Închide meniul

Gigi Becali a anunţat un nou transfer la FCSB: „Semnează şi pleacă în cantonament! MM Stoica se ocupă!”

Valentin Pîrcălabu Publicat: 26 iunie 2023, 19:41

Reclamă
Gigi Becali a anunţat un nou transfer la FCSB: „Semnează şi pleacă în cantonament! MM Stoica se ocupă!

Gigi Becali a anunţat un nou transfer la FCSB

Gigi Becali, în timpul unei conferinţe de presă / Hepta

Gigi Becali a anunţat un nou transfer la FCSB, după ce a reuşit să îi aducă pe Alexandru Băluţă, Damjan Djokovic şi pe Siyabonga Ngezana.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

FCSB va transfera un fundaş central croat, scrie fanatik.ro. Becali a confirmat transferul pentru sursa citată, însă nu a dat numele jucătorului.

Gigi Becali a anunţat un nou transfer la FCSB

”Cred că vine. MM Stoica se ocupă. Eu nu îi ştiu numele şi nici nu vreau să mă încarc. Semnează şi pleacă în cantonament”, a spus Gigi Becali pentru sursa mai sus citată.

Unul dintre numele care s-au vehiculat în spaţiul public este cel al lui Anton Kresic, care a jucat în ultimul sezon la Rijeka.

Gigi Becali, ultimele detalii despre transferul lui Vlad Chiricheş la FCSB

Gigi Becali a oferit ultimele detalii despre transferul lui Vlad Chiricheş la FCSB. Finanţatorul roş-albaştrilor susţine că pretenţiile căpitanului naţionalei României sunt ridicate.

Reclamă

Becali i-a ratat deja pe Ulrich Meleke, ajuns sub comanda lui Mirel Rădoi, la Al-Bataeh, şi pe Andre Duarte, care va merge în Serie B, competiţie care este exclusiv în AntenaPLAY. Acum, Chiricheş se află printre variantele rămase pentru Gigi.

“Salariul pe un an al lui Chiricheş costă cât transferul definitiv al lui Burcă. El trebuie să dea un răspuns. A spus că aşteaptă să vadă ce are, eu i-am făcut o ofertă, dar o să vedem.

Aşteptăm să dea un răspuns. Mai avem vreo doi pe listă, dar nu sunt convins de ei. Nu mai iau decât jucători care pasează. Pentru că aşa am luat golurile de la 2-0 (n.r. cu Farul). Toată lumea «zbang» în ele”, a spus Becali, citat de fanatik.ro.

Reclamă 4 / 0/3

Fundașul a mai fost legitimat la echipa „roș-albastră” în perioada ianuarie 2012 – august 2013. Alături de FCSB, Chiricheș a reușit să câștige două titluri de campion, în sezoanele 2012/2013 și 2013/2014 și o Supercupă a României, în sezonul 2013/2014.

Mihai Stoica, dezvăluiri despre cea mai cruntă beție a lui Vlad Chiricheș

Mihai Stoica a făcut dezvăluiri despre cea mai cruntă beție a lui Vlad Chiricheș. Oficialul de la FCSB și-a adus aminte despre un episod din anul 2014, în care Vlad Chiricheș, pe atunci legitimat la FCSB, a fost filmat în timp ce avea nevoie de ajutor pentru a intra în casă.

Mihai Stoica a vorbit despre seara din 2014, în care fostul căpitan al echipei naționale a petrecut peste măsură, alături de colegii săi. Oficialul de la FCSB a recunoscut că a participat și el la petrecere și a dezvăluit detalii interesante de la aceasta.

„A fost cu mine în seara aia (n.r. – Chiricheş), am fost împreună. Am fost în club, îţi dai seama că nu te duci în club să mănânci profiterol. S-a mai băut, dar era clar că nu era obişnuit să bea. Bătea şi crivăţul afară. Oameni care nu sunt obişnuiţi să bea, că pe ăia care beau nu-i simţi când sunt…

Să vă mai zic ceva. În 2006 am câştigat campionatul cu Steaua (n.r. – FCSB) la Vaslui şi a fost cortegiu de la Vaslui şi, bineînţeles, că s-a băut bere în autocar, nu mai conta nimic. L-am prins pe Petre Marin şi l-am ţinut să-i turnăm bere… Stătea cu dinţii strânşi. Nu voia să bea alcool, că el nu consuma alcool. Râdea şi el, râdeam toţi, zicea să-l lăsăm în pace. Nici nu e vreo nenorocire dacă bei”, a spus Stoica, la orangesport.ro.

Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
11:56 Primul jucător care va pleca de la Dinamo, la finalul sezonului! Kopic a renunţat la serviciile lui 11:34 Primele mutări făcute de Dan Şucu la Rapid! Cine va fi noul director sportiv al echipei! Daniel Niculae, OUT 11:15 Gigi Becali s-a enervat pe Mihai Stoica! Ce a produs furia patronului de la FCSB: „Băi, nu te enerva aiurea!” 10:37 VIDEORomânii atacă tabloul principal de la Saudi Smash 2024. Eduard Ionescu s-a calificat în turul 2, LIVE în AntenaPLAY 10:34 „Unde vei juca în sezonul viitor?” Răspunsul dat imediat de Risto Radunovic! Fundaşul, aproape să-şi încheie contractul cu FCSB 10:14 „Ne-am ţinut de cuvânt!” FCSB se „mută” în sezonul viitor! Mihai Stoica a anunţat pe ce arenă vor evolua campionii 9:57 Topul în care Simona Halep şi Serena Wiiliams strălucesc încă. Ce performanţă pentru Aryna Sabalenka 9:39 Oferta pe care Dan Şucu i-a făcut-o lui Mircea Lucescu: „Vino!” Răspunsul dat imediat de pe „Il Luce” 9:01 Sebastian Vettel va pilota monopostul McLaren MP4/8 al lui Ayrton Senna în weekendul Marelui Premiu din Emilia-Romagna 8:42 Kylian Mbappe, mesaj de patru cuvinte după ce PSG a fost învinsă de Borussia Dortmund! Postarea făcută imediat după meci Vezi toate știrile
Citește și