Închide meniul

Gigi Becali a anunţat echipa pentru meciul cu Petrolul: „O să-l scot! Acum stai pe bancă, tată!”

Reclamă

Valentin Pîrcălabu Publicat: 1 martie 2024, 18:38

Gigi Becali a anunţat echipa pentru meciul cu Petrolul: „O să-l scot! Acum stai pe bancă, tată!

Gigi Becali a izbucnit în lacrimi în timpul derby-ului cu Universitatea Craiova

Gigi Becali, în cadrul unui eveniment - Profimedia Images

Gigi Becali a anunţat echipa pentru meciul cu Petrolul Ploieşti. Patronul de la FCSB a spus că Vali Creţu va ieşi din prima echipă şi va fi înlocuit cu Nan Antwi.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Vali Creţu nu este singurul jucător care va ieşi din prima echipă. Octavian Popescu va fi înlocuit cu Eduar Radaslavescu în partida cu Petrolul.

Gigi Becali a anunţat echipa pentru meciul cu Petrolul

„O să-l scot pe Crețu (n.r. din echipa pentru meciul cu Petrolul). Dacă te driblează unul de 18 ani (n.r. Doru Andrei, 21 de ani), la mine nu mai joci. Cum să te dribleze? Acum stai pe bancă, tată, până te concentrezi puțin, o să joace Nana în locul lui!

Apoi Șut, Lixandru și Baba Alhassan, Florinel Coman, Tavi Popescu și Băluță, nu se știe echipa? Baba Alhassan va intra în locul lui Olaru (n.r. suspendat după cartonașul roșu încasat cu Botoșani). Tavi Popescu va fi înlocuit cu Radaslavescu dacă nu va juca bine, momentan rămâne titular”, a spus Gigi Becali la fanatik.ro.

Gigi Becali caută cea mai tare lovitură din ultimii ani, la FCSB

Gigi Becali vrea să dea cea mai tare lovitură din ultimii ani, la FCSB. Finanţatorul liderului vrea să îl readucă la echipă pe Florin Tănase, dar misiunea nu este deloc una uşoară.

Reclamă

Atacantul de la Al-Akhdoud, echipa de pe locul 13 din Arabia Saudită, are un salariu mult peste ce îi poate oferi Becali la FCSB, în acest moment. Internaţionalul de 29 de ani câştigă anual 1.5 milioane de euro.

„Singurul cu care mai țin legătura este Tănase. Pe Tănase îl aștept înapoi, dar tot joacă bine acolo. Să dea Domnul să joace bine și să ia bani”, a spus Becali, după meciul cu Voluntari, la primasport.ro.

„Vreau să se întoarcă Tănase, dar are salariu mare acolo, o să încerc să-l aduc”, a mai spus Becali, citat de fanatik.ro.

Reclamă 4 / 0/3

Gigi Becali a anunţat jucătorul care va avea un salariu de 700.000 de euro la FCSB

Gigi Becali a anunţat jucătorul care va avea un salariu de 700.000 de euro la FCSB. Este vorba despre preferatul patronului, Florinel Coman, care a adus încă 3 puncte în contul liderului, după victoria, 2-1, de la Voluntari.

„Mbappe” are 360.000 de euro pe an salariu la FCSB şi Becali se laudă că-l va dubla. Pe de altă parte, clauza de 5 milioane din contractul jucătorului de 25 de ani îl poate ajuta să plece în străinătate, chiar şi la vară.

„Eu i-am spus lui în felul următor. Nu trebuie să se hazardeze, are 25 de ani. Dacă nu pleacă, îi fac 50.000 și îi dau 600-700.000 de euro pe an și stă în România.

Apoi continuă mai departe și în staff și își face viața și familia la FCSB. El are duhovnic, se spovedește, se împărtășește. E alt om”, a spus Becali, citat de primasport.ro.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
26
apr.
23:50
VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League
26
apr.
23:28
„E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic!
26
apr.
23:20
UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!”
26
apr.
23:12
„Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare!
26
apr.
23:01
Foto„Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!”
26
apr.
23:00
„Greşeli incredibile” Mircea Lucescu a văzut meciul Dinamo – FC Voluntari 1-1 şi a spus ce crede despre retrogradare!
26
apr.
22:40
Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!”
26
apr.
22:32
„Suntem blestemaţi!” Jucătorul lui Dinamo s-a prăbuşit emoţional după remiza cu Voluntari şi a spus ce urmează pentru „câini”!
26
apr.
22:11
„V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid
26
apr.
22:05
Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia!
Vezi toate știrile
Citește și