Închide meniul

Gigi Becali a anunţat ce îi lipseşte lui Florinel Coman pentru a fi din nou „Mbappe”: „De asta are nevoie!”

Iulian Focșăneanu Publicat: 20 octombrie 2023, 8:43

Reclamă
Gigi Becali a anunţat ce îi lipseşte lui Florinel Coman pentru a fi din nou „Mbappe: „De asta are nevoie!

Gigi Becali a anunţat ce îi lipseşte lui Florinel Coman pentru a fi din nou "Mbappe"

Gigi Becali şi Florinel Coman / Colaj Profimediaimages

Gigi Becali a anunţat ce îi lipseşte lui Florinel Coman pentru a fi din nou jucătorul pe care îl numea „Mbappe”. Patronul FCSB-ului continuă să spere că atacantul în vârstă de 25 de ani poate ajunge să valoreze zeci de milioane de euro.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Florinel Coman tocmai a marcat în victoria României cu Andorra, scor 4-0. Starul vicecampioanei din Liga 1 a punctat din pasa lui Ianis Hagi. A „spart” gheaţa şi în tricoul reprezentativei de seniori.

Gigi Becali a anunţat ce îi lipseşte lui Florinel Coman pentru a fi din nou „Mbappe”

Becali anunţă că a primit veşti despre evoluţia lui Coman de la Mihai Pintilii. E sigur că Florinel are nevoie de ajutorul coechipierilor de la FCSB pentru a marca meci de meci şi a făcut o comparaţie cu Ianis Hagi.

Nu m-am uitat la meci, dar Mihai (n.r. Mihai Pintilii) mi-a zis că a jucat foarte bine. Eu cred că el are nevoie de echipă ca să poată juca, să fie valoros. Nu are nevoie de nouă jucători, are nevoie de măcar unul sau doi.

El are nevoie de un jucător cu care să se înțeleagă. Ianis știe fotbal, nu pot să zic că e ca taică-său, dar el cunoaște fotbal”, a declarat Gigi Becali pentru digisport.ro.

Reclamă

Cotat la 4 milioane de euro, Florinel Coman are 4 goluri şi 6 pase decisive în cele 11 meciuri din această ediţie a Ligii 1.

Ce a declarat Florinel Coman după primul său gol la naţionala României

Florinel Coman a marcat în cel de-al zecelea meci la echipa naţională. A fost debutat sub „tricolor” de Cosmin Contra, în 2019, într-un meci din preliminariile EURO 2020, cu Insulele Feroe.

Am făcut un meci foarte bun, am pasat, am jucat şi la rezultat. Ne-am mobilizat să îi luăm tare din primul minut. Am intrat cu gândul de a face un meci bun, de a marca multe goluri. Indiferent de ce rezultat era în partea cealaltă era clar că trebuie să schimbăm ceva la acest meci. Iată că am reuşit să câştigăm. Am păstrat ce a fost bun cu Belarus şi ne bucurăm că în această seară am şi reuşit să băgăm mingea în poartă.

Reclamă 4 / 0/3

După meciul cu Belarus ne gândeam la calcule, dar sincer ne gândeam că putem face mai mult în această grupă şi ne bucurăm că terminăm acţiunea pe primul loc.

Era clar că am trăit cu echipa, am trăit la intensitate maximă acel meci (n.r. cu Belarus). Aşa se trăieşte pe bancă, este mai dificil. Pentru cei care au jucat, i-a încurajat înainte de meci. Nu contează cine intră, contează plusul de care avem nevoie.

Îmi pare rău pentru ce s-a întâmplat cu Israel, că sunt în situaţia aceasta. Nu vreau să comentez. Timpul le va rezolva pe toate. Nu contează unde jucăm, clar trebuie să mergem la victorie.

(Ce înseamnă pentru tine faptul că ai marcat la naţională?) Sunt mândru de mine, aveam nevoie de acest gol. M-am gândit foarte mult la acest gol, de la prima convocare. Sunt fericit că am reuşit şi sper ca din momentul acesta m-am descătuşat şi că voi marca foarte multe goluri.

Au venit impresarii să vorbim, să ne întâlnim mâine. Nimic mai mult. Sincer, nu este perioda de transfer, nu mă gândesc la niciun transfer. Sunt fericit că am marcat„, a declarat Florinel Coman la finalul meciului, în exclusivitate pentru AntenaSport.

Recomandări
Citește și:

Credeţi că există vreo şansă ca Gigi Becali să se împace cu CSA Steaua?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:12 LIVE TEXTReal Madrid – Bayern Munchen 0-0. Meci infernal pe Santiago Bernabeu. Vom afla finala Ligii Campionilor 23:05 Problemă uriaşă pe Arena Naţională înainte de meciul în care jucătorii FCSB-ului vor primi trofeul şi medaliile de campioni! 22:31 Valentin Ceauşescu, dezvăluiri de senzaţie! Cine e jucătorul Stelei care i-a cerut ceva ieşit din comun: „Asta, niciodată” 22:26 Fiorentina, din nou în finala Conference League! Italienii au trecut în semifinale de Club Brugge 21:56 Adi Popa a spus ce au făcut jucătorii de la CSA Steaua în ziua în care s-au împlinit 38 de ani de la câştigarea Cupei Campionilor 21:43 Claudiu Niculescu a început să râdă când a fost întrebat de Dinamo, după despărţirea de Şelimbăr! Mesaj clar pentru conducere 21:02 FotoAdrian Mutu, poză cu un crocodil, alături de soţie şi de fiul Tiago: „O zi minunată” 20:53 Jaqueline Cristian, în turul 2 de la Roma! Posibil duel „de foc” cu Coco Gauff în turul 3 20:28 FotoTeodora Stoica, imagini emoţionante cu tatăl ei, Mihai Stoica: „Un vis devenit realitate” 20:14 Rapid are un nou director sportiv! Anunţul oficial al clubului patronat de Dan Şucu Vezi toate știrile
Citește și