Închide meniul
EXCLUSIV

Gigi Becali a anunţat cine va conduce FCSB în meciul cu Saburtalo: „La ora asta, nu am pe nimeni”

Reclamă

Dan Roșu Publicat: 25 iulie 2022, 13:10

Gigi Becali a anunţat cine va conduce FCSB în meciul cu Saburtalo: „La ora asta, nu am pe nimeni

Gigi Becali, reacţie în scandalul de la Craiova

GIgi Becali, în timpul unei conferinţe de presă / Hepta

Gigi Becali a anunţat cine va conduce FCSB în meciul cu Saburtalo, dacă FCSB nu va numi un nou antrenor. Mihai Pintilii este cel care va conduce echipa în următoarea perioadă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Nicolae Dică e favoritul lui Gigi pentru înlocuirea lui Toni Petrea. Rămâne de văzut cât de repede se va mişca patronul roş-albaştrilor. Meciul cu Saburtalo este unul decisiv pentru acest sezon. Dacă va rata calificarea în turul 3 preliminar al Conference League, FCSB va pierde 7 milioane de euro.

Gigi Becali a anunţat cine va conduce FCSB în meciul cu Saburtalo: „La ora asta, nu am pe nimeni”

„Nu ştiu dacă pun antrenor. La ora asta, nu am pe nimeni. Dacă e să aduc antrenor, ori aduc repede înainte de meciul cu Saburtalo, ori dup-aia stau. Dacă nu aduc mâine sau poimâine antrenor, Pintilii va fi pe bancă”, a spus Becali, în exclusivitate pentru Antena Sport.

Pintilii a fost secundul lui Toni Petrea, dar pe foaie el figura ca delegat, pentru că nu are licenţa PRO de antrenor. El este cursant al Şcolii de Antrenori, dar nu are încă nici Licenţa B.

Mihai Pintilii a refuzat în februarie să plece de la FCSB

Mihai Pintilii a refuzat în februarie să plece de la FCSB, chiar dacă a avut o ofertă de la Edi Iordănescu de a deveni secundul său la echipa naţională a României. Pinti a respins un salariu de 15.000 de euro, unul de cinci ori mai mare decât încasa la FCSB.

Reclamă

„Pintilii 100% va fi antrenor, într-un an jumătate își ia licența. El va fi antrenorul nostru multă vreme, până vrea el să plece. A demonstrat că e prea frumos caracter.

Avea 15.000 de euro lunar la FRF, dar a a rămas pe 3.000 de euro la FCSB. A zis că nu mă trădează, că el are bani. În viitor, voi recunoaște și eu caracterul lui frumos și va fi antrenorul nostru”, a spus Becali, la acel moment.

Mihai Pintilii a jucat pentru FCSB în perioadele 2012-2014 și 2016-2020. Mijlocașul a câștigat două campionate și o Supercupă.

Reclamă 4 / 0/3

Victor Piţurcă i-a fost propus lui Gigi Becali pentru a o scoate pe FCSB din criză

Victor Piţurcă i-a fost propus lui Gigi Becali după anunţul că Toni Petrea şi-a dat demisia de la FCSB. Roş-albaştrii trec prin unul dintre cele mai dificile momente din ultimii ani. Au un singur punct în Superliga şi riscă să fie eliminaţi din turul 2 preliminar al Conference League.

Dragomir mizează pe fostul selecţioner al României. Asigură că FCSB nu ar avea probleme să devină campioană, pentru prima dată după 8 ani, dacă Piţurcă revine la echipă.

„I-a spus să plece şi a plecat. Sunt banii lui, schimbă pe cine vrea, face ce vrea. Cred că pe Dică îl aduce. A fost fotbalist mare, la echipa naţională. E Dică. Dacă ar fi după mine, l-aş fi pus pe Piţurcă şi aveam succesul asigurat„, a declarat Dumitru Dragomir în exclusivitate pentru Antena Sport.

Victor Piţurcă e liber de contract de la începutul anului 2020, când s-a despărţit de Universitatea Craiova. Fostul atacant al Stelei a antrenat-o ultima dată pe echipa lui Becali în 2010.

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
0:39 Gigi Becali l-a comparat pe Florinel Coman cu Diego Maradona: „Asta a făcut la FCSB!”. Propunere în direct de 500.000 de euro 0:21 Decizia luată de Gigi Becali, după gafa colosală a lui Ştefan Târnovanu din Sepsi – FCSB 2-2: „Înseamnă că nu vede bine!” 0:07 „Mi-am bătut joc!” Ştefan Târnovanu şi-a asumat toată răspunderea după Sepsi – FCSB 2-2. Răspuns la ameninţările lui Gigi Becali 0:05 Cât de gravă e accidentarea lui Florinel Coman, din Sepsi – FCSB! Anunţ înaintea confruntării cu Gică Hagi: „Să rupem blestemul!” 24
apr.
23:40
Cum poate deveni FCSB campioană, după remiza cu Sepsi! Roş-albaştrii, la un pas de titlu
24
apr.
22:40
Sepsi – FCSB 2-2. Coman s-a „rupt”, Târnovanu a gafat. Sărbătoarea de titlu a roş-albaştrilor se amână, după un meci de coşmar!
24
apr.
22:40
Fabrizio Romano a anunţat că Xavi va rămâne la Barcelona! Cine l-a făcut pe antrenorul catalanilor să se răzgândească
24
apr.
22:35
VIDEOImagini COLOSALE din vestiarul Unirii Slobozia, după promovarea în Liga 1! S-a sărbătorit pe „modelul” Inter
24
apr.
22:30
VIDEOAEK – Panathinaikos 3-0 şi Aris – Olympiacos 1-1 au fost în AntenaPLAY! Pas uriaş spre titlu pentru AEK. Probleme pentru Lucescu
24
apr.
22:26
Florinel Coman s-a accidentat în Sepsi – FCSB! Lovitură pentru „Mbappe”, înainte de EURO 2024
Vezi toate știrile
Citește și