Închide meniul

Gigi Becali a anunţat că se retrage, din nou, din viaţa publică: „Nu-mi foloseşte la nimic! Dacă nu vorbesc, nu critic şi nu jignesc!”

Valentin Pîrcălabu Publicat: 23 august 2022, 15:54

Reclamă
Gigi Becali a anunţat că se retrage, din nou, din viaţa publică: „Nu-mi foloseşte la nimic! Dacă nu vorbesc, nu critic şi nu jignesc!

Gigi Becali l-a sunat pe Nicolae Dică după Farul - FCSB 3-1

Gigi Becali, în timpul unui eveniment / Hepta

Gigi Becali a anunţat că se retrage, din nou, din viaţa publică. Nu este pentru prima dată când Gigi Becali anunţă că renunţă la apariţiile publice.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gigi Becali vrea să renunţe să mai aibă apariţii publice. În trecut, Becali a încercat de mai multe ori să nu mai dea declaraţii. De fiecare dată, patronul FCSB a revenit asupra deciziei iniţiale.

Gigi Becali a anunţat că se retrage, din nou, din viaţa publică

Am zis să mă retrag din mass-media, dar colegul dumneavoastră m-a rugat insistent. Am zis că dacă vreau să mă retrag de la televizor, cum aș putea să intru și la radio, dar totuși am zis ca să fie pentru ultima dată ca să nu vă refuz. Vreau să mă retrag pentru că nu-mi folosește la nimic viața publică.

La ce îmi folosește? Ce vorbesc bine, este în regulă pentru că îi place lui Dumnezeu, însă poți să vorbești și ceva rău, și este în dreptul meu la cele rele și nu vrea să mai fac la cele rele. Eu o să critic, o să judec, o să jignesc, o să supăr pe cineva, atunci dacă nu vorbesc, cu siguranță nu mai supăr pe nimeni”, a spus Gigi Becali la Sport Total.

Mihai Stoica a vorbit şi el în trecut despre retragerea din viaţa publică a lui Gigi Becali

Managerul general al FCSB a spus şi el, în trecut, că Gigi Becali vrea să se retragă definitiv din viaţa publică.

Reclamă

Gigi nu mai dorește să vorbească să apară în spațiul public niciodată. Este o alegere personală, e calea pe care și-a ales-o și sunt convins că așa va fi, că nu va renunța la această cale.

Probabil, de aceea voi fi eu mai activ, pentru că în ultima vreme nu am vorbit. Voi spune ce voi avea de spus, dar chiar dacă voi fi jignit, nu voi mai răspunde cu jigniri, pentru că am ajuns la vârsta în care să pun punct unui capitol din viața mea”, spunea, în 2020, Mihai Stoica, la Pro Arena.

Gigi Becali vrea să se călugărească

Gigi Becali este dispus să îşi dedice viaţa bisericii. Patronul lui FCSB este hotărât să renunţe la afaceri şi să se călugărească.

Reclamă 4 / 0/3

Omul de afaceri, care este din 2003 finanţatorul lui FCSB, a dezvăluit deja că va lua această decizie în momentul în care toate fetele lui vor fi căsătorite.

Da, vreau să mă călugăresc, dar nu mai vreau să vorbesc despre asta. Nu vrea familia să mai vorbesc despre asta. Dar nu este decizie, e gând, intenție… Decizia e altceva, gândul e altceva… În primul rând, trebuie să am acordul familiei. Nu acum, tată, nu se pune problema în următorii ani. Peste 10-15 ani, aș vrea să las totul în regulă și să mă duc acolo. E un loc frumos, liniștit. Și aș vrea să stau de vorbă cu oamenii… Ce vreau este greu, dar nu imposibil„, a declarat Gigi Becali pentru cancan.ro.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
1
mai
23:45
Borussia Dortmund – PSG 1-0! Fullkrug, singurul marcator într-un meci cu ocazii uriaşe! Mbappe nu s-a lipit la gol
1
mai
23:40
Gigi Buffon, emoţionat de revenirea lui Parma în Serie A! Mesaj superb după performanţa la care au contribuit Man şi Mihăilă
1
mai
23:31
FotoDennis Man şi Valentin Mihăilă, la bustul gol după ce au promovat în Serie A! Imagini de senzaţie cu românii de la Parma
1
mai
23:12
Mihai Stoica a spus totul despre sărbătoarea câştigării titlului! Ce a pregătit FCSB: „La cât am aşteptat, trebuia să facem ceva”
1
mai
23:02
VIDEOCristiano Ronaldo, un nou gol fabulos în Arabia Saudită! Starul portughez a început să danseze după ce a înscris
1
mai
22:36
Mihai Rotaru l-a descris în trei cuvinte pe Costel Gâlcă şi a spus cine ia deciziile la echipa lui: „Aşa am procedat cu toţi”
1
mai
22:08
Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY
1
mai
22:04
Mihai Stoica a anunţat care e primul jucător care poate semna cu FCSB după câştigarea titlului: „Au început negocierile”
1
mai
21:48
Jannik Sinner s-a retras de la Madrid! Organizatorii turneului au dezvăluit problema italianului
1
mai
21:29
Primele reacţii ale lui Dennis Man şi Valentin Mihăilă după ce au obţinut promovarea în Serie A!
Vezi toate știrile
Citește și