Închide meniul

Gigi Becali a anunţat că FCSB a realizat primul transfer al iernii: „Mihai Stoica mi-a spus că s-a rezolvat”

Bogdan Stănescu Publicat: 16 octombrie 2024, 17:37

Reclamă
Gigi Becali a anunţat că FCSB a realizat primul transfer al iernii: „Mihai Stoica mi-a spus că s-a rezolvat

Gigi Becali a anunţat că FCSB a realizat primul transfer al iernii

Gigi Becali / Hepta

Gigi Becali a anunţat că FCSB a realizat primul transfer al iernii. Este vorba despre aducerea portarului Lukas Zima, de la Petrolul.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cei de la FCSB oferiseră 250.000 de euro, sumă pe care Petrolul a refuzat-o iniţial. Patronul roş-albaştrilor a declarat acum că Mihai Stoica i-a transmis că a rezolvat transferul lui Zima.

Gigi Becali a anunţat că FCSB a realizat primul transfer al iernii: „Mihai Stoica mi-a spus că s-a rezolvat”

(n.r: Ați încheiat transferul portarului de la Petrolul?) A zis Meme că da! Nu știu eu, portarul la iarnă!”, a spus Gigi Becali la fanatik.ro.

Lukas Zima anunţa, în exclusivitate pentru AntenaSport, că acceptă să se transfere la FCSB! Dorit şi de CFR, portarul Petrolului, Lukas Zima, e tentat să evolueze la campioana României.

Să vină oferta bună şi pentru club iar eu sunt gata să lucrez şi cu Becali”, spunea omul care a apărat aproape zece ani în Italia.

Reclamă
Reclamă

La 30 de ani, Zima visează să apere în cupele europene. Becali preciza anterior că îl vrea la FCSB pe portarul ceh al Petrolului.

Dacă o să aibă o ofertă bună pentru mine, iar clubul va accepta, voi merge acolo”, declara Lukas Zima în exclusivitate pentru AntenaSport.

(n.r: Nu ţi-ar fi teamă de Gigi Becali, dacă ai merge acolo?) Nu cred. Am jucat 10 ani în Italia, când presiunea era mult mai mare decât aici”, a precizat Zima, pentru AntenaSport.

Reclamă

Acum 10 ani, Zima a fost aproape să devină coleg în Anglia cu idolul său, Petr Cech.

În 2014 am fost foarte aproape să merg la Chelsea. Eram deja acolo, dar nu ne-am mai înţeles la final”, ne-a dezvăluit portarul de 30 de ani al Petrolului.

Petrolul l-a adus gratis pe Lukas Zima în vara anului trecut

Lukas Zima a primit 59 de goluri în 52 de meciuri jucate la Petrolul Ploiești. În 18 dintre partidele jucate, cehul a reușit să termine meciul fără gol primit.

Zima a fost adus de Petrolul în vara anului trecut, de la echipa olandeză Venlo. Portarul ceh a venit la Ploieşti ca jucător liber de contract. Înţelegerea lui Zima cu Petrolul expiră în vara lui 2026, dar e de aşteptat ca „Lupii Galbeni” să facă o afacere profitabilă cu portarul care a impresionat la Ploieşti.

Reclamă

Ce rezultat va fi la derby-ul Dinamo - FCSB?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
20:07

Gigi Becali, toate detaliile despre derby-ul cu Dinamo! Pe cine nu se va baza FCSB, la duelul cu marea rivală

20:03

Cristi Borcea ştie cu ce scor se va termina derby-ul Dinamo-FCSB. Fostul patron al ”câinilor” nu se va uita la meci

19:46

„Mâine dau banii” Gigi Becali a spus suma cu care îl transferă pe Lukas Zima! Condiţia pentru ca cehul să fie titular la FCSB

19:40

VideoBernadette Szocs şi Ovidiu Ionescu s-au calificat în turul 2 la dublu mixt, la Campionatul European Individual, în AntenaPLAY

19:13

Gary Neville a reacționat, după ce a aflat că Thomas Tuchel este noul selecționer al Angliei: „Am un sentiment de dezamăgire!”

19:12

CSM Bucureşti – Rapid 29-24! Echipa Cristinei Neagu rămâne neînvinsă în Liga Naţională

1 FotoDavid Popovici a spus motivul pentru care nu mai vrea să conducă niciuna dintre cele două maşini primite de la Ion Ţiriac! 2 VIDEOLituania – România 1-2 a fost pe Antena 1 şi în AntenaPLAY! „Tricolorii”, victorii pe linie în Liga Naţiunilor 3 NEWS ALERTRomânia U21 s-a calificat la EURO 2025! Victorie clară cu Elveţia U21! Performanţă remarcabilă pentru „tricolorii” lui Pancu 4 EXCLUSIVLukas Zima a anunţat că acceptă să se transfere la FCSB! Răspunsul portarului Petrolului la oferta lui Gigi Becali 5 Cornel Dinu, fascinat de un jucător al României! L-a comparat cu un mare fotbalist din echipa uriaşă a lui Cruyff 6 Gigi Becali, reacţie clară după ce englezii au anunţat că Joyskim Dawa e aproape de Premier League
Citește și