la meciul cu Kosovo?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
23:54

„Aveam nevoie de mai mult curaj” Ce a spus Zeljko Kopic despre obiectivul lui Dinamo după înfrângerea cu U Cluj

23:46

Cătălin Cîrjan, reacţie surprinzătoare după ce U Cluj a învins Dinamo: „Nu ne afectează deloc”! Mesaj clar: „Asta ne dorim”

23:33

A murit Manuel Montoya Fernandez, fost selecționer al naţionalei de handbal a României

23:24

U Cluj – Dinamo 1-0. Echipa lui Ioan Ovidiu Sabău s-a desprins de Universitatea Craiova în fruntea clasamentului din Liga 1

23:23

FotoDueluri tari între tricolori la al doilea antrenament al naţionalei sub comanda lui Mircea Lucescu: „Fără menajamente”

23:11

Răspunsul lui Răzvan Lucescu la întrebarea dacă se aştepta ca tatăl lui să revină la naţională: „Un singur lucru i-am spus”

1 FotoLarisa Iordache este însărcinată! Primul mesaj al fostei gimnaste, care aşteaptă un copil cu Cristian Chiriţă 2 Foto„E păcat!” I-a fost alături un deceniu lui Bernadette Szocs şi a spus totul după marea dezamăgire din viaţa vedetei 3 Lixandru a dezvăluit diagnosticul primit după ce s-a accidentat: „M-am gândit doar la naţională”! Cum poate arăta piciorul lui 4 VIDEOGuimaraes – Famalicao 2-1 a fost în AntenaPLAY. Victorie dramatică în minutul 90+1 pentru gazde 5 „O victorie incredibilă împotriva arbitrilor și a VAR” Răzvan Lucescu, scos din minți în Atromitos – PAOK 1-2: „Cum e posibil?” 6 Reacţia lui Kylian Mbappe după gestul făcut de Vinicius Jr, în timpul meciului Real Madrid – Betis 2-0
Citește și