Închide meniul

Gigi Becali a anunţat ce se va întâmpla cu Deian Sorescu, după ce i se va încheia împrumutul la FCSB: „Dacă ni-l lasă, îl luăm!”

Viviana Moraru Publicat: 23 mai 2023, 18:46

Reclamă
Gigi Becali a anunţat ce se va întâmpla cu Deian Sorescu, după ce i se va încheia împrumutul la FCSB: „Dacă ni-l lasă, îl luăm!

Gigi Becali a dezvăluit câţi bani a câştigat după revenirea FCSB-ului în Ghencea

Gigi Becali, într-o conferinţă de presă / Hepta

Gigi Becali a anunţat ce se va întâmpla cu Deian Sorescu, după ce împrumutul fundaşului la FCSB va expira la finalul sezonului. Patronul roş-albaştrilor nu este impresionat de internaţionalul român, şi ca urmare nu-l va transfera definitiv de la Rakow. Cu toate acestea, Becali a declarat că este dispus să-l mai împrumute pentru încă o stagiune pe Sorescu, dacă şi formaţia poloneză va fi de acord.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Deian Sorescu a fost împrumutat de FCSB de la Rakow la începutul sezonului. Pentru a-l transfera definitiv pe jucător, Gigi Becali trebuie să le achite polonezilor suma de 950.000 de euro.

Gigi Becali a anunţat ce se va întâmpla cu Deian Sorescu

Deian Sorescu nu l-a convins pe Gigi Becali să-l transfere definitiv la FCSB. Patronul roş-albaştrilor i-a mulţumit fundaşului pentru cele cinci luni petrecute la formaţia sa, însă a declarat că nu îi va achita clauza de transfer definitiv.

De asemenea, Becali a mărturisit că Sorescu nu trebuia să evolueze pe postul de fundaş la FCSB, calităţile acestuia fiind de mijlocaş.

Latifundiarul din Pipera a mai declarat că Deian Sorescu ar putea rămâne totuşi la FCSB şi în sezonul viitor, dacă polonezii de la Rakow sunt dispuşi să-l mai lase sub formă de împrumut pentru încă o stagiune la trupa roş-albastră.

Reclamă

„Sorescu e liber, gata. Ce să fac cu Sorescu? Îi mulțumesc pentru ce a făcut, dar nu-i mulțumesc. Păi ce a făcut ăla, Borza, pe acolo… Am zis că o să intre Cordea și stă lângă Borza. A făcut Borza ce a vrut pe acolo.

E clar să Sorescu nu e fundaș, eu mi-am dat seama că nu e fundaș. Eu mi-am dat seama că Sorescu ne-a ajutat, dacă vor să ni-l mai lase împrumut, îl luăm”, a declarat Gigi Becali, pentru fanatik.ro.

Gigi Becali a anunţat că 6 jucători pleacă de la FCSB: „La revedere, am încheiat cu ei”

Gigi Becali a anunţat că 6 jucători pleacă de la FCSB. Patronul vicecampioanei a trecut la acţiune după ce vorbea de reduceri de costuri.

Reclamă 4 / 0/3

Potrivit lui Gigi Becali, lui Joonas Tamm, Iulian Cristea, Billel Omrani, Boban Nikolov şi Valentin Creţu le expiră contractele. Celor 5 li se adaugă Deian Sorescu, pe care nu vrea să îl cumpere.

În afară de cei 6 jucători, Gigi Becali a precizat că FCSB s-ar putea despărţi şi de Răzvan Oaidă. Pe el cere însă o sumă de bani.

”Tamm, la revedere, am încheiat cu el. Tamm, Cristea, Omrani, Boban Nikolov, Crețu, cinci. Oaidă, nu. Oaidă vreau ceva bani pe el, 100-200.000. Am încheiat contractul cu ei. Ce îmi e frică e că îl ia Hagi pe Cristea și face fotbalist din el. Hagi face din nimic fotbaliști.

Sorescu e liber, al șaselea jucător. Păi ce să fac cu Sorescu, îi mulțumesc pentru ce a făcut, dar nu-i mulțumesc că ce a făcut Borza ăla pe acolo… Sorescu e clar că nu e fundaș. El într-un fel ne-a ajutat și e posibil, dacă vor să ni-l mai lase împrumut, îl luăm. Trebuie să dăm 900.000 pe el, nu putem”, a declarat Gigi Becali pentru fanatik.ro.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:45 Borussia Dortmund – PSG 1-0! Fullkrug, singurul marcator într-un meci cu ocazii uriaşe! Mbappe nu s-a lipit la gol 23:40 Gigi Buffon, emoţionat de revenirea lui Parma în Serie A! Mesaj superb după performanţa la care au contribuit Man şi Mihăilă 23:31 FotoDennis Man şi Valentin Mihăilă, la bustul gol după ce au promovat în Serie A! Imagini de senzaţie cu românii de la Parma 23:12 Mihai Stoica a spus totul despre sărbătoarea câştigării titlului! Ce a pregătit FCSB: „La cât am aşteptat, trebuia să facem ceva” 23:02 VIDEOCristiano Ronaldo, un nou gol fabulos în Arabia Saudită! Starul portughez a început să danseze după ce a înscris 22:36 Mihai Rotaru l-a descris în trei cuvinte pe Costel Gâlcă şi a spus cine ia deciziile la echipa lui: „Aşa am procedat cu toţi” 22:08 Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY 22:04 Mihai Stoica a anunţat care e primul jucător care poate semna cu FCSB după câştigarea titlului: „Au început negocierile” 21:48 Jannik Sinner s-a retras de la Madrid! Organizatorii turneului au dezvăluit problema italianului 21:29 Primele reacţii ale lui Dennis Man şi Valentin Mihăilă după ce au obţinut promovarea în Serie A! Vezi toate știrile
Citește și