Închide meniul

Cristiano Bergodi a auzit ce a spus Gigi Becali şi a reacţionat la conferinţa de presă: „Mă face să râd. Au adus artificiile?”

Bogdan Stănescu Publicat: 15 februarie 2024, 23:47

Reclamă
Cristiano Bergodi a auzit ce a spus Gigi Becali şi a reacţionat la conferinţa de presă: „Mă face să râd. Au adus artificiile?

Cristiano Bergodi a auzit ce a spus Gigi Becali şi a reacţionat la conferinţa de presă

Cristiano Bergodi, la conferinţa de presă / captura Facebook Rapid

Cristiano Bergodi a auzit ce a spus Gigi Becali despre faptul că FCSB ar fi deja campioană şi a reacţionat la conferinţa de presă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Antrenorul Rapidului e convins că FCSB nu a cucerit deja titlul. Bergodi a punctat că, în acest moment, Rapid e outsider în lupta la titlu, dar a subliniat că diferenţa de puncte faţă de FCSB poate fi redusă. Totodată, Bergodi a dezvăluit că a râs când l-a auzit pe Becali.

Cristiano Bergodi a auzit ce a spus Gigi Becali şi a reacţionat la conferinţa de presă: „Mă face să râd. Au adus artificiile?”

”Eu nu mă gândesc la faptul că FCSB ar putea fi deja campioană, chiar dacă toată lumea spune asta, eu știu că experiența trăită ca jucător și antrenor aici în România îmi spune că se poate întâmpla orice în acest mini-campionat de 10 meciuri. Este intensitate maximă, trebuie să vedem cum ajungem acolo cu pregătirea fizică, mentală, accidentări, suspendări, este un alt campionat.

Nu mă deranjează, pe mine mă face să râd, cu tot respectul, când am auzit că gata, au adus artificiile, sunt campioni, am râs. Vom vedea mai încolo, acum e devreme să vorbim, vedem după aceste cinci meciuri”, a spus Cristiano Bergodi la conferinţa de presă de dinainte de meciul cu Hermannstadt.

Rapid – Hermannstadt se joacă mâine, de la ora 20:00, pe stadionul din Giuleşti. Meciul va fi în format LIVE TEXT pe AS.ro.

Reclamă

Gigi Becali, avertizat şi de Victor Becali în privinţa Rapidului: „Va lua trofee”

Gigi Becali e avertizat de vărul său, Victor Becali, în plină luptă pentru câştigarea campionatului. Victor Becali, vărul primar al lui Gigi Becali, apreciază ce se întâmplă la Rapid.

Dan Şucu a reuşit 8 achiziţii în această iarnă şi joi clubul giuleştean a anunţat că a rezolvat şi transferul definitiv al lui Claudiu Petrila.

”Trofeele nu au venit la FCSB, dar au fost mereu în lupta pentru campionat. Au pierdut campionatul cu Farul, dar au condus cu 2-0. Eu cred că Rapid va lua trofee, dar pentru aceste trofee trebuie să lupți, nu e nevoie doar de investiții”, a declarat Victor Becali pentru playsport.ro.

Reclamă 4 / 0/3

Gigi Becali a spus în mai multe rânduri în ultimul timp că FCSB va cuceri clar campionatul, urmând ca celelalte echipe să se lupte pentru locul 2.

FCSB e pe primul loc în acest moment în Liga 1, cu 54 de puncte, obţinute în 25 de etape. Rapid e pe locul 2, cu 45 de puncte. Dan Şucu a investit masiv în perioada de mercato, tocmai pentru a crea o echipă de titlu în Giuleşti.

Claudiu Petrila, transferat definitiv de Rapid! Anunţul clubului din Giuleşti! Până când a semnat jucătorul cu echipa lui Şucu

Claudiu Petrila a fost transferat definitiv de Rapid! Jucătorul în vârstă de 23 de ani va rămâne până în 2026 în Giuleşti, în cazul în care nu va veni o ofertă importantă pentru el.

Petrila a revenit, recent, pe gazon după o accidentare. În meciul CFR Cluj – Rapid 0-1, Petrila a fost introdus pe teren de către Bergodi în minutul 69, în locul lui Jayson Papeau.

Claudiu Petrila, unul dintre jucătorii ce au impresionat în prima parte a sezonului, a fost transferat definitiv de Rapid.

Împrumutat inițial de la CFR Cluj, Rapid l-a achiziționat pe mijlocașul născut la Sânnicolau Mare, cel mai bun pasator din acest sezon.

În vârstă de 23 de ani, Petrila a reușit să înscrie patru goluri în cele 14 meciuri jucate, oferind șase pase decisive.

Reclamă

Petrila îmbracă tricoul alb-vișiniu al Rapidului până în 2026″

Din vara anului trecut, Petrila îmbracă tricoul alb-vișiniu al Rapidului, și o va face până în 2026.

În carieră, pe lângă CFR Cluj și Rapid, Claudiu a mai evoluat un sezon la Sepsi OSK, unde a fost, de asemenea, împrumutat de către clujeni.

În prima parte a sezonului, mijlocașul de bandă a suferit o accidentare ce l-a ținut în afara terenului timp de trei luni, acesta revenind în meciul cu Oțelul Galați, din etapa #24.

Cel mai bine cotat jucător al Rapidului pe transfermarkt, cu o cotă de 1,8 milioane de euro, Petrila a evoluat un meci la naționala mare a României, în „amicalul” contra Sloveniei, din noiembrie 2022”, a transmis Rapid pe site-ul său oficial.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:11 Suspendare uriaşă primită de Hakim Abdallah, după ce l-a băgat în spital pe Romario Benzar! Lovitură primită de Dinamo 22:07 LIVE TEXTBayern Munchen – Real Madrid 0-0. Duel stelar în semifinalele Ligii Campionilor 21:55 LIVE VIDEOCoventry – Ipswich, acum în AntenaPLAY. Oaspeţii pot urca pe loc pentru promovare directă în Premier League 21:35 Handbaliştii de la Dinamo s-au calificat în Turneul Final Four al European League! Performanţă de senzaţie, după 20 de ani! 21:13 EXCLUSIVVictor Piţurcă nu concepe ca Gigi Becali să preia stadionul Steaua: „Să-şi vadă de echipa lui”! Replică dură pentru milionar 20:24 Rapid – FCSB s-ar putea juca fără spectatori! Fanii „alb-vişinii” au aruncat cu torţe şi cu oltenii! Ce scrie în regulament 20:03 Thibaut Courtois, OUT de la EURO 2024! Decizia finală luată cu 54 de zile înainte de Belgia – România 19:37 „Îi schimbaţi pe Daniel Niculae şi Bogdan Lobonţ?” Victor Angelescu, anunţ despre ceea ce urmează la Rapid: „Nu mă aşteptam!” 19:36 Walter Zenga a fost demis după 4 luni! Bilanţ catastrofal al fostului antrenor al FCSB-ului la ultima echipă! 19:10 EXCLUSIVPetrolul a primit interdicţie la transferuri! A treia echipă din play-out sancţionată de FIFA în această lună Vezi toate știrile
Citește și