Închide meniul

Gigi Becali a anunţat ce se întâmplă cu Siyabonga Ngezana: „Când o să intre nu va mai fi scos de nimeni”

Reclamă

Bogdan Stănescu Publicat: 23 august 2023, 17:04

Gigi Becali a anunţat ce se întâmplă cu Siyabonga Ngezana: „Când o să intre nu va mai fi scos de nimeni

Gigi Becali a anunţat ce se întâmplă cu Siyabonga Ngezana

Siyabonga Ngezana, în FCSB - PAOK / Captură AntenaSport

Gigi Becali a anunţat ce se întâmplă cu Siyabonga Ngezana. Fundaşul sud-african de 25 de ani nu a jucat încă niciun minut într-un meci oficial al FCSB.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Patronul FCSB declara că Ngezana va evolua cu Poli Iaşi, dar sud-africanul nu a fost introdus în teren. Becali a explicat acum de ce.

Gigi Becali a anunţat ce se întâmplă cu Siyabonga Ngezana

Despre Ngezana mi-a zis Vulturar (n.r. – Florin Vulturar). A zis că e bun, că e nu știu cum, și mai e și ortodox. «Bine, bă, dacă e și ortodox hai să i-l dau lui MM».

Iar MM mi-a zis: «Băi, Gigi, nu îmi vine să cred că un jucător atât de bun a rămas acolo până la ora asta. Băi, e foarte bun, dar trebuie să îl mai văd» L-a mai văzut și a zis: «Băi, Gigi, e un jucător foarte bun!» Bine, bă, dacă a zis MM, l-am luat. Și eu cred că e foarte bun, altfel nu îmi spunea MM să-l iau.

Eu cred foarte mult în el. Nu am vrut să riscăm până acum. E un jucător bun, dar nu era antrenat. Cu Iașiul (n.r. – FCSB – Poli Iași 2-1), de exemplu, dacă rămânea 2-0 în minutul 70, intra. Dar nu a mai putut intra, că s-a făcut 2-1.

Reclamă

El când o să intre în echipă nu va mai putea fi scos de nimeni. Dar e foarte greu, că și Dawa joacă bine, la fel și Chiricheș, care, deși a greșit foarte mult, mie îmi place. Chiricheș va mai crește.

Asta e cu Ngezana. Nu am dat două milioane pe el, am dat 600.000 euro”, a declarat Gigi Becali pentru digisport.ro.

Adevăratul motiv pentru care Siyabonga Ngezana nu joacă la FCSB, dezvăluit de sud-africani: „A fost găsit inapt şi incapabil!”

S-a aflat care ar fi adevăratul motiv pentru care Siyabonga Ngezana nu joacă la FCSB. A fost dezvăluit chiar de jurnaliştii sud-africani, care urmăresc cu atenţie tot ce se întâmplă cu fundaşul central în vârstă de 25 de ani.

Reclamă 4 / 0/3

Ngezana a fost prezentat oficial la începutul lunii trecute, dar încă nu a debutat oficial la vicecampioana României. Gigi Becali le-a plătit 600.000 de euro celor de la Kaizer Chiefs şi era convins că a dat o adevărată lovitură pe piaţa transferurilor.

Fostul fundaș al echipei Kaizer Chiefs, Siyabonga Ngezana, nu a debutat încă în fotbalul din Europa, dar se apropie din ce în ce mai mult de acest lucru. Între timp, Ngezana a fost pe bancă la ultimele două meciuri ale clubului său și se așteaptă să joace în curând.

De când a ajuns în România, Ngezana a petrecut toată luna iulie și începutul lunii august pe margine, după ce a fost găsit inapt și incapabil să facă față nivelului superior de pregătire de la FCSB”, au scris cei de la thesouthafrican.com, potrivit prosport.ro.

Ngezana nu a făcut deplasarea în Danemarca

Elias Charalambous a recunoscut, la conferinţa de presă, de ce nu s-a putut baza pe fundaşul sud-african pentru „dubla” cu Nordsjaelland, din turul 3 preliminar al UEFA Conference League.

Doar Ngezana nu a mers cu noi, are probleme cu viza de Schengen. Restul jucătorilor sunt cu noi. Am spus că singurul jucător indisponibil este Ngezana, din cauza problemelor cu viza”, a spus antrenorul din acte al FCSB-ului.

Siyanbonga Ngezana nu a mai evoluat până în acest moment în Europa. Fundaşul central de 25 de ani a jucat doar la formaţia din ţara sa natală, Kaizer Chiefs, la care de altfel s-a şi format.

 

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
10:35 „Are un caracter prea frumos!” Mihai Stoica nu crede că Risto Radunovic o va trăda pe FCSB! A exclus un nou „caz Bălgrădean” 10:15 Sebastian Vettel a numit cei mai buni piloți de Formula 1™ din istorie! A vorbit și despre cel mai mare rival 9:50 Dinamo – Voluntari LIVE TEXT 20:00. Meci crucial pentru salvarea de la retrogradare! „Câinii” nu își mai permit niciun pas greșit 9:28 „Imediat îl condamnă lumea!” Mihai Stoica sare în apărarea lui Ștefan Târnovanu. Ce a spus despre greșeala portarului 8:52 Denis Alibec e la retrogradare și poate ajunge gratis la FCSB! Anunțul care îi dă speranțe lui Gigi Becali 8:35 Mihai Stoica, dezvăluiri cutremurătoare despre accidentarea lui Alexandru Pantea: „Nu va fi apt pentru pregătirea de vară!” 8:15 Florinel Coman va merge la vraciul Marijana! Mihai Stoica, dezvăluiri despre starea vedetei. Verdict despre participarea la EURO 8:11 Anunţ de ultim moment despre transferul dorit de Gigi Becali pentru Dream Team-ul de Liga Campionilor de la FCSB 7:40 Jucătorul de la CFR Cluj care l-a făcut praf pe Adi Mutu şi apoi şi-a anunţat plecarea: „Nu are caracter, a vrut să se salveze” 0:27 Costel Gâlcă, după înfrângerea cu CFR Cluj: „Trebuie să facem mult mai mult să câştigăm”! Ce a spus despre lupta pentru locul 2 Vezi toate știrile
Citește și