Închide meniul

Gigi Becali a anunțat cui va lăsa moștenire FCSB-ul: „O să ies!”. Planul latifundiarului din Pipera a fost dezvăluit

Reclamă

Antena Sport Publicat: 23 iulie 2022, 14:44

Gigi Becali a anunțat cui va lăsa moștenire FCSB-ul: „O să ies!. Planul latifundiarului din Pipera a fost dezvăluit

Gigi Becali le-a stabilit preţul lui Florinel Coman şi Florin Tănase

Gigi Becali rupe un contract în faţa FRF / Hepta

Gigi Becali a anunțat cui va lăsa moștenire FCSB-ul. Latifundiarul din Pipera își dorește ca cea mai importantă afacere a vieții sale să rămână în familie. Milionarul român a dezvăluit că i-ar plăcea ca cele 3 fiice ale sale să îi preia sarcinile de la cârma echipei, după retragerea sa.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Becali se gândește serios să plece de la conducerea FCSB-ului în următorii ani. Totuși, finanțatorul „roș-albaștrilor” nu va renunța la afacere până nu va găsi un moștenitor potrivit.

Gigi Becali a anunțat cui va lăsa moștenire FCSB-ul

Teodora, Alexandra și Cristina sunt principalele favorite să ducă mai departe afacerea familiei Becali. Totuși, patronul FCSB este reticent când vine vorba despre interesul celor 3 fete de a se implica în lumea fotbalului.

Ar mai exista varianta unui nepot pasionat de acest sport, care să continue munca depusă de Gigi Becali la cârma FCSB-ului în ultimii 20 de ani.

„O să ies (n.r. – din afacere), fie le-o las fetelor, ori e posibil să le scap pe fete de o povară. Nici nu le interesează, nici pe aia mare, nici pe cea mijlocie, cea mică e mai… nu le interesează pe ele fotbalul.

Reclamă

Eu doar așa, să le dau. Am ginere, dar e altceva, dacă ar fi să fie un nepot, care să se ocupe de fotbal. Moștenirea din familia mea nu o las doar la una, ci la toate trei”, a spus Gigi Becali, pentru Pro Arena.

Gigi Becali s-a instalat la conducerea FCSB-ului în ianuarie 2003. Cu latifundiarul din Pipera în funcția de patron, echipa „roș-albastră” a cucerit 12 trofee și a avut rezultate răsunătoare în cupele europene.

Câți bani cere Gigi Becali ca să vândă FCSB

Există și varianta ca Gigi Becali să vândă FCSB-ul unui alt investitor, dacă fiicele sale vor refuza, în cele din urmă, să preia afacerea.

Reclamă 4 / 0/3

Becali a dezvăluit câți bani mai are de recuperat în urma investițiilor realizate la FCSB în cei aproape 20 de ani petrecuți la cârma clubului. Finanțatorul „roș-albaștrilor” s-a săturat să își investească averea în echipă și este hotărât să se retragă din fotbal.

Rezultatele dezamăgitoare ale FCSB-ului din debutul noului sezon l-au pus serios pe gânduri pe Gigi Becali. Latifundiarul din Pipera a anunțat că este pregătit să renunțe la clubul pe care îl conduce din ianuarie 2003.

În urma tuturor tranzacțiilor realizate în ultimele două decenii, Gigi Becali a tras linie și a anunțat câți bani mai are de recuperat: 20 de milioane de euro. Exact aceeași sumă o solicită acum milionarul român pentru a vinde echipa, cu tot cu lotul actual:

„Una peste alta, sunt 20 de milioane băgate. Cu totul, cu tot de la început. Sunt băgați și trebuie să îi scot. 20 de milioane sunt bani… cum să-i arunci așa? Atunci trebuie să fac în așa fel încât să micșorez cheltuielile. În viață, trebuie să faci în așa fel încât să nu dai foc banilor tăi. Eu până acum le-am dat foc și nu mai vreau.

Sunt banii mei, trebuie să îmi scot banii. Faceți voi fotbal, e greu de făcut fotbal în România. De unde să aibă omul atâția bani ca să-i dea la fotbal? Eu am știut să lucrez, de-aia nu sunt în faliment. Am controlat eu totul, și schimbări și echipă și tot. Altfel, intram în faliment ca toți ceilalți. Toți au pus manageri și toți au intrat în groapă. Toată lumea, praf. Singurii oameni care au rezistat suntem eu cu Hagi, care controlăm tot. Chiar și Rotaru controlează.

(N.r. – Dacă vine cineva să vă dea o sumă pentru FCSB, o vindeți?) Pe loc! 20 de milioane am dat, dacă îmi dă cineva acum 20 de milioane, o dau cu tot cu jucători. Cum să nu fii supărat? Păi dacă vezi că nu ai perspectivă… Eram optimist, dar acum am văzut că nu e perspectivă.”, a spus Gigi Becali, în exclusivitate pentru Antena Sport.

Reclamă
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:50 Dinamo – FC Voluntari LIVE TEXT 20:00. Meci crucial pentru salvarea de la retrogradare! Echipele de start 18:40 În ce stadiu se află dosarul penal al lui Daniel Niculae! Anunţul unui renumit avocat român: „Vă spun cu certitudine” 18:35 Deciziile finale luate de Xavi! Catalanii au anunţat cum va arăta Barcelona sezonul viitor. Jucătorii aşteptaţi pe Camp Nou 18:12 Ronnie O’Sullivan, performanţă de senzaţie! „Racheta” a mai doborât un record la Campionatul Mondial de snooker 17:51 NEWS ALERT„O problemă reală şi gravă!” Prima decizie luată de Dan Şucu, după ce Daniel Niculae a ajuns să fie urmărit penal 17:31 „Să facem un meci mare!” Gică Hagi avertizează că e gata să strice sărbătoarea de titlu a FCSB-ului: „Avem oxigen!” 17:30 Conducătorii lui Dinamo, făcuţi praf de o legendă a „câinilor”: „Eu am girat să vină aceşti oameni”! Reacţia lui Dănuţ Lupu 16:54 VideoCamelia Bălțoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari știri ale zilei de 26 aprilie 16:42 „Nu poţi să te dai în spectacol!” Florinel Coman a aflat cum e viaţa în Qatar: „Mâncare bună, plaje şi acces la orice” 16:27 Surpriză la FCSB! Jucătorul pe care Gigi Becali îl vrea în primul 11: „Va intra și va juca titular” Vezi toate știrile
Citește și