Închide meniul

Gigi Becali a anunţat două transferuri dacă FCSB trece de Sparta Praga: „Cu tot respectul, nu putem să stăm în el!”

Valentin Pîrcălabu Publicat: 13 august 2024, 19:05

Reclamă
Gigi Becali a anunţat două transferuri dacă FCSB trece de Sparta Praga: „Cu tot respectul, nu putem să stăm în el!

Gigi Becali a anunţat două transferuri dacă FCSB trece de Sparta Praga

Gigi Becali, în timpul unei conferinţe de presă / Profimedia Images

Gigi Becali a anunţat două transferuri dacă FCSB trece de Sparta Praga. Patronul campioanei a anunţat că va mai face două transferuri dacă FCSB va ajunge în playoff-ul Ligii Campionilor.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gigi Becali este nemulţumit de Vlad Chiricheş şi a anunţat că va mai aduce un fundaş central. Becali mai vrea şi un atacant pentru grupa Ligii Campionilor.

Gigi Becali a anunţat două transferuri dacă FCSB trece de Sparta Praga

„Dacă trecem de Sparta, este posibil să mai aducem un atacant, dar și fundaș central. Cu tot respectul pentru Chiricheș, nu putem să stăm în el. Eu nu spun cu răutate, spun ceea ce văd. Dacă se greșește așa, nu se poate. Vom vedea, însă nu este în regulă. Sunt vreo două meciuri în care a greșit, însă nu vreau să vorbesc mult de Chiricheș, el e un caracter extrem de frumos, are o vârstă, a avut și accidentări”, a spus Gigi Becali la digisport.ro.

Gigi Becali a anunţat echipa de start a FCSB-ului pentru returul cu Sparta Praga

Gigi Becali a anunţat echipa de start a FCSB-ului pentru returul cu Sparta Praga. Cu câteva ore înaintea orei de start a manşei secunde din turul 3 preliminar UEFA Champions League, patronul campioanei României a confirmat cei 11 jucători care vor începe duelul cu campioana Cehiei.

Gigi Becali a dezvăluit că s-a consultat cu Mihai Stoica şi Mihai Pintilii înaintea meciului şi a subliniat faptul că face echipa, dar nu o dictează. Astfel, el a acceptat ideea de a nu juca cu David Miculescu şi Daniel Popa în acelaşi timp pentru a mai avea o schimbare în atac pe final de partidă.

Reclamă
Reclamă 4

De asemenea, patronul celor de la FCSB are mare încredere în echipa sa şi spune că Sparta Praga nu îl sperie. Becali a comparat echipa din Cehia cu rivalele din Liga 1 şi a recunoscut că se teme mai mult de meciurile din campionatul intern

„Da, asta e echipa. Jucăm acasă. O să fie calvar în Ghencea. Normal trebuie să dăm gol repede, să ne facem jocul uşor. Aşa văd eu jocul. Sunt o echipă valoroasă, dar dacă jucam cu CFR Cluj nu aveam curajul ăsta, nici cu Craiova, nici cu Rapid. Ca atare, jucăm acasă, cu o echipă care e sub valoarea CFR-ului, Rapidului şi Craiovei.

Ei au spus că dacă jucăm şi cu Miculescu şi cu Popa nu mai avem schimbare de atacant pe final. M-au convins cu asta, normal. Eu fac echipa, dar nu o dictez. Mă consult şi cu Meme, şi cu Pintilii”, a declarat Gigi Becali pentru sursa mai sus citată.

Reclamă

La ce echipă va juca Ianis Hagi în noul sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
21:05

CSA Steaua Bucureşti, CS Dinamo Bucureşti şi CSM Oradea şi-au aflat adversarele din Liga Campionilor la polo

20:41

Nota primită de Florinel Coman în Al Gharafa – Al Ahli Dubai 1-0! Echipa românului s-a calificat în Liga Campionilor Asiei

20:40

LIVE SCOREPAOK – Malmo 1-1! Start nebun de meci la Salonic. FCSB îşi află posibila adversară în playoff-ul Ligii Campionilor

20:10

FCSB – Sparta Praga, LIVE TEXT, 21:30! Campioana luptă pentru play-off-ul Champions League! Echipele de start

19:49

FotoTeodora Meluţă a semnat cu o echipă din Turcia: „Aştept cu încredere această nouă experienţă!”

19:33

România a aflat cum poate ajunge la Cupa Mondială de Rugby din 2027: „Este o provocare, dar şi o oportunitate”

1 FotoImagini rare cu părinţii Mihaelei Cambei! Confesiunea emoţionantă a mamei: „Tot timpul îmi venea să plâng!” 2 FotoIubita lui Valentin Mihăilă, răvăşitoare pe plaja din Monaco: „Sirenă”. Ami l-a dat peste cap pe atacantul român 3 Poli Iaşi – Dinamo 2-2! „Câinii” rămân fără victorie în deplasare, dar sunt pe loc de play-off după cinci etape 4 „Era o nenorocire!” Mihai Stoica a venit cu replica, după ce Louis Munteanu a spus că nu a vrut să se transfere la FCSB 5 Ce „medalie” i-a fost propusă lui Jordan Chiles, după ce TAS i-a acordat bronzul Anei Bărbosu: „Contactează-mă!” 6 „Se poartă foarte urât cu el!” Scoţienii, şocaţi de situaţia lui Ianis Hagi de la Rangers! Decizia luată de club
Citește și