Închide meniul

Gigi Becali a anunțat în ce condiții mai e dispus să investească la FCSB. „Când e vorba de bani, trebuie să fii atent!”

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 21 mai 2022, 13:44

Gigi Becali a anunțat în ce condiții mai e dispus să investească la FCSB. „Când e vorba de bani, trebuie să fii atent!

Jucătorul desfiinţat de Gigi Becali după FCSB - U Cluj 1-1

Gigi Becali, la Palat, într-o conferință de presă / Hepta

Gigi Becali a spus recent că a oprit finanțarea la FCSB, dar între timp și-a schimbat discursul. Patronul roș-albaștrilor e dispus să investească în continuare în fotbal dacă echipa lui se va califica în grupele Conference League.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

FCSB, din postura de vicecampioană a României, va începe preliminariile Conference League în turul al doilea. Anul trecut, roș-albaștrii au fost eliminați rușinos de Șahtior Karagandy.

Gigi Becali a anunțat în ce condiții mai e dispus să investească la FCSB

„Când e vorba de bani, trebuie să fii atent, să nu-și înghețe picioarele. Una e să câștigi moral, altceva altceva e când e palpabil, să câștigi bani. Dacă ne calificăm în grupele de Conference League, normal că bag bani.

Nu pot să ajung în Champions League pentru că au fost hoție și minciună, ele m-au oprit să investesc bani”, a spus Gigi Becali, conform sport.ro.

FCSB a pierdut titlul după ce a remizat 2-2 cu FC Voluntari, iar CFR Cluj a învins-o cu 2-1 pe Universitatea Craiova. Roș-albaștrii au acuzat că golul al doilea al celor de la Voluntari, din minutul 88, a fost marcat din ofsaid. S-au plâns și că prima reușită a CFR-ului din meciul cu Universitatea Craiova, din secunda 88, a fost tot din poziție neregulamentară.

Reclamă

2015 e anul în care FCSB a câștigat ultimul titlu.

Gigi Becali a spus că a oprit finanţarea la FCSB

Omul de afaceri a luat decizia drastică după ce CFR Cluj a devenit campioana României pentru al 5-lea an la rând. Becali nici nu vrea să audă de transferuri în această perioadă de mercato şi îl pune pe Toni Petrea într-o postură dificilă.

Claudiu Keşeru şi Andrei Burlacu vor pleca în această vară de la FCSB, dar patronul lui FCSB nu le caută înlocuitor. E hotărât să joace cu Florin Tănase, meci de meci, vârf de atac.

Reclamă 4 / 0/3

De azi înainte, când o să auziți că Gigi Becali vrea să cumpere un jucător, să știți că nu e adevărat. Eu nu mai dau 5 bani din buzunarul meu. Nu e adevărat că vreau să-i iau pe Pitu și Grameni pe bani. Nici pe Ștefănescu nu dau bani, doar jucători liberi mă interesează. Iau gratis. Dacă o să găsesc un fundaș central sau un atacant, e bine. Dacă nu, atacant o să joace Tănase și asta e”, a declarat Gigi Becali, vineri, pentru digisport.ro.

Gigi Becali, declaraţii războinice înainte de FCSB – CFR Cluj

Gigi Becali spune că dacă FCSB va câştiga partida cu CFR Cluj, atunci echipa sa este campioana morală. Becali nu uită că FCSB a primit golul 2 de la Voluntari dintr-o poziţie de offside. În plus, şi CFR Cluj a marcat primul gol din partida cu Universitatea Craiova, prin Nana Boateng, dintr-o poziţie neregulamentară.

Nu s-a terminat. Lupta pentru mine nu s-a terminat. Ei au dat gol din ofsaid, au câştigat meciul. Eu hoţiile le exclud. Eu vreau să ştiu dacă sunt campion… nu pot să-i spun lui Petrea…omul poate să-mi spună: ‘Stai puţin, eu sunt campion!’. Dacă CFR Cluj face egal eu ridic mâinile sus şi spun: ‘Da, jos pălăria!’. Dar dacă batem noi, eu sunt campionul şi gata!

Nu mă interesează (n.r. cine e campioană la Ligă şi FRF), eu vreau pentru mine. Să ştiu cine sunt. Dacă ei au făcut mizeria, e altceva. Eu vreau să ştiu pentru mine, la final, dacă sunt campionul sau nu„, a spus Gigi Becali în exclusivitate pentru as.ro.

 

Recomandări

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
23
apr.
23:37
VIDEOLeicester – Southampton a fost live în AntenaPLAY. Liderul din Championship, victorie categorică
23
apr.
23:29
„Nu am mai trăit aşa ceva în viaţa mea!” Zeljko Kopic s-a prăbuşit emoţional, după ce Dinamo a fost învinsă de Botoşani
23
apr.
23:19
Ce a spus Bogdan Andone după victoria uriaşă cu Dinamo despre momentul în care a „explodat” la arbitri şi a văzut cartonaşul roşu
23
apr.
23:12
„Începe hegemonia FCSB-ului?” Răspunsul dat de Mihai Pintilii! Roş-albaştrii, la un pas de primul titlu după nouă ani
23
apr.
23:01
Marius Şumudică, sfătuitorul din umbră al lui Valeriu Iftime! Cum s-a implicat la Botoşani: „Îi mulţumescu mult!”
23
apr.
22:53
AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi este invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român
23
apr.
22:50
Dennis Politic a cedat şi a transmis un mesaj categoric, după Botoşani – Dinamo 2-1: „Suntem penibili!”
23
apr.
22:20
„Ceva nu se leagă!” Răzvan Patriche, la pământ după ce Dinamo a fost învinsă în prelungiri de Botoşani
23
apr.
22:18
Ionel Dănciulescu a găsit principalul vinovat după ce Dinamo a fost învinsă de FC Botoşani: „Interpretează foarte prost”
23
apr.
21:59
Dinamo Bucureşti – Skjern Handbold 28-27, în turul sferturilor European League
Vezi toate știrile
Citește și