Închide meniul

Şefii Petrolului, replică vehementă pentru Mihai Stoica. Anunţ ferm despre transferul lui Lukas Zima la FCSB: „Este cel mai bun!”

Publicat: 5 octombrie 2024, 16:44

Reclamă
Şefii Petrolului, replică vehementă pentru Mihai Stoica. Anunţ ferm despre transferul lui Lukas Zima la FCSB: „Este cel mai bun!

Şefii Petrolului, replică vehementă pentru Mihai Stoica

Mihai Stoica, în timpul unui meci al FCSB-ului / Hepta

Şefii Petrolului au venit cu o replică vehementă pentru Mihai Stoica, după ce preşedintele Consiliului de Administraţie al FCSB-ului a dezvăluit câţi bani este dispus Gigi Becali să plătească pentru Lukas Zima. Claudiu Tudor exclude varianta de a-l vinde pe portarul de 30 de ani cu numai 250.000 de euro.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mihai Stoica a recunoscut că Zima este pe lista de transferuri a campioanei României, totuşi roş-albaştrii încearcă să îl aducă la preţ redus în perioada de mercato din iarnă. Goalkeeperul ceh ar urma să fie rezerva lui Ştefan Târnovanu, iar Andrei Vlad este pe picior de plecare.

Şefii Petrolului, replică vehementă pentru Mihai Stoica

Preşedintele clubului din Ploieşti asigură că Zima nu va ajunge la FCSB pentru mai puţin de 500.000 de euro.

Am urmărit și eu declarația lui MM Stoica referitoare la Zima. Să lămurim, din punctul nostru de vedere. Zima rămâne cel mai bun portar din România! Greșeala de ieri a venit pe fondul presiunii și a discuțiilor din afara fotbalului în ultimele zile.

Așa cum pe Târnovanu l-a motivat eventuala sosire a unui contracandidat de clasă și a făcut un meci mare la Salonic.

Reclamă
Reclamă

Lukas rămâne concentrat pe munca lui la Petrolul, vedem la iarnă ce ar putea fi. Prețul lui nu a scăzut în niciun caz după un meci. N-are cum să fie 250.000 de euro. E cel puțin la fel cât era și înaintea partidei (n.r. 500.000 de euro).

Avem încredere totală ca Zima e cel mai bun din țară, nu ne ducem pe fentă, după un meci și după cât tam tam s-a făcut in jurul unui transfer ce ar putea fi oricum la iarnă„, a spus Claudiu Tudor pentru gsp.ro.

În vârstă de 30 de ani, Lukas Zima este cotat de către site-ul de specialitate transfermarkt.com la 850.000 de euro. El a evoluat pentru naţionalele U21, U20, U19, U18, U17 şi U16 ale Cehiei. Mihai Stoica a făcut un anunţ surprinzător.

Reclamă

Încă nu am început discuțiile cu Petrolul, am avut alte probleme. Am văzut ce a apărut, că dăm nu știu cât, noi nu avem buget mare pentru a aduce un portar. 500.000 este o sumă foarte mare, este cam dublu față de cât putem să oferim. O să discutăm, dacă nu se poate, sunt o puzderie de portari în Europa. Uitați-vă la Siegrist, care a ajuns în România prin cineva care îl cunoștea și apără foarte bine”, a declarat Mihai Stoica pentru primasport.ro.

Zima s-a întrecut în erori în primul meci al etapei a 12-a din Liga 1. Portarul Petrolului a primit trei goluri de la UTA, iar la două dintre acestea a gafat. „Lupii galbeni” au rămas cu 18 puncte, pe locul 5, dar i-au permis echipei lui Mircea Rednic să se apropie la 3 puncte.

Gigi Becali a confirmat transferul pe care îl face la FCSB: „Da, o să îl luăm!”

Gigi Becali a confirmat, după victoria cu Sepsi, transferul pe care îl face la FCSB. Patronul campioanei României a anunţat care va fi prima mutare pe care o va realiza în perioada de mercato din iarnă.

Becali nu mai are încredere în Andrei şi îi aduce concurenţă lui Ştefan Târnovanu. Portarul Petrolului, Lukas Zima, este aşteptat să îmbrace tricoul roş-albastru.

E portar mare (n.r. Ștefan Târnovanu), să știi. Dacă ar avea puțină bărbăție, aș lua zeci de milioane. Da, da, îl vreau pe Zima. MM știe, stau eu acum să vorbesc de un portar? Eu mă ocup de mijlocași și de atacanți. Îmi arde mie de portar? Îl avem pe ăsta, care e cel mai bun din Liga 1.

Eu îl critic ca să apere de frică. O să îl luăm în iarnă pe Zima, ca să avem al doilea portar”, a declarat Gigi Becali.

Reclamă

Se va impune Ianis Hagi la prima echipă a lui Rangers?

Loading ... Loading ...
Citește și:
18:08

LIVE SCOREUnirea Slobozia – U Cluj 2-2. Meci „nebun” în Liga 1! „Șepcile roșii”, spectacol în a doua repriză! Au revenit de la 0-2

18:01

Jese Rodriguez a semnat cu Johor Southern Tigers, din Malaezia! Prima reacțiea fostului star de la Real Madrid: „Un club de top!”

17:58

Patrice Evra, val de critici asupra lui Kylian Mbappe: „I-ai dat cheile de la PSG şi naţională, dar nu e la nivelul lui Benzema!”

17:49

EXCLUSIVCristina Neagu, despre „povara” celebrităţii: „Nu te gândi acum că sunt Messi şi Ronaldo şi nu pot merge pe stradă!”

17:30

„De ce să fie trist?” Elias Charalambous, mesaj direct după Mircea Lucescu nu l-a convocat pe Daniel Bîrligea la echipa națională

16:58

VIDEOPuștiul pentru care Real Madrid s-a luptat cu Barcelona a uimit pe toată lumea! Are 12 ani și a marcat 4 goluri într-un meci U19

1 Darius Olaru a ieşit la atac după eliminarea din PAOK – FCSB 0-1: „Arbitrul a inventat acel cartonaş roşu!” 2 „Un miracol!” Daniel Bîrligea, după ce a marcat golul victoriei în PAOK – FCSB 0-1: „Nu ne mai fură nimeni punctele” 3 Farul – Dinamo 1-1. „Câinii” au urcat pe podium. Cătălin Cîrjan şi Grigoryan, marcatorii partidei. Constănţenii au avut şi o bară 4 Ce cotă a ajuns să aibă FCSB la calificarea directă în „optimile” Europa League, după victoria cu PAOK 5 „Şi-a scos banii!” Gigi Becali, dat pe spate de Daniel Bîrligea după PAOK – FCSB 0-1! Veste dură despre Lixandru: „E grav” 6 Ce reacţie a avut Florinel Coman, după PAOK – FCSB 0-1. „Mbappe” nu şi-a uitat foştii coechipieri de la campioana României
Citește și