Închide meniul

Gigi Becali a anunţat jucătorul care va avea un salariu de 700.000 de euro la FCSB: „Își face viața și familia la FCSB”

Dan Roșu Publicat: 1 martie 2024, 9:07

Reclamă
Gigi Becali a anunţat jucătorul care va avea un salariu de 700.000 de euro la FCSB: „Își face viața și familia la FCSB

Gigi Becali şi-a găsit atacant şi nu este nevoit să plătească niciun ban! Fotbalistul cotat la 750.000 de euro revine la FCSB

Gigi Becali. într-un interviu / Profimedia Images

Gigi Becali a anunţat jucătorul care va avea un salariu de 700.000 de euro la FCSB. Este vorba despre preferatul patronului, Florinel Coman, care a adus încă 3 puncte în contul liderului, după victoria, 2-1, de la Voluntari.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„Mbappe” are 360.000 de euro pe an salariu la FCSB şi Becali se laudă că-l va dubla. Pe de altă parte, clauza de 5 milioane din contractul jucătorului de 25 de ani îl poate ajuta să plece în străinătate, chiar şi la vară.

Gigi Becali a anunţat jucătorul care va avea un salariu de 700.000 de euro la FCSB

„Eu i-am spus lui în felul următor. Nu trebuie să se hazardeze, are 25 de ani. Dacă nu pleacă, îi fac 50.000 și îi dau 600-700.000 de euro pe an și stă în România.

Apoi continuă mai departe și în staff și își face viața și familia la FCSB. El are duhovnic, se spovedește, se împărtășește. E alt om”, a spus Becali, citat de primasport.ro.

Gigi Becali a lăudat evoluţia lui Coman

Fără suspendatul Darius Olaru, Coman şi-a luat în serios rolul de golgheter: a marcat două goluri care i-au adus echipei lui Charalambous a 18-a victorie a stagiunii.

Reclamă

„De Coman nu am ce să mai spun. Nu ai voie să faci așa ceva, să dai așa goluri. Nu îți e rușine? Să dai golul ăla de nicăieri? Așa ceva nu e posibil. E imposibil să faci așa ceva. Nu mă interesează clauza lui (n.r. – 5 milioane de euro), ci să câștig campionatul. Clauza asta a fost condiția ca el să prelungească.

Coman e cel mai bun jucător român la ora asta, titular la EURO fără discuții. Man e bun, dar nu se compară cu Coman. Lui Coman i-am mărit salariul, i-am luat apartament. El nu are nevoie să plece de la FCSB. I-am zis să rămână cu noi toată viața, și, după ce se retrage, să rămână în staff”, mai spus Becali.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Cine va câştiga titlul în Premier League, în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:16 Sorana Cîrstea a fost eliminată în optimi la Roma! Meciul a fost întrerupt timp de 40 de minute 14:06 (P) O lună până la startul EURO 2024: Tot ce trebuie să știi înaintea turneului continental 13:51 Marius Șumudică e gata să o antreneze gratis pe Rapid: „Să demonstrez ce pot face cu căpriorii!” Ce ofertă uriașă a refuzat 13:35 UPDATEPrimii jucători de bază care au plecat de la FC U Craiova după retrogradare! Anunţul oficial făcut de olteni 13:18 Momente incredibile la meciul Soranei Cîrstea de la Roma! Partida a fost întreruptă, după ce doi protestatari au intrat pe teren 13:07 EXCLUSIVGigi Becali, anunţ de ultimă oră despre transferurile de Europa pe care le face la FCSB! Ce a spus despre situaţia lui Munteanu 13:07 EXCLUSIVGigi Becali a anunţat transferul lui Kiki de la Farul la FCSB: „Peste o săptămână îl luăm!” Singura condiţie pusă 12:55 Programul complet al play-off-ului de promovare în Serie A! Ionuţ Nedelcearu luptă pentru un loc în elita fotbalului italian 12:28 Marius Șumudică și-a distrus televizorul, din cauza lui Octavian Popescu! L-a făcut praf pe jucătorul de la FCSB: „Îl ia vântul!” 11:56 Când se vor juca meciurile de baraj, Dinamo – Csikszereda și Botoșani – CS Mioveni! Ghinion pentru „câini” la tragerea la sorți Vezi toate știrile
Citește și