Închide meniul

Gigi Becali a anunțat că FCSB a depus cerere să joace în Ghencea derby-ul cu Rapid: „Vă dau în scris că va fi cu casa închisă!”

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 17 septembrie 2022, 20:59

Gigi Becali a anunțat că FCSB a depus cerere să joace în Ghencea derby-ul cu Rapid: „Vă dau în scris că va fi cu casa închisă!

CSA Steaua vrea să blocheze cu orice preț FCSB în Ghencea

CSA Steaua joacă în prezent pe noul stadion din Ghencea / frf.ro

Gigi Becali a anunțat că FCSB a depus cerere să joace în Ghencea derby-ul cu Rapid. Patronul roș-albaștrilor e sigur că echipa lui Nicolae Dică ar umple stadionul pe care evoluează CSA Steaua.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

CSA Steaua a fost pedepsită de FRF pentru incidentele provocate de ultrașii ei la meciul cu Dinamo de pe Arena Națională, disputat săptămâna trecută. „Militarii” nu pot evolua în Ghencea pentru următoarele patru runde considerate pe teren propriu.

Gigi Becali a anunțat că FCSB a depus cerere să joace în Ghencea derby-ul cu Rapid

De situație ar putea să profite FCSB, marea rivală a celor de la CSA Steaua. Echipa lui Gigi Becali vrea să joace în Ghencea derby-ul cu Rapid, programat pe 5 noiembrie.

„Am dat ordin să se facă oficial cerere ca să jucam în Ghencea după ce am aflat de decizia primită de cei de la CSA , cred că s-a și facut. O să îl sun pe Vali Argăseală să verific. Stadionul ăla trebuie să și producă bani. Ați vazut și voi ce amendă au primit cei de la CSA, nu? Păi de unde bani să o plătească? Vreau ca cei de acolo să se trezească și să ne lase să ne întoarcem în Ghencea. Iar eu vă dau scris că vom juca cu casa închisă.

Voi vă dați seama ce o să fie în Ghencea la un meci al nostru cu Rapid? Hai să facem un pariu! Vreau să jucam în Ghencea, iar cel mai tare îmi doresc să jucam în Ghencea macar meciul cu Rapid. Iti repet: eu deja am dat ordin să se facă cererea oficială. Nu vreau să joc acolo gratis, plătesc. Stadionul ăla este facut din banii tuturor românilor”, a spus Gigi Becali, conform prosport.ro.

Reclamă

CSA Steaua a blocat orice încercare a FCSB-ului de a juca în Ghencea

Până acum, clubul Armatei a făcut tot posibilul ca FCSB să nu joace în Ghencea. Generalii au stabilit că oricine vrea să închirieze „Templul fotbalului românesc” trebuie să dea întâi prioritate echipelor care aparțin de CSA, indiferent de disciplină.

Așa s-a ajuns în situația din septembrie 2021, când FCSB n-a avut loc în Ghencea din cauza unui meci al echipei de rugby a CSA, împotriva lui U Cluj. Partida era programată în deplasare pentru steliști, dar CSA a plătit integral transportul clujenilor, doar ca să ocupe stadionul, ca FCSB să nu joace acolo.

FCSB a mai încercat să joace în Ghencea și ultimul meci din play-off-ul sezonului trecut, cu CFR Cluj, însă CSA a spus că echipa de fotbal are de disputat „baraj de promovare” în Liga 1, deși „militarii” nu aveau drept de promovare.

Reclamă 4 / 0/3

Cristian Gaţu: „Echipa lui Becali este Steaua!”

Comandant al Clubului Sportiv al Armatei cu 24 de ani în urmă, Cristian Gaţu a spus tot despre cum au decurs lucrurile după ce Viorel Păunescu a preluat echipa de fotbal.

”Am făcut Statutul și am convocat Adunarea Generală. Am invitat toți fotbaliștii în viata care au jucat la Steaua, precum Zavoda, Alecsandrescu, Voinescu, Liță Dumitru. Toți. Apoi am încercat să-l conving pe domnul Ienei să fie președinte. A acceptat, doar că la o Adunare Generală FRF, Mircea Sandu m-a rugat să-l las pe domnul Ienei în pace pentru că are nevoie de el la FRF. Urma Adunarea Generală, iar eu nu aveam președinte.

Am făcut o lista și ultimul pe ea era Viorel Păunescu. Îmi era prieten. La Adunarea Generală, de la CCA, s-a ales Consiliul de Administratie, care avea misiunea să aleagă președintele, doar că nu au reușit să ajungă la o concluzie. Când l-am propus pe Viorel Păunescu, daca acesta nu era lângă o biblioteca să se sprijine, ar fi căzut. Așa a ajuns Păunescu președinte.

Când a revenit PD la Guvernare, domnul Babiuc l-a chemat pe Păunescu și i-a spus să mai organizeze din nou Adunarea Generală, dar fără mine, pentru că a vrut să mă dea afară. Așa au cooptat persoane noi, iar unul propus era Vova Cohn, prieten al lui Babiuc, doar că era prea dinamovist.

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
21:39 „Gică Hagi e profesor universitar!” Ilie Dumitrescu, laude la scenă deschisă pentru „Rege”, după Farul – Rapid 3-1 21:30 LIVE VIDEOAEK – Panathinaikos se joacă ACUM în AntenaPLAY! Duel pentru titlu în Grecia! Aris – Olympiacos s-a încheiat 1-1 21:25 Unirea Slobozia a promovat în Liga 1 pentru prima oară în istorie! Echipa lui Adrian Mihalcea, succes pe terenul lui CS Mioveni 21:17 Învins de fosta echipă, Marian Aioani a repetat obsesiv patru cuvinte! Explicaţii pentru forma dezastruoasă a Rapidului 21:16 Louis Munteanu a recunoscut că vrea să plece de la Farul! Mesaj savuros pentru Aioani: „E clientul meu!” 21:15 Sepsi – FCSB LIVE TEXT (21:45). Echipa lui Charalambous poate câştiga titlul în această etapă! Echipele de start 20:55 VideoVisul mondial al României! Tibor Selymeş a învins Argentina lui Diego Maradona şi a avut un sfat preţios pentru tricolori 20:55 Farul – Rapid 3-1! Trupa lui Gică Hagi, din nou pe locul secund în Liga 1! Giuleştenii rămân fără victorie în play-off 20:47 Fază controversată în Farul – Rapid! Reuşita lui Mihai Popescu, anulată! Ciprian Marica a răbufnit în lojă 20:46 Luca Andronache, jucătorul revelaţie al lui Gică Hagi! „Regele” a dat lovitura prin fiul fostului antrenor de la FCSB Vezi toate știrile
Citește și