Închide meniul

Gigi Becali a anunţat ce fel de jucători vrea să aducă în iarnă! Cu cine vrea patronul FCSB să cucerească titlul

Alex Masgras Publicat: 1 decembrie 2023, 16:39

Reclamă
Gigi Becali a anunţat ce fel de jucători vrea să aducă în iarnă! Cu cine vrea patronul FCSB să cucerească titlul

Gigi Becali a anunţat ce fel de jucători vrea să aducă în iarnă

Gigi Becali, în timpul unei conferinţe de presă / Hepta

Gigi Becali a anunţat ce fel de jucători vrea să aducă în iarnă. Patronul celor de la FCSB se pregăteşte pentru perioada de mercato din iarnă şi vrea întăriri, pentru a fi sigur că în acest sezon va cuceri titlul din Liga 1.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

După primele 17 etape, FCSB este lider în Liga 1, la 5 puncte deasupra celor de la CFR Cluj. La finalul sezonului regulat, punctele obţinute de echipe se vor înjumătăţi.

Gigi Becali a anunţat ce fel de jucători vrea să aducă în iarnă

Gigi Becali nu concepe să rateze titlul şi în acest sezon, iar patronul FCSB se pregăteşte să aducă întăriri. Patronul roş-albaştrilor vrea să aducă un atacant şi un inter. Becali a declarat că îşi doreşte încă un jucător de tipul lui Olaru, de genul celor ca Cicâldău sau Nistor.

Cu toate acestea, Becali este nemulţumit de opţiunile pe care le are pe plan intern, aşa că, cel mai probabil, achiziţiile din iarnă vor fi din străinătate:

„Pe lângă un atacant, mai vreau un «optar». Eu nu spun că Ovidiu Popescu și Djokovic nu sunt jucători buni, dar mai vreau un Olaru, însă e greu să găsești… Probabil va fi din străinătate, acum nu știu exact cine. Din România nici nu ai pe cine să iei.

Reclamă

Vreau un fel de Cicâldău. Bine, pe Cicâldău e greu să-l iei. Dar ca idee… Sau uite, un fel de Nistor, care să fie mai tânăr și să alerge mai mult”, a declarat Gigi Becali, potrivit gsp.ro.

Andrea Compagno, dezvăluiri uluitoare despre Gigi Becali

Andrea Compagno a făcut dezvăluiri uluitoare despre Gigi Becali. Atacantul celor de la FCSB a oferit declarații despre sezonul pe care îl are la echipa roș-albastră și susține că randamentul său scăzut este cauzat și de criticile patronului.

Andrea Compagno nu a mai marcat la FCSB de la sfârșitul lunii septembrie. La momentul respectiv, atacantul italian reușea o „dublă” în duelul cu Hermannstadt. Recent, Gigi Becali a dezvăluit că în iarnă va transfera un atacant la formația sa, fiind nemulțumit de randamentul lui Compagno.

Reclamă 4 / 0/3

„Sunt meciuri pe care le-am visat de mic. Meciul cu West Ham de la Londra a fost unul dintre visele mele îndeplinite. Perioada aceea a fost foarte ciudată pentru că nu te gândești să se schimbe totul într-o noapte. Să se schimbe toată viața așa repede. Mi-amintesc când intram pe tunel la meciul cu West Ham și erau Scamacca, Paqueta. Wow! A fost foarte frumos. S-a schimbat totul pe repede înainte. De la Craiova la Londra, cu West Ham! La FCSB nu e așa liniște ca la FC U Craiova, dar niciodată nu am avut probleme cu presiunea. Fotbaliștii care vor performanță trebuie să aibă și presiune.

E normal să te schimbi atunci când nu primești atât de multă încredere. Asta am simțit, dar eu nu zic că e o problemă de atmosferă. E o problemă a mea. În viață, 90 la sută contează cum reacționăm la ce se întâmplă și doar 10 la sută ce se întâmplă. Am simțit această schimbare și poate că am pierdut din încrederea în mine, din cauza atmosferei, din cauza patronului”, a declarat Andrea Compagno, conform fanatik.ro.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:00 „Foarte tare m-am simţit sabotat de Steaua!” Mircea Lucescu, dezvăluiri din culise despre marea lovitură primită în carieră 22:50 Vinicius Jr a deschis scorul în Bayern Munchen – Real Madrid după o fază splendidă! Assist de senzaţie al lui Toni Kroos! 22:23 Conducerea Rapidului a confirmat că vrea să îl aducă pe Mircea Lucescu în Giuleşti: „Ne dorim”! De ce depinde lovitura verii 22:11 Suspendare uriaşă primită de Hakim Abdallah, după ce l-a băgat în spital pe Romario Benzar! Lovitură primită de Dinamo 22:07 LIVE TEXTBayern Munchen – Real Madrid 1-1. Vinicius a deschis scorul, Leroy Sane a reuşit să egaleze 21:55 LIVE VIDEOCoventry – Ipswich, acum în AntenaPLAY. Oaspeţii pot urca pe loc pentru promovare directă în Premier League 21:35 Handbaliştii de la Dinamo s-au calificat în Turneul Final Four al European League! Performanţă de senzaţie, după 20 de ani! 21:13 EXCLUSIVVictor Piţurcă nu concepe ca Gigi Becali să preia stadionul Steaua: „Să-şi vadă de echipa lui”! Replică dură pentru milionar 20:24 Rapid – FCSB s-ar putea juca fără spectatori! Fanii „alb-vişinii” au aruncat cu torţe şi cu oltenii! Ce scrie în regulament 20:03 Thibaut Courtois, OUT de la EURO 2024! Decizia finală luată cu 54 de zile înainte de Belgia – România Vezi toate știrile
Citește și