Închide meniul

Gigi Becali a anunţat ce jucători pleacă de la FCSB în iarnă: „Aşa trebuie!” Ce a spus despre Luis Phelipe

Viviana Moraru Publicat: 10 decembrie 2023, 23:04

Reclamă
Gigi Becali a anunţat ce jucători pleacă de la FCSB în iarnă: „Aşa trebuie! Ce a spus despre Luis Phelipe

Gigi Becali a anunţat al treilea transfer al iernii la FCSB

Gigi Becali, în timpul unei conferinţe de presă / Hepta

Gigi Becali a anunţat ce jucători pleacă de la FCSB în iarnă. Patronul roş-albaştrilor a declarat că se va despărţi de cel puţin patru fotbalişti în pauza competiţională ce urmează, printre ei fiind Dorin Rotariu şi Cristi Ganea.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gigi Becali a oferit declaraţii şi despre Luis Phelipe, jucător deja transferat de FCSB de la Poli Iaşi. Mijlocaşul se va alătura echipei din iarnă, latifundiarul din Pipera mărturisind pe ce poziţie va evolua acesta.

Gigi Becali a anunţat ce jucători pleacă de la FCSB în iarnă

Gigi Becali a declarat că Dorin Rotariu, Cristi Ganea şi Valentin Creţu vor pleca de la FCSB în iarnă. În privinţa lui Andrea Compagno, patronul echipei a mărturisit că italianul va pleca de la echipă doar în cazul în care va primi o ofertă bună pe numele său.

„Am dominat clar… în primele 15 minute ne-au luat tare, mi-a fost frică. Am avut ocazii clare, Compagno trebuia să o bage în poarta goală.

Dacă noi am jucat cu CFR şi am rămas la 5 puncte… acum Craiova şi Rapid să joace cu CFR. Pe mine mă interesează CFR, atât, celelalte nu mă interesează. Poate un pic Craiova, dar nu mă interesează.

Reclamă

N-am spus de Compagno că mă despart… mă despart cu bani, dacă îl cumpără cineva. Acum dacă noi am luat jucătorul de la Iaşi, poate să joace Compagno atacant. E posibil să nu îl mai iau pe ăla. Poate joacă Phelipe decar şi nu mai joacă Coman.

Aşa trebuie… sau dacă vine ‘Baba La Hasan’ jucăm cu el în 4-3-3. Sunt câţiva jucători, Rotariu… fundaşul stânga Ganea… Creţu. Sunt 4-5 jucători de care ne despărţim. Vedem”, a declarat Gigi Becali, conform digisport.ro.

Verdictul specialistului după golul senzaţional al lui Florinel Coman, anulat de VAR, în CFR – FCSB 1-1

Verdictul specialistului după golul senzaţional al lui Florinel Coman, anulat de VAR, a venit. Adrian Porumboiu a susţinut că a fost fault la duelul dintre Creţu şi Otele şi că golul a fost anulat pe drept de Sebastian Colţescu.

Reclamă 4 / 0/3

„E ok și nu e ok. Decizia în sine e una clară. Faultul este evident, deci apărătorul lovește mingea, într-adevăr, dar după ridică piciorul și faultează. Faultul e evident, numai că arbitrul putea să preîntâmpine faza asta, să oprească jocul.

Nu l-a oprit, lasă impresia că faza e corectă, iar pe urmă îl întoarce VAR-ul la o fază pe care el o arătase că o gestionase foarte bine.

Protocolar sună cam așa: dacă tu ai controlat faza și ești sigur pe ea, nu te mai întoarce VAR-ul, dar, în esență, decizia corectă este lovitură liberă directă pentru CFR. Așa stau lucrurile”, a spus Porumboiu, citat de gsp.ro.

Recomandări
Citește și:

Credeţi că există vreo şansă ca Gigi Becali să se împace cu CSA Steaua?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:25 LIVE TEXTReal Madrid – Bayern Munchen 0-1. Alphonso Davies a marcat un gol superb pe Bernabeu 23:05 Problemă uriaşă pe Arena Naţională înainte de meciul în care jucătorii FCSB-ului vor primi trofeul şi medaliile de campioni! 22:31 Valentin Ceauşescu, dezvăluiri de senzaţie! Cine e jucătorul Stelei care i-a cerut ceva ieşit din comun: „Asta, niciodată” 22:26 Fiorentina, din nou în finala Conference League! Italienii au trecut în semifinale de Club Brugge 21:56 Adi Popa a spus ce au făcut jucătorii de la CSA Steaua în ziua în care s-au împlinit 38 de ani de la câştigarea Cupei Campionilor 21:43 Claudiu Niculescu a început să râdă când a fost întrebat de Dinamo, după despărţirea de Şelimbăr! Mesaj clar pentru conducere 21:02 FotoAdrian Mutu, poză cu un crocodil, alături de soţie şi de fiul Tiago: „O zi minunată” 20:53 Jaqueline Cristian, în turul 2 de la Roma! Posibil duel „de foc” cu Coco Gauff în turul 3 20:28 FotoTeodora Stoica, imagini emoţionante cu tatăl ei, Mihai Stoica: „Un vis devenit realitate” 20:14 Rapid are un nou director sportiv! Anunţul oficial al clubului patronat de Dan Şucu Vezi toate știrile
Citește și