Închide meniul

Gigi Becali a anunţat că transferul jucătorului croat la FCSB a picat: „Trebuia să semneze azi”

Reclamă

Alex Masgras Publicat: 26 iunie 2023, 22:04

Gigi Becali a anunţat că transferul jucătorului croat la FCSB a picat: „Trebuia să semneze azi

Gigi Becali a dezvăluit tactica înainte de FCSB-Dinamo

Gigi Becali, patronul FCSB / ProfiMedia

Gigi Becali a anunţat că transferul jucătorului croat la FCSB a picat. Patronul roş-albaştrilor declara luni că Mihai Stoica se va ocupa de aducerea unui nou fundaş central din Croaţia.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ulterior, Gigi Becali a anunţat că fotbalistul croat şi-a dorit un contract valabil pe două sezoane cu FCSB, lucru cu care patronul echipei nu este de acord.

Gigi Becali a anunţat că transferul jucătorului croat la FCSB a picat: „Trebuia să semneze azi”

Patronul de la FCSB nu vrea să mai ofere contracte mai lungi de un an, aşa cum şi-a dorit jucătorul croat, care voia să semneze pentru două sezoane:

„E un croat. S-a înţeles un an plus un an. Şi el a zis că nu poate să fie 2 ani? Ne-am înţeles pe un an şi aşa să facem. Trebuia să semneze azi, era contractul pe un an plus un an. El voia 2 ani. Vii la FCSB şi semnezi pe un an”, a declarat Gigi Becali la digisport.ro.

De asemenea, Gigi Becali a lămurit şi situaţia lui Siyabonga Ngezana, fundaşul central din Africa de Sud. Transferul acestuia a fost anunţat în urmă cu două săptămâni, dar acesta nu a fost prezentat încă de FCSB. De asemenea, Becali a confirmat şi faptul că Djokovic a semnat:

Reclamă

„Nu ştiu nimic. Nici nu ştiu ce spuneţi. Am spus că este un ortodox pe care am putea să îl luăm. Nu am mai avut nevoie. Fundaşi dreapta avem vreo 3. Fundaşul central l-am luat. Stau acum să memorez nume? Ştiu că viza a luat, dar nu i-a luat viza. Contractul e semnat. Nu mai are rost să discutăm de un jucător care este al nostru. A făcut astăzi vizita medicală astăzi. Eu rezolv treburile şi gata. A semnat şi Djokovic”, a mai spus Gigi Becali.

Ce spunea Gigi Becali despre jucătorul croat: „MM Stoica se ocupă”

În cursul zilei de luni, Gigi Becali a anunţat un nou transfer la FCSB, după ce a reuşit să îi aducă pe Alexandru Băluţă, Damjan Djokovic şi pe Siyabonga Ngezana.

„Cred că vine. MM Stoica se ocupă. Eu nu îi ştiu numele şi nici nu vreau să mă încarc. Semnează şi pleacă în cantonament”, a spus Gigi Becali penrtu fanatik.ro.

Reclamă 4 / 0/3

Unul dintre numele care s-au vehiculat în spaţiul public este cel al lui Anton Kresic, care a jucat în ultimul sezon la Rijeka.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:39 Marian Iancu, la un pas de revenirea în fotbalul românesc! Echipa cu care vrea să facă performanţă: „Aş merge şi eu ca acţionar” 12:31 CSA Steaua, sancţionată de Comisia de Disciplină! Echipa din Ghencea va juca fără spectatori! Ce amendă trebuie să plătească 12:10 Statuia lui Dani Alves din oraşul natal a fost retrasă 11:55 Programul complet al Marelui Premiu de la Miami (3-5 mai, AntenaPLAY)! Calificările şi cursele sunt şi pe Antena 3 CNN 11:31 Coventry – Ipswich LIVE VIDEO (22:00, AntenaPLAY). Oaspeţii, meci cu miză uriaşă pentru promovarea în Premier League 11:30 Slovenia – România LIVE VIDEO (13:30, AntenaPLAY), la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, Grupa A 11:16 Farul aşteaptă ofertele de milioane de euro ale lui Gigi Becali: „Nu ne permitem să refuzăm” 10:47 Tragedie uriaşă pentru Francis Ngannou! Fostul campion din MMA a anunţat decesul fiului său 10:08 Andrea Compagno a fost şocat atunci când a văzut clasamentul din Liga 1: „Nu pot să îmi explic” 9:50 Primul jucător dat afară de Dan Petrescu de la CFR Cluj! Neluţu Varga a făcut anunţul: „Nu îl vrea” Vezi toate știrile
Citește și