Închide meniul

Gigi Becali a anunţat că Vali Creţu nu mai joacă la FCSB! „Nu mai calcă pe iarbă la FCSB. Ce prostii a făcut aseară”

Dan Roșu Publicat: 4 aprilie 2023, 12:53

Reclamă
Gigi Becali a anunţat că Vali Creţu nu mai joacă la FCSB! „Nu mai calcă pe iarbă la FCSB. Ce prostii a făcut aseară

Gigi Becali a anunţat că Vali Creţu nu mai joacă la FCSB

Gigi Becali, într-o conferinţă de presă / Hepta

Gigi Becali a anunţat că Vali Creţu nu mai joacă la FCSB. Fundaşul a fost introdus pe finalul meciului cu Sepsi, în locul lui Florinel Coman, dar cele 10 minute pe care le-a jucat i-au fost de ajuns patronului roş-albaştrilor pentru a lua o decizie.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Sorescu este fundaşul dreapta bătut în cuie în primul 11 al lui Elias Charalambous, iar, la nevoie, şi Ovidiu Popescu poate evolua în flancul drept.

Gigi Becali a anunţat că Vali Creţu nu mai joacă la FCSB

„Ne trebuie fundași. Vali Crețu nu mai calcă pe iarbă la FCSB în viața lui, nu mai intră niciodată. Ce prostii a făcut aseară, ce emoții mi-a dat, mi-a ajuns!

Poate un fundaș și un coordonator mai avem nevoie. Șut nu a fost în apele lui și a mers echipa. Nu am avut dirijor. Pentru mine, Șut e dirijor”, a spus Becali, într-o conferinţă de presă.

Becali: Sunt mulţumit de antrenor

Gigi a spus şi că l-a mulţumit debutul lui Elias Charalambous. Cipriotul de 42 de ani şi-a luat rolul în serios şi a dat indicaţii în timpul meciului. El rămâne totuşi un paravan pentru Mihai Pintilii, până când acesta va rezolva problema licenţei PRO.

Reclamă

„Sunt foarte mulțumit de antrenor, de rezultat, dar nu de joc. Așa nu luăm campionatul. O echipă bună trebuie să aibă mingea. O echipă care vrea campionatul nu trage de timp când conduce, mă refer la ultimul sfert de oră. Nu se poate așa, o să le zic. Avem valoare, iar Sepsi echipa de pe ultimul loc. Mingea trebuie să fie la mine. Vreau posesie.

Am pierdut cu CSU două puncte, nu am zis nimic, pentru că am avut posesia. Aseară am dat goluri datorită valorii individuale. O echipă care vrea camopionatul nu riscă, trebuie să câștige cu siguranță”, a mai spus Gigi Becali.

FCSB, victorie uriaşă pe terenul lui Sepsi

FCSB a avut probleme în startul primului meci în care l-a avut pe bancă pe Elias Charalambous, cipriotul cu licenţă PRO. Risto Radunovic a fost autorul unui autogol încă din minutul 6. Roş-albaştrii au întors rapid scorul. Andrea Compagno (8) şi Florinel Coman (19) au reuşit să îl învingă pe Niczuly. În minutul 63, Safranko a avut un gol anulat cu VAR şi FCSB a reuşit să se impună şi să plece cu toate punctele de la Sfântu Gheorghe.

Reclamă 4 / 0/3

Cu această vitorie, FCSB a reuşit să se apropie la trei puncte de liderul Farul Constanţa. S-a redus considerabil şi distanţa faţă de CFR Cluj, la un punct. Jucătorii lui Dan Petrescu sunt fără victorie în play-off. Campioana en-titre a remizat atât cu Rapid, cât şi în această etapă cu Universitatea Craiova.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:18 Românii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Trei români joacă vineri, LIVE în AntenaPLAY 22:15 „Nu l-am sunat pe Gigi Becali că nu am fost în halul ăla de beat!” Tamaş, dezvăluiri colosale: „Aoleu, iar s-a îmbătat Găbiță!” 21:58 LIVE TEXTAS Roma – Bayer Leverkusen şi Marseille – Atalanta se joacă ACUM. Au înceăut semifinalele Europa League şi Conference League 21:50 România s-a calificat în finală la Campionatul European de gimnastică de la Rimini. Alte trei finale pe aparate pentru tricolore 21:40 Claudiu Keşeru, categoric după ce FCSB a cucerit titlul: „E momentul să plece”. Ce şanse le dă roş-albaştrilor în Europa 20:53 Prima reacţie a lui Marius Şumudică, după întâlnirea de taină cu Dan Şucu: „Nu se gândește decât la binele Rapidului!” 20:52 Victor Piţurcă, şocat de „perla” Universităţii Craiova: „După 10 minute era sufocat. Patronul ar trebui să îşi pună întrebarea” 20:20 Programul complet al Marelui Premiu de la Miami (3-5 mai, AntenaPLAY)! Calificările şi cursele sunt şi pe Antena 3 CNN 20:18 Marius Lăcătuş a dat verdictul, după titlul câştigat de FCSB! „Fiara” ştie unde s-a făcut diferenţa 20:16 VideoTeodora, fiica lui Mihai Stoica, dezvăluiri emoţionante despre tatăl său şi FCSB: „E ca o altă familie pentru mine!” EXCLUSIV Vezi toate știrile
Citește și