Închide meniul

Gigi Becali a anunțat echipa de start a FCSB-ului pentru meciul cu Sepsi. Pe cine mizează: „Nu sunt jucători mai buni în Europa”

Alex Ioniță Publicat: 9 februarie 2024, 12:26

Reclamă
Gigi Becali a anunțat echipa de start a FCSB-ului pentru meciul cu Sepsi. Pe cine mizează: Nu sunt jucători mai buni în Europa”

Gigi Becali a anunțat echipa de start a FCSB-ului pentru meciul cu Sepsi

Gigi Becali, în timpul unui interviu - Hepta

Gigi Becali a anunțat echipa de start a FCSB-ului pentru meciul cu Sepsi. Patronul vicecampioanei a dezvăluit cu ce jucători va ataca Elias Charalambous duelul de duminică.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Meciul dintre FCSB și Sepsi este programat pe data de 11 februarie, de la ora 20:45. Partida de pe Arena Națională va fi în format LIVE TEXT pe AS.ro.

Gigi Becali a anunțat echipa de start a FCSB-ului pentru meciul cu Sepsi

Patronul de la FCSB a dezvăluit faptul că va miza în premieră pe „racheta” Nana Antwi, care a primit permisul de muncă și poate evolua la formația roș-albastră. În apărare vor mai evolua Dawa, Ngezana și Radunovic.

De asemenea, Gigi Becali a spus că nu are ce schimbări majore să facă în echipă, având în vedere faptul că, în opinia sa, în Europa nu există jucători mai buni decât principalii titulari de la FCSB.

De asemenea, acesta a spus că nu va mai transfera niciun jucător, pentru că vicecampioana are un lot mult prea puternic.

Reclamă

„Nu mă interează, ce să fac cu ei. Nu am în locul cui să îi bagi la mijloc sunt Șut (n.r. suspendat pentru meciul cu Sepsi), Baba, Olaru, Lixandru. Cine să joace, cine poate să îi înlocuiască, nici nu văd jucători în Europa care să fie mai buni ca ăștia. Fundași centrali nu pot eu să iau fundași care să îi înlocuiască pe Dawa și Ngezana ar trebui să dai 2, 3 milioane și nu sunt dispus să dau.

Fundaș dreapta o să îl vedeți pe rachetă (n.r. Nana Antwi), fundaș stânga cel mai bun din România, Radunovic. În atac Coman, Băluță, Miculescu, Tavi Popescu (n.r. în prezent accidentat), trebuie să își revină Luis Phelipe. Nu am ce să iau peste ai mei, nu am ce la ora asta”, a spus Gigi Becali, la fanatik.ro.

Gigi Becali, prima reacţie după ce l-a vândut pe Andrea Compagno în China

Gigi Becali a avut prima reacţie după ce l-a vândut pe Andrea Compagno (27 de ani) în China. În exclusivitate pentru AS.ro, patronul FCSB-ului a confirmat că a renunţat la golgheterul de sezonul trecut. Nu ia în calcul să transfere un alt jucător în această perioadă de mercato.

Reclamă 4 / 0/3

Compagno a refuzat oferta primită din Turcia şi a semnat deja cu Tianjin Tiger. Chiar dacă Gigi Becali l-a transferat în vara anului trecut cu 1.5 milioane de euro, acum a acceptat să îl cedeze cu numai 120.000 de euro.

Becali nu regretă că l-a vândut cu o sumă infimă pe atacantul cotat la 2.3 milioane de euro de Transfermarkt.

„L-am dat cu 120.000 de euro. Ce am pierdut, nu am pierdut nimic… asta este la fotbal, nu contează. (Reporter: Luaţi alt atacant la FCSB?) Ce atacant? Nu iau niciun atacant. Am echipă, spulber tot! Dacă nu aveam echipă, da. Nici nu am unde să îi bag. Am trei atacanţi, am echipă, spulber tot! La revedere până în vară!”, a declarat Gigi Becali în exclusivitate pentru AS.ro.

Florinel Coman, David Miculescu, Luis Phelipe şi Alexandru Băluţă sunt jucătorii de la FCSB care pot juca pe postul de vârf împins.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:50 Mutarea de geniu făcută de Thomas Tuchel în Bayern – Real Madrid! Bavarezii au întors scorul după numai 12 minute 23:37 Bayern Munchen – Real Madrid 2-2. „Dublă” Vinicius şi răsturnări de scor! Meci de senzaţie pe Allianz Arena! 23:20 Basarab Panduru a făcut o criză de râs când a văzut clipul de prezentare cu Dan Petrescu: „Nu aş fi făcut niciodată aşa ceva” 23:00 „Foarte tare m-am simţit sabotat de Steaua!” Mircea Lucescu, dezvăluiri din culise despre marea lovitură primită în carieră 22:50 Vinicius Jr a deschis scorul în Bayern Munchen – Real Madrid după o fază splendidă! Assist de senzaţie al lui Toni Kroos! 22:23 Conducerea Rapidului a confirmat că vrea să îl aducă pe Mircea Lucescu în Giuleşti: „Ne dorim”! De ce depinde lovitura verii 22:11 Suspendare uriaşă primită de Hakim Abdallah, după ce l-a băgat în spital pe Romario Benzar! Lovitură primită de Dinamo 21:55 LIVE VIDEOCoventry – Ipswich, acum în AntenaPLAY. Oaspeţii pot urca pe loc pentru promovare directă în Premier League 21:35 Handbaliştii de la Dinamo s-au calificat în Turneul Final Four al European League! Performanţă de senzaţie, după 20 de ani! 21:13 EXCLUSIVVictor Piţurcă nu concepe ca Gigi Becali să preia stadionul Steaua: „Să-şi vadă de echipa lui”! Replică dură pentru milionar Vezi toate știrile
Citește și