Închide meniul

Gigi Becali a anunţat două transferuri la FCSB: „Am luat 2 jucători!” Suma uriaşă pe care e dispus să o plătească pe Ştefănescu

Valentin Pîrcălabu Publicat: 4 septembrie 2023, 11:03

Reclamă
Gigi Becali a anunţat două transferuri la FCSB: „Am luat 2 jucători! Suma uriaşă pe care e dispus să o plătească pe Ştefănescu

Gigi Becali a anunţat două transferuri la FCSB

Gigi Becali, în timpul unui interviu/ Profimedia

Gigi Becali a anunţat două transferuri la FCSB. Omul de afaceri a spus că s-au rezolvat transferurile lui Dan Spătaru şi Cristi Ganea. Becali a spus că acestea vor fi ultimele două mutări din această vară.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gigi Becali a mai spus că este dispus să dea un milion şi jumătate de euro pentru Mariu Ştefănescu în iarnă. Totul va depinde şi de prestaţiile jucătorului.

Gigi Becali a anunţat două transferuri la FCSB: „Am luat 2 jucători!”

Am luat doi jucători. Am luat pe Dan Spătaru şi pe Cristi Ganea. Ce nevoie să mai am eu? Aduceţi-ne echipe să jucăm. Sau dacă vreţi spectacol, aduceţi echipe şi cu arbitri, să joace în 13. Şi cu ăia de la VAR să fie 14. Poate că o să vină şi Ştefănescu, cine ştie, dar în iarnă. Să vedem în iarnă. Dacă demosntrează că merită banii, dau un milion jumate pe el„, a spus Gigi Becali la fanatik.ro.

Cine sunt Cristi Ganea şi Dan Spătaru

Cristi Ganea a fost transferat de Panathinaikos în vara lui 2022, după ce acesta a rămas liber de contract, ca urmare a despărţirii de Aris Salonik.

Ganea a evoluat la Farul timp de trei sezoane, între 2015 şi 2018, pe vremea când echipa se numea Viitorul. Acesta a reuşit să câştige titlul alături de Gică Hagi în 2017, iar în iarna lui 2019 era vândut de „Rege” la Athletic Bilbao în schimbul sumei de 1 milion de euro.

Reclamă

La echipa naţională, Cristi Ganea a bifat opt meciuri, în perioada 2017 – 2021. Acesta a fost debutat în de Cristoph Daum, într-un meci amical cu Chile.

De cealaltă parte,  Dan Spătaru (18 ani) a jucat în Liga 2 anul trecut pentru FC Braşov. Acesta a evoluat în 22 de meciuri pentru echipa din eşalonul secund şi a reuşit să dea 4 goluri şi 3 pase decisive. Gigi Becali a plătit 30.000 de mii de euro pentru împrumutul mijlocaşul şi are o opţiune de cumpărare de 120.000 de euro, scrie gsp.ro.

A fost o decizie greu de luat, pentru că au fost mai multe oferte în această vară. Sunt însă fericit că am ajuns la echipa cu care țineam de mic și al cărei tricou am șansa să îl îmbrac acum. Merg cu capul sus, plin de dorința de a demonstra ce pot. Am încredere în mine și abia aștept să încep treaba acolo. 

Reclamă 4 / 0/3

Le mulțumesc celor care m-au antrenat până acum, și trebuie să recunosc, perioada petrecută la Tâmpa m-a ajutat enorm, pentru că mi-a oferit șansa de a debuta la seniori, la o vârstă fragedă”, a spus Dan Spătaru pentru monitorulexpres.ro.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
13:16 Brazilia îl omagiază pe Ayrton Senna, la 30 de ani de la moartea fostului mare campion 13:14 Răzvan Lucescu, cerut la Rapid în locul lui Bogdan Lobonţ: „L-aş alege şi în locul lui Mircea Lucescu!” 13:13 LIVE VIDEOUngaria – România se dispută ACUM, în AntenaPLAY. Al treilea meci al naţionalei la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1 12:27 LIVE VIDEOCremonese – Pisa, ACUM, şi Lecco – Sampdoria (19:00), în AntenaPLAY! Spectacol în Serie B 12:14 Detalii savuroase despre Ionuţ Luţu! S-a înscris la cursurile de directori sportivi de la FRF: „Avem traduceri?” 12:12 Carlos Alcaraz visează să joace la dublu cu Rafael Nadal, la Jocurile Olimpice: „Dacă totul decurge bine, vom juca!” 11:58 Adrian Şut îl aşteaptă pe Gigi Becali la petrecerea de titlu a FCSB-ului: „Ne-am bucura să fie alături de noi!” 10:50 Dan Şucu anunţă „revoluţia” la Rapid! Mesaj categoric despre situaţia lui Bogdan Lobonţ: „Noi nu ne spălăm rufele în public!” 10:30 Noutățile lunii mai în AntenaPLAY 10:07 Zeljko Kopic a răbufnit, înaintea duelurilor decisive pentru Dinamo: „Ei nu ar trebui să mai facă parte din club!” Vezi toate știrile
Citește și